154

anonimen

преди 13 години

ami da se napravi podpiska i da se vnese v narodnoto sabranie za da osadqt lekarq az sa6to 6te se razpi6a ,

153

ИСТИНА !!

преди 13 години

Горките хора, жалко за невинната душичка ! Бог да го прости детенцето ! Напоследък лекарските грешки станаха системна практика, родилки,деца, Човешката болка в лекарските очи се превръща само в пари. Колкото повече боли,толкова повече пари. Те не мислят как да помогнат на човека, а мислят колко повече пари ще изкарат ако замотят човека и усложнят ситуацията.Това го видях когато през миналото лято бях в България. Прозрачни са горките доктори. Четях им мислите и им се смеех ! Нещастници !

152

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че човек отива при лекарите , когато е в нужда и не е в състояние да им се противопостави!------------- Ами защо не отидеш да им се противопоставиш, когато не си в нужда? Или не си се сетил? :))) Тц,тц... де да можеше да отидеш да се противопоставиш на някой доктор, когато си напълно здрав...

151

още по-окровен

преди 13 години

не на всеки му дреме за чаветата ви!

150

EMIGRANT

преди 13 години

TOZI *** ,OSTAVI DETETO SLED OPERACIA S OBILNI KRAVOIZLIVI . PO VREME NA SMARTA E KONSTATIRANO 4E V TIALOTO NIAMA KRAV !!!! PO4INALO E OT KRAVOZAGUBA !!!!! NIKOI NE E NAPRAVIL KRAVOPRELIVANE !!!! UBIITE GO TOZI DOKTOR !!!!! AKO DETETO BESE MOE , DOKTORA DA E POEL NAGORE DOSEGA !! UBIITE GO !

149

доктор Мехмед

преди 13 години

Не може бе пич, тоя няма да изкара и един работен ден там, още на 2 час ще са го разтреляли либийците

148

ОТКРОВЕН

преди 13 години

Като четях по форумите исказванията на пишещите БРАТИЯ очаквах на протеста да видия много хора.НО НЕ БИ.Бяхме само 12/дванадесет/човека.

147

не българин

преди 13 години

като не се засягаш не се опитвай да контратакуваш .и още нещо ... аз не съм безродник , това че не съм посочил националността си не значи че я нямам !

146

@

преди 13 години

Ех Нико, да беше само д-р Маджунов - с мед да го помажеш!Обаче аз наблюдавам, как до вчера честни и почтени лекари се овълчват! Лошото много лесно се прихваща! Човек си казва " а бе аз ли съм най простия та не взивмам рушвети!" И почва да взима и му се услажда!Лошото е че човек отива при лекарите , когато е в нужда и не е в състояние да им се противопостави!А новия здр.министър вместо реформа побърза да прокара "Наредба за плащане при избор на екип"! Нали се сещаш как ще се прилага!

145

Анонимен

преди 13 години

Господ Бог дарява живота и Господ Бог го отнема. Единствено Бога може да реши това! Стига богохулствахте и обвинявахте, защото това ще се върне към всички ви. Безгрешни хора няма и само Бог опрощава грешките. Господ си знае работата и гледа всички. Затова, престанете с тая грозна ненавист и мъстност.

144

Нико

преди 13 години

Предлагам да не си водите децата за операция на сливиците ,а да ги лекувате с гаргара -отвара от лайкучка. В тежките случаи разговор по импулсен телефон с екстрасенс!

143

българин

преди 13 години

Въобще не се засягам!Жал ми е за теб нещастен безродник!Едва ли ще вденеш обаче какво ти казвам!

142

откровен

преди 13 години

Трябваше да видите днес на протеста как изглеждаше този шеф на ИСУЛ.Тотално бе сменил позата.Мрънкаше през цялото време.Не посмя да ни погледне в очите нас протестиращите.Веднага след като му свърши заучената реч се измете като ***. ***.

141

не българин

преди 13 години

ха ха ха плямпай плямпай . само че не виждам на какво се засягаш ,засягаш се от самата истина .

140

Нико

преди 13 години

Какво сте се разпенили всички тук ? Др Маджунов не е виновен. Какво са чакали родителите 9 дни в дома си до 25 декември? при последното постъпване в болницата като е било зле какво са правили дежурните лекари до полунощ? Нито капка кръв кръвопреливане! Никакви лекарства! Оперират чак през нощта. Нали е кървяло!? Какво са чакали и защо? Др Маджунов не е в Б-я. И не ми говорете за Либия! Там са заразени 400 деца ,но нали са либийски оревахте света да защитавате нашите корумпирани сестри.

139

Анонимен

преди 13 години

Вие пишещите по-долу, защо си мислите, че лекарите трябва да са безгрешни? Няма такова чудо на земята - всички сме грешни и всички правим грешки! В крайна сметка само Господ Бог може да дарява и отнема живот и Господ Бог решава на кой колко му е писано. Българите на приказки винаги са жадни за мъст, без нито да са грамотни по дадена материя, без нито да са разбрали и даден проблем.

138

не българин

преди 13 години

има ли значение , може би има но няма да кажа . ако това беше моето дете този си нагъл и аморален доктор щях да распоря като скумбрия !

137

българин

преди 13 години

Ти да не си ескимос бе пъпеш!какво се правиш на интересен!Плювач!

136

гад

преди 13 години

Zatwor za kasapina

135

Анонимен

преди 13 години

134...ти какъв си....