45

генади

преди 13 години

Значи от ЕС искат да дават пари за жилища? Чудесно, да се разпределят според процентното съотношени на етносите-75% за българи, 15% за ***, 5% за турци и т.н.Всичко друго е подпмагане на една етническа група за сметка на другите.Между другото, *** нямат никаква вина за тая ситуация- просто Окупационното *** управление на Еврейският съюз работи за претопяването и унищожението на Белите народи, вкл. и българският.

44

мдаа

преди 13 години

Току що привърших с прибирането на багажа ми в разбитото от *** мазе.Категорично отказвам от МОИТЕ данъци да се дава каквото и да е на ***!

43

Поаро

преди 13 години

Печки на дърва и дървени къщи плюс обитатели роми. Доста опасна комбинация. Дано не съм пророк ама и тази безумна идея на ЕС ще се срине като блок 20 в Ямбол.

42

генади

преди 13 години

България- една гигантска ферма за развъждане на ***.

41

sako

преди 13 години

Българските момчета ги отварят първи ромските моми.

40

Анонимен

преди 13 години

целта е в България да съберем всички роми от ЕС. За целта ЕС ни отпуска безплатни дъски. Другото акъла от нас :)

39

до 37

преди 13 години

ами има програми от които предприемчиви българи могат да се възползват от европейски пари, аз съм един от тях!Ама не става само да чакаш наготово и да ръсиш плюнки по форумите!

38

Анонимен

преди 13 години

досега крадяха от България, но вече няма какво да се краде, всичк е опоскано,затова сега крадат от парите, които Европа дава

37

Анонимен

преди 13 години

хора?...какви хора, кои точно наричате хора?...

36

5555

преди 13 години

че аз по-будала ли съм 4е да тегля кредити и да опъвам цял живот, а гнусния *** само да му се дава. *** мамка ви *** долна. всичко оглозгаха под защитата на власт и полиция. елате в ямбол и вижте червен баир. потрошиха и зсякоха всичко без да бъдат обезпокоявани и под зашитата на кмет и полиция. българия е единствената държава дискриминираща собственяси народ. ПЛЮЯ НА ГАДНАТА БЪЛГАРИЯ. ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ЕМИГРАЦИЯ. ПИСНА МИ ОТ ГЕНОЦИД. СМУРТ ЗА М***АЛИТЕ

35

Анонимен

преди 13 години

тоя пък пак пътища ще строи - но докъде? - до Гетотоа за хората в гетото няма да се погрижи, оставя ги сами да си строят къщите - те само пътища знаят да строят, защото са с пари от Европа!!! (разбирайте - пари, откъдето може да се краде)та това е...ве чакайте нещо ново...

34

Ромлянин

преди 13 години

Скоро ще ви претопим и ще се кротнете ,дасове ***!!Аллаху Акбар,Уорлик Акбар!!

33

4040

преди 13 години

хахаха! ЕВАЛА "М***о"! Наистна е добро, искрено ме разсмя :)

32

Анонимен

преди 13 години

E защо само на *** ще се строят къщи и ще им се дават материали?! А българите нямат ли жилищни нужди?!! Толкова народ има по квартири,бездомници,изплащащи ипотеки и кредити с поколения.На тях защо никой един пирон не им е подарил,а за *** материали и помощи?!! Защо? Това не е ли дискриминация на българите?! Хайде стига вече!!! Нека да идат да работят,да спестят пари да си купят къщи и яхти ако искат!Не сега да им дадат материали и след седмица да ги продават по лев и по два.СТИГА!!!!

31

Манго

преди 13 години

- Ау, какъв хубав хапартамент...- А какво става тука бе, аз го намерих...- А ние го откраднахме ...

30

вива

преди 13 години

Да се създадат интеграционни селища от затворен тип в бивши казарми, където *** да работят задължително.С висока ограда около тях, за да не могат да нападат старците по селата.Могат да се занимават със земеделие, а малките *** да учат задължително до 8-ми клас.Който желае да напусне, да губи право на всякакви помощи за 10 години.Който иска да получава помощи, да се стерилизира след второто дете. Само така могат да се интегрират - да работят и да спрат да се размножават.

29

4040

преди 13 години

И аз искам да си зградя сам къщичка, а не да плащам ипотека 30г.! Българите са малцинство в моя роден град!!!

28

kaMeH

преди 13 години

"Няма да се строят къщи на никого, а ще се подпомагат хората сами да изградят свой дом и да се създаде у тях нагласата на собственици, подчерта министър ДончевБлажени са вярващите!

27

Мая

преди 13 години

Смятам, че е удачно ромите да бъдат изведени от градовете и заселени в обезлюдени села. Държавата да плати имотите на българите и да ги предостави на ромите. Нека се трудят на полето, на нивата, нека видят и разберат, че пари се дават срещу работа, а не само от социални помощи и от кражби. Не може да издържаме размножаващите се роми в градовете. СТИГА дискриминация на българите

26

Анонимен

преди 13 години

АЗ съм от малцинството --БЪЛГАРИН СЪМ и искам всичко гратис ,къща ,пари ,храна и всички да ме гледат в очите ,какво още ще поискам .Искам да ми идват министри на крака да ме гледат как съм ,и какво ми липсва .Искам и искам да искам .