73

коко

преди 13 години

Червен човек,си ти КОСТОВ.Знаем те.

72

Анонимен

преди 13 години

Ако Костовата клика е единствената дясна партия, то в БГ никой няма да гласува за десни партии, а ДСБ пак ще е на ръба на парламента. Затова и се лансират все нови и нови десни проекти, с нови лидери.

71

Анонимен

преди 13 години

Истина ли е, че българският министър-председател е опитвал да препятства митническа проверка срещу нарушител?. Този кратък въпрос изпраща Костов до Борис Велчев и иска отговор в близките дни. --ИСТИНА Е

70

Дени

преди 13 години

Колкото и да плюете по Костов истината е една.Най-добрият премиер за последните 20 години , най-точният в коментарите си и най- праволинейният ! И едва ли има разумен човек в тази държава който да не вярва на записите. Всички пътища водят към истината и колкото да се опитват да крият истината рано или късно тя ще излезе наяве .

69

Анонимен

преди 13 години

нищо държавническо няма в Костов. Всичките му изказвания са лишени от обективност. Плюе наред не му мисли. Но хората добре помнят трагизма на неговото управление. Така и не си каза за корупцията по негово време.

68

Tommy

преди 13 години

Вие, устатите пропагандатори на ГЕРБ говорехте така и за предишните избори и сбъркахте, както бъркате и сега. Единствените, които драстично губят доверие са Бойковите комсомолци, които с всеки ден доказват некадърието си и атакистите на онзи *** Волен, чиито избиратели го пратиха там да лае срещу ББ, както го правеше по площадите, вместо да му лиже ***.

67

Анонимен

преди 13 години

Залагат му капани на Бойко не ми харесва това.

66

Калин

преди 13 години

малката *** тайна .. от последните месеци е.. че ББ и Гоце са отсвирени .. Гоце от по отдавна .. тоя пернишки аристократ .. с подкупи и Путянщина ПРОБУТА ИНДИВИДА БОКОВА ЗА ШЕФ НА СВЕТОВНАТА КУЛТУРА!С това отврати световните кръгове .. ББ го подми и сапуниса .. вместо да го пита за съветниците, спонсорите и олигархията !!!Отвратителни са!!

65

ДСБ(СДС)=БКП(БСП)

преди 13 години

ЗАЩО КОСТОВ И ЗАЛЕПЕНИЯ ЗА ГАЗА МУ ОЧИЛАТ СИН *** ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ДУМИТЕ НА СТАНИШЕВ?ЯСНО ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА УЖ ОПОЗИЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА СИНЬОТО БКП.СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ Е ПОДИГРАВКА КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИСКАЩИ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ КОМУНИЗМА.

64

коко

преди 13 години

Крайно време е Иван Костов да си признае ,че е от червените.Стига се е крил.

63

Гражданин за EРБ

преди 13 години

О Б Я В АДаскал по физкултура продава 4 имота в близост до "загниващото" Руско Посолство и с отвартителен изглед към горичката из отзаде - на цена 1/2 и то от Данъчната им оценка. Немога да си покревам кредитите поради намаляващите постъпления от контрабандни канали.Запитвания и повече информация при Пресцентъра на КОМ.ПАРТИЯ Герб.

62

ВИП

преди 13 години

Крайно време е Иван Костов отново да поеме управлението на България..!!!

61

парма

преди 13 години

А бе, Костов искай детектор лъжата за бат Бойко! Така всички ще разберем лъже или не. Ще вземем решение за следващите избори.

60

Judge

преди 13 години

To all redunist b***st***rds below me - bl0w me,rads! Bulgaria will prevail against KGB!

59

Спонги

преди 13 години

Ясната държавническа позиция на господин Костов не се харесва на доносниците от ДС. Правителството ръководено от него има мъжеството да започне радикалните мерки за въвеждане на пазарна икономика в България. Постепенно преминавахме към гражданско обчество. Сакскобургодски дойде наготово и спря реформите. Не може да му се отрече, обаче, че спря конфронтацията. ГЕРБ ни върна 21 години. Този бандитски прийом за сплашване и напрежение е характерен за ранно мутренския бизнес период. Браво на сините.

58

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ И АТАКА !

57

ПОЛИТК

преди 13 години

Време е хората и политиците да почнат да се вслушват в думите му. Страната ни има нужда от европейски политици!

56

Калин

преди 13 години

ББ обвинява Гоце в комунизъм.. ми кое не му е комунистическото на Бебето.. политиките .. методите ?кабинета партията ?.......... Защо мълчи ББ .. за разговора му с Гоце .. за Бирата. Гоце Квотата и Боко ...Мутрата управляват страната .. и митниците!!!

55

Селянин

преди 13 години

До wiktor Ха ха ха ха ха Е тва е вече виц на деня.ГЕРБ мойто момче няма да влязат в парламента.А Атака вече не съществуват,като партия,те се сляха с ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 13 години

Яни Янев -премиер министър.