302

Анонимен

преди 13 години

РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС. Този футболист, джудист, охранител, доктор на пожарникарските науки, мафиот, необразован *** още ли не си е подал оставката - след всичко, което излезе за него. "Онзи КЪДЕТО рита с мен..." Той не прави разлика между който и където! Всяко негово изречение е белег за най-ниско ниво на култура. Най-долният уличен жаргон е неговата естествена среда. Нека се махне от политиката и от управлението на една държава, в която може би има и образовани хора! ЗАЩО НЕ ГЛЕДА В СОБСТВЕНИЯ СИ ДВОР, А ГЛЕДА И СОЧИ ЧУЖДИТЕ?НЕГОВИЯ ДВОР (ПАРТИЯ) В МОМЕНТА БУКВАЛНО СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДАЛИ!БОРИСОВ Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ. СТРАХ ГО Е ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЗАЯВИ """ДА СБЪРКАХ, ПОДВЕДОХ ВИ, ИЗВИНЯВАЙТЕ. УВОЛНЯВАМ ЦВЕТАНОВ И ТАНОВ ЗА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО!"

301

Анонимен

преди 13 години

Този Цецо е наистина много загубен човек.*** и много плосък.Аз съм българин и не искам такива *** да са лицето на нацията.Ако беше само нискоинтелигентен,да го съжаляваш,но той е и нагъл,арогантен и лъжец! Какво му влиза в работата да гради "авторитет" от трагедията на хората.На Запад такъв ще бъде низвергнат от всички.Какво съм прегрешил,че трябва да съм от една нация с тъпанарите,които качиха този дърводелец нависоко?! Британски документален филм youtube/watch?v=hCCZgYNvXTQ .

300

до уууу

преди 13 години

Лошото в случаят е кой ще са следващите след чираците...................?

299

Анонимен

преди 13 години

Г-н Цв.Цветанов спешно търси новина, за да отвлече вниманието на обществото от гафовете със СРС-тата (трибуната на НС) и със СРС-тата за Танов и Мишо Бирата. На това му викат операция "Замазвачите". Само че резултатът е НОВ ГАФ - защото никак не можа да улучи тона и мярката и се хвана да дава пресконференции за една чисто човешка трагедия. Нещо повече - навреди на следствието, като обяви кой е убиецът и забрави за правата на заподозряния, забрави и за правото на семейството да остане с мъката си, без да му насочват прожектори и микрофони. Цветанов не става за министър, вЕрвайте ми!

298

yyyy

преди 13 години

тъй е то .. така ще е докато управляват чираците .. на т. живков ..правешкото .. аристократично.. животно... та и тоя .. тръгнал... по на далеч да се излага не може ли да иде ? вожда му поне.. само у африкански страни ходеше.. да му баят мулатки.. и да гърми по животни .. тоя по нагъл излезе от ментора си .. акъл сее по света !!вместо да отговаря .. с гоцето трапера на редки видове колко бири са изпили ... !!

297

Анонимен

преди 13 години

Което е нужно,оно си требе,а което си требе,оно е нужно.Демек си е нужно Б.Борисов на България.

296

Анонимен

преди 13 години

"Такааа Мургина възпрепищятства работата на нап и получи 4г БОИКО ВЪЗПРЕПИАТСТВА РАБОТАТА НА МИТНИЦИТЕ ПИТАМ КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ГОСПОДА ***"Ами разликата е, че тези дето проверяват са подчинени на Боцето. Така, че не се надявай за нещо, докато не го разкараме от премиерското, явно топло и удобно, кресло.

295

Анонимен

преди 13 години

Алтернативата на една мафиотска власнт е власт на народа - всички граждани равноправно. Вдигат се и си вземат държавата от шайката. И понеже парите не са у тях - обрани са - вземат властта пряко за по-сигурно /представителите ги купуват/ с всички възможни права за пряко участие във всички власти, вж. напр. Калифорния, Швейцария или edname4ta.dir.bg. Да правят сами закони с референдуми, свикани от тах, да избират пряко съдии, прокурори, шерифи, министри, да съдят в съда като съдебни заседетели и мн. др. до право на оръжие - милиционна армия - автомата в къщи като в Швейцария, що? Но най-важното е стадото да се самоорганизира - просто в ГРУПИ ЗА ВРЪЗКА - за бързи общи действия при общо искане. Така ще стане народ. Пък после - мирно БУНТЧЕ, извънредни избори и независими граждански кандидатати, които веднага след избора ни дават горните права. Иначе - пак на площада. Елементарно. Прави групи за връзка преди всякви партии и не пускай шубето. -------- Тяхната сила е в твоя страх

294

Анонимен

преди 13 години

Алтернатива трябва да се намери, а щом трябва, ще се намери. Както казва шопската поговорка, "Което е нужно, оно си требе, а което си требе, оно е нужно". Дори програмно правителство е по-добре от полицейско-далавераджийско управление.

