624

иво

преди 13 години

Гадно ми е , че съм се родил Българин. Гадно ми е ,че ни управляват мошенници и некадърници. Годно ми е , че еди народ може да даде гласа си за един пожарникар или цар и двамата да се окажат родени мошенници. В кое да повярвам и в кой. Гадна ДЪРЖАВА,и най гадното е че съм БЪЛГАРИН.Съжалявам и моля за извинение, онези , които са честни, но те не ни управляват, управляват ни мошенници.Управляват ли,не крадът ни или ни се подиграват такива като тази и нейният шеф или като С.Станишев. Управляват ни ***. Дали някой ден ще се събудим и ще разберем , че тези хора ни правят , червени, сини или жълти, ъочно зароди това. ЗА ДА НИ УПРЯВЛЯВАТ

623

dedo

преди 13 години

По-добре такава, от колкото като А. Първанова да кове своите. Интернационала ще и помага до време. Само че целта на немските ****счета е главата на България да е постоянно сведена надолу и дали с помощта на А. Първанова или с нечия друга помощ от вътре - национални предатели при нас винаги ще имат на разположение.

622

dedo

преди 13 години

До всички социалист(к)и: ако искате да построите комунизъм, сутрин, обед, вечер - ОНАНИЗЪМ!

621

4ekaj malko

преди 13 години

Ako pravitelstvoto padne si podavam za Albansko grajdanstvo!!!

620

dedo

преди 13 години

666, на всички ни е ясно, че сте партия на Онанистите. Щом си dedo, дръж си Дедовия, колкото можеш повече, дори може да го покажеш на Янето и СерГейчо. Много ще ти се зарадват!

619

dedo

преди 13 години

657, аз ползвам ника dedo, ти можеш да подържиш Дедовия.

618

мис Пиги

преди 13 години

Сами си правете изводите каква голяма далавера е да си в парламента, щом като Фидоска е напуснала такъв доходоносен бизнес в родния си град. Първият закон, който се гласува в този парламент уреждаше Фидоска по най- удобен начин за нея и за всички нотариуси. ГЕРБ са едно Мъпет шоу, Фидоска е мис Пиги.

617

Венелин

преди 13 години

Тия номера и в Лом не минават!Фъшкиите са си мои, ама някой ми ги монтира (в гащите)Шефа на митницата в Лом бил със "съмнителен стандарт", затова вместо да го разследваме, да направим наш човек шеф на митницата (да си вдигне и той малко стандарта)Освен, че са ***, са и нахални!

616

Анонимен

преди 13 години

Можеше и по-кратко да го напишеш: "Върни се Тошо, че без теб-по-лошо"

615

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

добавка към 656:"Мир и спокойствие" включва ли убийството на Боби Райнов извършено от тълпа ***, пред очите на трима полицаи на няколко километра в права линия от сградата на Народното Събрание?

614

evakla

преди 13 години

do dedo,Tova e samata iztina!!!

613

dedo

преди 13 години

Ако Луканов не беше изкрал милиардите, дето Т. Живков е бил събрал за новата ни АЕЦ Белене, сега тя щеше да е готова и вместо Турция да подписва споразумения с Япония за строеж на АЕЦ, щеше да купува енергия от нас, както го прави дълги години. За това национално предатество комунистите трябва да бъдат избити до 9-то коляно. Едни 60 милиарда можеше да влязат в нашия бюджет...

612

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

че има мир и спокойствие, няма отвличания, сега въвеждат видеокамери и специален режим за пунктовете за скраб(за ***) и мн.др. видеонаблюдение за шофьорските курсове, магистрали, детски градини и т.н. и т.н----Започвам да питам по ред на въпросите:1.При кого е това спокойствие? При олигарсите ли? Защото не отвличаха Пешо и Гошо от Люлюн, а отвличаха разни Краус-чета, Киро-Кировци, Ангел Бончевци все честни до степен канонизиране в БПЦ индивиди. 2.Все-още се отвличат хора основно бедни хора (от средната класа), отвличат се и деца-момиченца за *** булки. 3.Пише се скраП! И тия видеокамери ще фалират пунктовете за изкупуване на метали, тъй като са на цената на 2 месечния им оборот. Иначе затягането на режима за изкупуване на метали е ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ, но то се прави замо заради ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА! 4.Видеонаблюдените при шофьорските курсове ще оскъпи и без това достатъчно скъпите курсове поне 2 пъти! 5.Магистралите и детските градини ще ги ядем ли, ще ги пием ли, ще се топлим ли с тях? Защото инфлацията в тая държава е чудовищна (говоря за РЕАЛНАТА, а не за официалната инфлация)!

611

dedo

преди 13 години

651, бързо си изпий хапчетата!Точно интелигентните хора сме за ГЕРБ, защото те са единствената сила в БГ, които ще спрат комунистите да не крадат и ще върнат държавата от ДС в ръцете на хората.

610

do Amigo

преди 13 години

Bratle dosta si aktiven maj ne razbirash 4e vsi4ko tova e provokacia ot tupani kato Jan4o I aleksej4o gorkite sveti vodi nenapiti. Ne razbirash li 4e hora kato tqh samo mogat da spe4eliat otdestabilizacia na durjavata!!!!tupan

609

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тия ГЕРБ бая се поизложиха.Време е да ги сменим.Хайде сполука на БСП.

608

Не на престъпността

преди 13 години

На войва като на война !Призовавам всички умни, свободомислещи, интелигентни и честни хора да се противопоставим най-решително на безобразията на властимащите !Ясно е, че времената на уличните протести отминаха, макар че лично аз нямам нищо против да се върнат.В интернет пространството обаче, може свободно да изразяваме мнението си и да не се страхуваме, да разобличаваме престъпленията на управляващите.Не може да купиш 6 апартамента за 1 година с чиновническа заплата от МВР и да покровителстваш незаконно производство, използвайки служебното си положение, а да наричеш другите хора "престъпници" !И нека управляващите знаят:ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА !

607

Анонимен

преди 13 години

Бойко си е виновен с опбтекаемата си позиция по Белене и Южен поток. Ако ги беше отрязал нямаше Кремъл да му върти тия *** номера

606

Amigo

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

605

do 616

преди 13 години

Малко е пълничка, но става за мис България. byrkas nashia, istinata e 4e makar da e "Малко пълничка, но става за MAC България.