180

мразещкомунисти

преди 13 години

ЛЕЛЕ ЩО ЧЕРВЕНИ КЪРТИЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ В ДАНС И НСБОБ,НАВСЪКЪДЕ СЕ ИЗНАСЯТ ДЕЗИНФОРМАЦИЙ ИЛИ МОНТАЖИ СГЛОБЕНИ В ЦЕНТРАЛАТА НА БКП-БСП,ОКАЛЯНЕТО И ПОМИЯРСКИТЕ ЗАЛИВАНИЯ ДЕЙСТВАТ БЛИЗО 66год. И НЕМА КОЙ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТИЯ ПОМИЯРСКИ ИСТОРИЙ,И ТОВА ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ПРИЕМАНЕТО НИ В ШЕНГЕН.....

179

Анонимен

преди 13 години

ДО 170ТИ МАЙ СИ НА ПРИНЦИПА - ПРЕВЪРНИ ДЕФЕКТА В ЕФЕКТ.ГЕРБ НЕ ИСКА ДА ВИЖДАМЕ - ВИЖДАМЕ ВЪПРЕКИ ТОВА

178

dedo

преди 13 години

Полицията и органите на реда (от всички видове служби) трябва да могат да си свършат работата. Всички тия ревове, СРС-та са опит да се пречи на работата на органите на реда. Защото ако те си свършат работата, башибозука на комунистите, както и самите те най-малкото ще остане без хляб, а вероятно някои ще отидат и в затвора.

177

Анонимен

преди 13 години

Да пуснат от Лекарския съюз да разследват ченгетата.

176

Анонимен

преди 13 години

do 178 mnogo si e gotin

175

Анонимен

преди 13 години

Тройната коалиция беше много по-добра в борбата с организраната преступност: - в панделата влезоха Мито очите - Данови от Варна - започнаха дела с/у братя Маргини, Баретата, братя Галеви - Тополто беше осъден - Пръча от Враца Цветанов е гола вода.

174

Анонимен

преди 13 години

от умния поглед ще да е

173

антикомунист

преди 13 години

Просяци ГЕРБАВИ ще дадете власта на ТУРЦИТЕ както Иван Костоф я даде на царчето комарджията от глупост и некадърност.Никога не забравяйте ,че който и да е на власт след това следват НАКАЗАТЕЛНИ ИЗБОРИ+ комунисти и турци.

172

Анонимен

преди 13 години

da az 6te glasyvam

171

Антрополога

преди 13 години

Има нещо маймунско в тоя,но не мога да разбера,дали е от външния му вид,дали е от държанието му или от интелекта!Може пък да е от всичко накуп и за това не мога да определя!

170

Анонимен

преди 13 години

provejdam anketa . niakoi shte glasuva li za GERB

169

пепи

преди 13 години

до 164бяха заловени ноември ПО-миналата годинаА иначе си прав, че цървулът нищо не е свършил за държавата. Само грабене и рекет - мутренски бизнес, като на шефа му Боко тиквата. Разчиства с баретите мутренски територии, натиска конкурентните мутри, за да вървят контрабандата и наркотиците на тиквата.

168

Василев

преди 13 години

Да си изчистим къщичката!!!Да докажем,че България може.ГЕРБПълна лустрация, защо църният агент на ДС и КГБ Лостов ,не отвори нито едно досие,а напротив всичките назначения посланници и дипломати -90% бивши агенти на ДС.За Царя няма да говорим, защото Мултаците го докараха на власт.Къде има държава ,чийто президент е бил свързан със служби, които са обдлужвали един тоталитарен диктаторски строй и чужда държава?Къде има държава чиито държавници са изпращали дипломати сътрудници на най-отвратител

167

Анонимен

преди 13 години

nai gotini sa gerb

166

Анонимен

преди 13 години

Този наглец колкото повече се показва в медийте, толкова повече пада доверието в ГЕРБ. Продължавай, Цвъцко - все напред и надолу!

165

Анонимен

преди 13 години

Няма магистрални банди? Само преди седмица имаше два обира, сигурен ли си, че говориш за България? За килърите не знам да са в ареста, виждам, че почти всички арестувани са си в къщи. Алексейчо също. Което пък ми напомня, мисля, че беше изказване на мадридското величие - ако бях назначил Алексей за охрана, сега Борисов щеше да е подсъдим... Все тая, не знам откъде черпиш информация за престъпноста, но тя се увеличава.

164

Анонимен

преди 13 години

Цецо, за затвора си ти, крадец... ЗА ЗАТВОРА!!!

163

bog

преди 13 години

истината е че това което става сега и преди го е имало но са го криели и всеки си е плаШЕл да не се разчуе и така поЛитиката и престапноста се се слели в едно и трудно може да се хване кои кьде и кво е правил и дали още не марсува което го виждаме, така че трябва да подкрепяте ГЕРБ заради това че поне се опитвак малко по малко давидим кво е било и кво не трябва повече да става ИНАЧЕ,?????? ОТЬРВАНЕ НЯМА

162

Анонимен

преди 13 години

stiga tolkova. DA JIVEE BALGARIA URAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

161

Къртица

преди 13 години

Спрямо всички гласоподаватели се провежда операция "Баламите"...