293

yyyyy

преди 13 години

Към днешна дата обаче България губи мача с Шенген. След Германия и Франция към държавите, които не ни искат се присъедини и Финландия. Още вчера германският вестник Ди Велт написа: Европа не реагира и докато спасява еврото, България се управлява от мафиота с името Бойко Борисов. Това пише журналиста Стефани Болцен. Френски министър на ЕС вчера обяви: България не трябва да бъде приета в Шенген, защото застрашава Шенгенското пространство. Ние не искаме информацията за Шенген да попада в ръцете на престъпни групировки.Първият треньор на Бойко Борисов в каратето пък призна: Бойко се притесняваше, когато срещу него излизаше равен по сила съперник.3 часа Ваньо Танов бе разпитван в следствието и на изхода заплака, заради семейството си и сина си, но преди това: Разговорът с Бойко Борисов е манипулиран."Този човек ще се самоизяде сам. Тръгна си днес преди гласуването. Пожела на слугите си "Приятна вечер" и замина. Ако вотът беше таен, нямаше да мине, категоричен е бившият ПР на МВР Стоичкова. - Нарушава поне 3 закона за средни и тежки престъпления, които като ги събереш са поне 15 г затвор. А ние чакаме Ди Велт да ни го казват, допълни Стоичкова.Вотът не променя нищо, Продължаваме да живеем като оня ден и преди оня ден. Човек като Ваньо Танов като говори лъжи, плаче, защото знае, че има работа с мафиоти и Господ ще го накаже."За Борисов не е важна истината, а какво ще мислят хората. Той попадна в лавината от скандали и лъжи за първи път. Досега Борисов беше Свещена крава, от вчера не е. Следващият път ще е след седмица, след месец. Борисов вече е един обикновен политик, Симеон беше същия за определено време. Сега започва да се случва това, което се случи на всички останали - пада рейтинга и свършва като всички останали. С шут! Ние бяхме в приказен свят с Борисов, от който излязохме. Като в мита за Симеон, защо трябва да имаме доверие в някой, те са едни заболекари - необходимото зло", каза социолога Андрей Райчев.Най-адекватно на разкриването същността на Бойко реагира американския посланник - Уорлик: Нито един човек в тази страна не е над закона."В тази история има нещо много лошо и не е Бирата, Борисов просто е уредил поредния клиент. И това се случва всеки ден. Влязохме в спирала на подслушването. Страшно е, че се подслушват власт и опозицията. Това означава че подслушват нашата власт, която сме избрали, подслушват нас. Това трябва да се прекрати. И за това е виновен Цветанов",

292

Пенсионер

преди 13 години

В момента Б.Борисов няма АЛТЕРНАТИВА,и всичко по-долу писино е кьорфишек.

291

Анонимен

преди 13 години

Б Борисов е гнойто лице на последните 20 г. България - нискообразовано, свързано с криминалните дейности, от силовата мафия към прехода в мафията на публичната власт, която раздава обществени поръчки, разрешения за строежи, общи пари на наши банки.И това същото нелицеприятно лице е напудрено с мнооого медиен грим. Именно заради това всяко доказателство за отвратителната гнойна мутра ще се третира не като доказателство , а като компромат - то компрометира медийния лик, в който са инвестирани много пари.И докато хората не осъзнаят каква изродена мутра ни управлява ... това общество няма бъдещ социален живот - само жалко вегетиране.

290

Анонимен

преди 13 години

ДОБРИ СА СИ НЕМЦИТЕ.....ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА ......А НИЕ В ..."***"!като в оня виц:Стара ***-бивш партизанин отишъл на Слънчев бряг, да се разходи по времето на Бай Тошо!Върнал се на село, и го питат,приятели:-Кажи наборе ,как е на Слънчев Бряг...?Старата *** , мисли дълго ....па им отговаря:--Като едно време ....преди 9.09.44Г.,бе....нема разлика!!!!-Защо бе, наборе ...?-питат го.-Ами кво да ти кажем.....Германците са пак по хотелите ---а ние... у шумата...!КОМАЙ , ПАК НЕМА РАЗЛИКА ....!!!

