140

Ушев Цецо

преди 13 години

Цецо - Спортист 1 за 2010 г!

139

gtf

преди 13 години

Цецко, като мъж би трябвало да си подаде оставката - в такива случаи лъсва голата истина: Той е там за да работи за себе си - не за нас, явно лапкането е доста щом струва повее от достойнството му.

138

УШЕВ

преди 13 години

И какво като гласуваш?Къде си видял демокрация сътворена от ДС?Не е важно кой и за какво е гласувал,а кой брои гласовете!Това го е казал другаря ти Висарионович(Сталин).

137

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ВСИЧКОЕ НАРЕД----БСП Е МЪРТВА ...БЕЗВЪЗВРАТНО....АМИН.....ЧЕСТИТО НА БОЛШЕВИШКИТЕ КРАДЦИ......НО НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕСТИТО НА НОРМАЛНИТЕ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ

136

специалиста от ДС

преди 13 години

Тиквения герб са категорични не искат анкетна комисия "Горна Оряховица". Това означава легитимиране на политически мотивираното насилие от страна на специалиста от ДС Цветанов, към лекарите от Горна Оряховица!

135

анонимен

преди 13 години

голям резил

134

Гинеколог

преди 13 години

Народните представители от ГЕРБ защитиха докторите от болницата в Горна Оряховица и отказаха на Парламента да ги разследва.С това си действие се принизиха до убийците доктори както ги нарече Цветанов.Колкото по шикалкавят от ГЕРБ повече им влиза, сигурно са мазохисти и им добре.Стрина Цецка преди Нова година го скри под полата си, когато човека искаше да каже истината, а сега от ГЕРБ не щат да я чуят защитават докторите убийци.Цялата им политика е мутраджийска като водача им.

133

Ай сиктир

преди 13 години

Цецо - шеф на митниците! ЦЕЦО - шеф на Шенгеня! ЦЕЦО - Министър на вътрешните работи и народното здраве!Цецо - Президент! Цецо-политик на годината - ха-ха-ха!!! Бойко - кръстник на управленческата мафияЦецо - капо ди тути капи! Цецо - Муза на годината (вдъхновил Веселин Маринов да постигне нови върхове в творчеството си). Ай сиктир

132

Великият Ибрикчия

преди 13 години

ГЕЙБ тотално се оля.

131

ГЕРБ+АТАКА

преди 13 години

Ще надделеем над Доган и неговите марионетки от БСП, ДСБ, РЗС и СДС.

130

УШЕВ

преди 13 години

Ама ти направо ще откриеш топлата вода и колелото?!УШЕВИ от миналия век манипулират народа и той още не се усеща.Има ли смисъл да отваря човек очи след като те си отварят бузките на задниците?

129

Ушев Цецо

преди 13 години

Цецо - Муза на годината (вдъхновил Веселин Маринов да постигне нови върхове в творчеството си).

128

жупел

преди 13 години

Иван Костов се опитва да предпази Цв.Цветанов от Прокуратурата и да го разследва само Парламента, а те не щат искат да го осъди съдът. Разследва ли както трябва прокуратурата затвора не му мърда. Язък за апартаменчетата му.Може ли лекарка (д-р Д Атанасова) да не я интересува случаят в Г.ОРЯХОВИЦА, а с него да се занимава Цветанов и да оплеска работата.Това ли е солидарност по ГЕРБаджийски, да остовиш другарчето си в калта.С отказа доказаха че са оплескали работата със случая в Г.Оряховица

127

Е как така ?

преди 13 години

И защо да няма комисия? Защо вземат страната на онез убиици на деца ? И кога ще ги съдят.........не че не знаем изхода

126

РГ

преди 13 години

В АНКЕТАТА НА ДНЕС БГ СЪМ ГЛАСУВАЛ НАД 1000 ПЪТИ,ИЗТРИВАТЕ СИ БИСКВИТКИТЕ И ГЛАСУВАТЕ,ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ГЛАСУВАНЕТО ВСИЧКИ АНКЕТИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ЛЕСНО.

125

драга

преди 13 години

И ти си лапнал някое кокалче или ползваш някои благинки от това правителство за да ги защитаваш така,въпреки,че сам виждаш,че ГЕРБ са 100% ***.

124

шшш

преди 13 години

Май много ги е страх *** от Цветанов-то не бяха любовници,болести,незаконородени деца,жена-к....а,апартаменти в Надежда ...сега с много напън и почти го направиха агент на ДС...в някакъв изчислителен център.Това ме навежда на мисълта пак да гласувам за него.

123

Анонимен

преди 13 години

Е сега и то НАП като кажат ,че ЦеЦе е напред с няколко мелеона и че ще му върнат надвнесеното под фомата на апартаменти.....

122

е

преди 13 години

Иде ден и от гняв народен и Господ няма да Го опази!

121

Ушев Цецо

преди 13 години

Бойко - кръстник на управленческата мафияЦецо - капо ди тути капи!