201

Анонимен

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

200

Анонимен

преди 13 години

225 - Аз ли неправилно се изразих, ти ли не ме разбра:)

199

Анонимен

преди 13 години

Сега я ми кажете : Боко натискал ли се е за милиционерския пуц в Симеоново? Натискал се е. Бил ли е лицемерен ,когато е искал да стане милиционер, знаейки, че некъф митологичен негов дядо бил убит от ***? Не!? Значи сега е лицемерен. Бил ли е лицемерен, когато е подал МОЛБА !!! да стане член на БКП? НЕ!? Значи сега е лицемерен. И ренегат.

198

Анонимен

преди 13 години

"215 - Да! Пробутаму Дим Дуков, Моника Люински и Цвъцко:)"Значи си признавате открито и без бой, че тия герои на новото време са минали през леглото на Борисов!Не напразно ви наричат "Гейбери" !!!

197

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов беше много смешен, като обвини в Парламента, че Станишев е убил дядо му. Първо, тогава Станишев не е бил роден, а ако е имал преддид Партията на Станишев - БКП/БСП, то Бойко също беше част от тази партия, при това със собственоръчно написана молба на крехката възраст от 18 години. Това означава, че и той носи вина за смъртта на дядо си. Поне логиката е такава.

196

Анонимен

преди 13 години

Ами ,че Бойко Борисов още е член на БКП. Не виждам каква е разликата му със Станишев, освен, че Борисов е по нагъл и лъжлив. Той е и най-некадърният премиер."Разликата е, че Станишев не е бил член на БКП - заради възрастта си.

195

Анонимен

преди 13 години

215 - Да! Пробутаму Дим Дуков, Моника Люински и Цвъцко:)

194

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са третокласни аматьорчета и това привидно не е проблем, но за отрицателно време съсипаха държавата и бизнеса. Явно и това не им стига. Проспаха Шенген, а в чужбина само се излагат като кифли. Единственото, което очаквам от тях е да си бият камшика и да изтеглят по-бързо.

193

Анонимен

преди 13 години

Ами ,че Бойко Борисов още е член на БКП. Не виждам каква е разликата му със Станишев, освен, че Борисов е по нагъл и лъжлив. Той е и най-некадърният премиер.

192

Анонимен

преди 13 години

Боко, твоите Шменти-Капели ги знаем. Слушаме ги вече година и половина, че дори и от преди това.Кажи, Баце защо днес си купях хляба за 1.20лв (700 грама) и бутилка олио от 1л, Баце - за 4.20лв.Защо стана така Бате Боко Плямпало, а ?Станишев ли е виновен или Първанов ?Или може би Трактора и Яне ?

191

giorgos papanikolaou

преди 13 години

Олиото става само за пройзводство на дизелово масло, за нищо друго!!!!!! За това храната в българия е инфарктна и безвкусна!!!!!!!!!! По-добре да се лисиш от 10 кутий цигари на месец и да готвиш с зехтин, който дава дълголетие а и храната става вкусна и то много вкусна!!!!!!

190

do !!!

преди 13 години

Човече, лекувай се!Всеки с връзки с властта гледа на теб като на овца за стрижене. Вторачването в "комунистите" и безусловната подкрепа за "антикомунистите" единствено удължава това статукво, което много жалко и смешно наричаме "преход".А тази част от коментарът ти е направо ОСОБЕН ОТВРАТ:"...Политици + верните на БКП УЧЕНИ, полицай, шефове на заводи,..."Къде си видял богати научни работници или учители в България, льольо смотан?

189

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя Станишев голям тарикат излезе! Да вземе да вкара агент на ДС в леглото на Борисов!

188

Анонимен

преди 13 години

Българската държава ще се разпадне само заради една причина - българският ген е крадлив и корумпиран,за пари ще продаде и майка си.Още едно време сме били народ,който се радвал на кирийки.Единствения народ в света,който е бил половин хилядолетие в робство.

187

Анонимен

преди 13 години

Ако искаш да направим както Тодор Живков е направил - да се наемат историци, които да напишат нова ХУБАВА биография на Бойко Борисов. Например да се каже че е бил десидент, или нещо такова преди 10-ти, а след това е бил един честен трудоблюбив бизнесмен в сферата на производстото, и тези лица Пашата, Петров, хората от *** никога не ги е виждал. Ако може и да се изтрие ,че е бил доверено лице на Царя също няма да е лошо, я и това с Тодор Живков да се заличи завинаги

186

Анонимен

преди 13 години

По времето на т.н."социЪлизъм" - кой можеше да "влезе" в МВР-школата в Симеоново??? изключително и само с "връзки": СИНОВЕ/внуци-правнуци/ на: АБПФК; БКП и БЗНС-партийни секретари; милиционери; пожарникари; стопански ръководители...и като изключение - някой ученолюбив младеж!!! "Б.Б" очевадно не е от последния случай !?! Личи си му :(((((((

185

Анонимен

преди 13 години

207 - Ако се върнат социалистите да видиш как ще се умилква пак, като използва другия дядо и службата на тате в МВР:)))))))

184

Анонимен

преди 13 години

в Симеоново учеха само верни на Партията хора, проверени до 9-то коляно. Аз съм на 48 години, кандидатствах навремето, исках да стана криминалист, но не ме приеха единствено заради това, че дядо ми по майчина линия е имал малка мелница във Врачанско, с други думи за комунистическата власт, аз бях внук на "кулак". Бойко явно не е бил такъв, въпреки шменти-капелите за дядо му.

183

Анонимен

преди 13 години

На въпрос дали той е човекът на ЦРУ в България, Бойко отговори "Едно време не ме взеха в държавна сигурност, сега няма такава практика да се вербуват премиери, президенти и т.н!?!? Е, човекът който псуваше комунистите, че утрепали дядо му и палели църкви, си признава че е кандидатствал за работа в ДС. Освен това е бил член на БКП и в последствие бодигард на бай Тошо. Чудно ми е, дали е казал на Тато, че мрази комунистите, когато му е бил бодигард.

182

Бойко

преди 13 години

Спокойно бре! Наредил съм на Тотю да ви нахрани! сега ще открием трапезарии за бедни във 80% от домовете и в църквите:) Потърпете още малко! Предните крадоха, а аз да не съм глупав:)