289

Пенсионер

преди 13 години

Алтернатива трябва да се намери, а щом трябва, ще се намери. Както казва шопската поговорка, "Което е нужно, оно си требе, а което си требе, оно е нужно". Дори програмно правителство е по-добре от полицейско-далавераджийско управление.

288

Анонимен

преди 13 години

Най-големите кражби и далавери след управлението на НДСВ направи тройната коалиция!Тя няма аналог по кражби в новата БГ история.

287

Анонимен

преди 13 години

Аз му звъннах по мобила и му казах таз бира , която е в наличност ,бутилирай я " казва Танов , при другия разговор Танов - Странджев и двамата казват че не му знаят номера на тел .на М.М. ,дори Танов казва " как да му кажа на премиера, че му нямам телефона " ? Танов-Дянков , този запис от вчера говори ясно , че няма покровителство- напротив .А се говори , че щял да си плати на съда . Аз не очаквам прокуратурата да изясни нещата , защото виновните са в тяхните редици !

286

независим

преди 13 години

Когато изтъкват кусурите на това правителство,мисля че пишещите против Б.Б. трябва да кажат алтернативата.Научно и обосновано,но без трактори и АБВ-та щото тия вече минаха отред.А да не говорим за тройната крадлива пасмина.

285

Анонимен

преди 13 години

ПО ДОБРЕ СРС-ТАТА ДА СИ ОСТАНАТ ТУК, А КРАДЛИВИЯТ ПОЖАРНИКАР ДА ЗАМИНАВА ЗА ЧУЖБИНА НА ЕКСПЕРТИЗААбе Бойко , на целия свят стана ясно че Цецо Имотния ви нареди , само ти още не знаеш къде си..Всичко дойде от лакомията на Цвък да си протектира фирмите за контрабанда..И понеже не стана - реши да слуша Танов та белким го натисне с нещо..И ви нареди всички дето си говорите с него..Какво е общото между всички разговори?! Че неависимо кой е отсреща единият е Танов..Или са го слушали от МВР или той си е записвал..Какво има се чудиш и маеш ..Проста кратуна , ейййй...Не можеш си надскочи потенциала , който за твое съжаление е пренебрежимо малък.

284

Анонимен

преди 13 години

БОИКО краде за месец повече от троината коалиция . Ако мислите че Боико се занимава с цигари просто сте много наивни това са трохите за Цв . 10000000000ЕВРО ИНВЕСТИЦИИ ПО НЕГОВИ ДУМИ 10 % 1000000000 ЕВРО ЗА ТОВА СЕБОРИ БОКО А ТОВА ЗА БИРИ МИРИ И МИТНИЧАРИ Е СМЕШНО

283

Пенсионер

преди 13 години

Много са ми смешни всички, които защитават Цветанов. Абе не го ли виждат, че целият е потънал в л.***, че даже се и дави.Бивш милиционер, необразован човек, който станал момче за всичко на още един такъв хубостник - Борисов, хванали се двамата да громят комунистите, защото има една народна поговорка - хвалете ме, уста, че иначе ви засирам (с извинение)На главата си да се изправите двамата, сте преди всички предатели на тая общност ли е, партия кърмилница ли е, много й здраве.Цицали сте от нея на провала и когато тя се е поразклатила, сте се омели, за да смучете откъдето може.Хич не ми се правете на демократи, защото и на двамата от биографиите ви се губи едно десетилетие - от 1990-2000.Ние бяхме по площадите, за тоя, дето духа, но не съжалявам, в народното събрание се биеха и трепеха, ама все нещо ставаше, сваляхме правителства и мечтаехме за нещо хубаво, м.мка му.А вие двамата, бе, къде бяхте тогава? Мухльовци, те ще ми се правят на демократи - вас не ви искат нито вашите, защото не сте мъже, а не сте, защото като Юда сте се открекли до три пъти от своите, нито от нормалните и интелигентни хора като мен, които не са паднали от Марс.Ама то ще дойде видовден, па ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат. В нашата малка държава нищо не остава скрито