130

Анонимен

преди 13 години

Поздравления г-н Борисов!Бог да Ви пази!

129

ГЕРБ-ер

преди 13 години

до 131 абеизобщо нямам намерение да ви се вързвам на простотиите с флашките и компроматите.пишете те си каквото искате, а на следващите избори народа пак ще си каже тежката думаГЕРБ е най-доброто управление засега, колкото и да го плюете.

128

Македонски киноафиш

преди 13 години

1. Навлекот (Пришълеца)2. Войводата на търкалетата (Властелина на пръстените)3. *** со зор (Умирай Трудно)4. Се темерутат ягнетата / Мълчанието на агнетата /5. Луно, луно, земя македонска / Аполо 13 / 6. Един болюк цръно бели *** / 101 далматинци/

127

абе

преди 13 години

къде изчезнаха тиквите,да няма герберски съботник?

126

галактика

преди 13 години

Яд ме е, че тази красива българка в носия не се вижда ---- Кой е за критика - премиера, или фотографа

125

профил

преди 13 години

като се има предвид че безработните българи,работещите в частния сектор,бизнеса,пенсионерите и селското население няма как при тия условия на живот да подкрепят това правителство то в профила на подръжниците му остават само държавните служители и ромите,те за това и така силно реват,страх ги тресе да не изпуснат келепира,все едно сме в соца,ако не бе трагично щеше да е смешно,айде туряите сега минусите тиквоблизци.

124

?

преди 13 години

и като не виждате алтернатива хунта ли ще правите?Алтернативата е служебен кабинет назначен от новия президент.

123

мале

преди 13 години

много Вучки тая заран бре,да не раздават дюнери и бира?

122

До 121

преди 13 години

Напълно съм съгласен с теб. С малко пояснение -при моментната политическа ситуация, следващото управление на България вероятно ще бъде от 4 (четворна коалиция)!!!! И ще е по сигурно за Народа,защото ще се изпълни "пророчеството" - министрите не са се събрали, за да се обичат

121

мда

преди 13 години

та той си станал вече като ментора си Тодор Живков,виж само тиквоблизците като му видят снимката и изпадат в див екстаз,да ни е честит новия Тато.

120

Анонимен

преди 13 години

и какво Тиквата да стане като ония дето му е разтривал ушите ли?А не,твърдо не.

119

курбалаев

преди 13 години

пред алтернативата - цар,костов,станишка,доганоглу,гоце и други мултимилионери предпочитам Бойко.......та така.

118

Анонимен

преди 13 години

Ей, *** ненаяли се. На едни евентуални избори ГЕРБ пак ще ви бият! Едно са форумите, друго е реалният живот. А вие си драскайте колкото си искате -- една шепа пенсионери сте тука - червени хардлайнъри ;)

117

до Мицкей

преди 13 години

Ти каква алтернатива предлагаш на ГЕРБ?

116

bobo

преди 13 години

Bogatite po-bogati, a bednite po-bedni, normalno e.

115

Mickey

преди 13 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че по форумите вече рядко можете да срещнете фенове на ГЕРБ ! Тези дето са гласували за комуниста Мутра сега са увесили носове и се скатават в миша дупка! Тези "масови" многоникови ГЕРБаджийски атаки по форумите, са от един/двама дежурни на смени! ХИЧ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НАРОДА Е СЛЯП!!!!!

114

Анонимен

преди 13 години

Един от най-достойните българи в съвременната ни история! Дай Боже повече като него!

113

Стар изборджия

преди 13 години

Среща с избиратели. Кандидатът за депутат държи реч:- Ние, нашата партия, ще направим така, че всички да бъдат богати!Избирателите се вълнуват.- А какво ще стане с бедните?Кандидатът се изнервя от въпроса.- Какво, какво... Ще изпукате!

112

Анонимен

преди 13 години

"В разговора между премиера Бойко Борисов и шефа на Митниците Ваньо Танов, касаещ Мишо Бирата, няма следи за акустична манипулация, монтаж, добавяне или премахване на думи и фрази.Това показват резултатите от направената експертиза в независимата лаборатория за научна полиция LIPSADON в Париж"Да ви **а в простият електорат!

111

Анонимен

преди 13 години

Ауууууууууу,ама тази статия е СТРАХОТНА бе.БРАВО на журналята!!!Наистина едно голямо БРАВО!