79

76

преди 13 години

Диловчето бе :)))

78

ДЕДИЩЕТО

преди 13 години

БЕЗ КОМЕНТАР

77

Анонимен

преди 13 години

Герб се оказа въпреки всекидневните компромати най-успешната партия а Бойко най-добрият професионалист! Е това просто комунистите не могат да му го простят.....

76

Патрашкова

преди 13 години

Господин президент ,другарю гоце умоляваме ви помогнете за по бързото излизане от панделата на нашият -вашият приятел и съветник в отдел убийства Петър Стояно сумиста

75

българин

преди 13 години

а бе хора това са нашите от герб. какво толкова са направили. виновни са предишните, а които не са съгласни с герб(бивши членове на бкп)- са ***. каквото и ако да пръска от герб тое за борба с корупцията,престъпността и тн. е нищо на практиканесе получава нищо не върви напред, но затова не са виновни от герб. никой не е виновен за това че е некадърен, ***, ***, алчен, нагъл, корумпиран и тн.

74

до 65

преди 13 години

а кой беше Пелтека, че не се сещаме?

73

Анонимен

преди 13 години

Ама че помия и жълтини...... и кой е най-добрият в това БСП.............под чия диригентска палка....палката на Първанов....

72

Анонимен

преди 13 години

...Е НЕОБХОДИМ И ОКАЗВА БЛАГОТВОРНО ВЪЗДЕЙСТВИ Е ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!НИЕ СМЕ ...."ЗА"!!!!!ПРОТИВ КОНТРОЛА ---СА ТЕЗИ НА КОИТО Н Е ИМ СТАВАТ....ДАЛАВЕРИТЕ!КОНТРОЛА Е СМЪРТ---ЗА "ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ"..!!!!!

71

Анонимен

преди 13 години

От къде си сигурен ,че е на лицата. Може да е при отворен прозорец

70

до 62

преди 13 години

ами предполагам за едното име...както е казал още Рачко Пръдлето :-))))Какво да правя? Да изям една пържола, да пия ракия, да *** *** и да си бия жената и децата ли? ...

69

65

преди 13 години

Ами то пелтека беше казал една голяма истина - В БГ от политиката си тръгнаха отвратените, за да останат отвратителните :))). А и Тиквата беше истърсил една мъдра мисъл, макар и в типичен негов стил - Политиката е едно голямо и *** ***, увито в лъскав целофан :)))) Друг е въпросът, че в неговия случай като гледам май целофанчето вече го няма и е останало само .......

68

Дачков

преди 13 години

Свобода за релето и култориста свобода за Алексей Петров ,шефе ние сме стеб

67

Анонимен

преди 13 години

След поредния неуспешен компромат червените хиени пак остана с пръст в устната кухина. И така ще бъде винаги, когато с долnните си лъжи се опитват да манипулират обществото. На червените краката са къси!

66

Анонимен

преди 13 години

Гейзерите за пореден път се оляха със собствения си смръдлив червен сос, ха, ха, ха! Трактора си наивно си мисли, че с няколко скалъпени компромата ще направи така, че хората да намразят ББ, но както винаги стана обратното. Неговия говорител и тайна булка Янето става все по омразен и хората вече им се гади от техните гейски истории.

65

Анонимен

преди 13 години

Много ясно, че тия СРС-та са нагласени, защото не може такива разговори да се водят на сред улицата /чуваше се преминаване на коли, страничен говор / още първия път това ми направи впечатление и се учудих как може такива дълги и важни разговори да се водят на улицата, но когато същото чух и от Танов, че разговорите са водeени в кабинета, а не на улицата, вече 100 % съм сигурен, че това си обикновен компромат /трактористки/.

64

Вигенин

преди 13 години

Тези СРС, кога най-сетне ще изкарат топлата ни връзка със СерГея.....

63

Наакан

преди 13 години

Предлагам всички тук да се обединим под заключението, че нормален честен човек с политика не се занимава в тези ужасни години за България (45+21!).Та кой би се изправил до разните му ченгета, фараони, шпиони, ***, мутри, крадци на ДДС, рушветчии, педофили, топлото, ***, янето и Ко.?Каква кауза би могло да се отстоява в подобна компания без значение цвета?На кого да повярваш, на кого доверие от тези безхаберници? Не че казвам "всички са маскари", но пък замислете се какви са???

62

Анонимен

преди 13 години

Много ясно, че тия СРС-та са нагласени, защото не може такива разговори да се водят на сред улицата /чуваше се преминаване на коли, страничен говор / още първия път това ми направи впечатление и се учудих как може такива дълги и важни разговори да се водят на улицата, но когато същото чух и от Танов, че разговорите са водени в кабинета, а не на улицата, вече 100 % съм сигурен, че това си обикновен компромат /трактористки/.

61

ром

преди 13 години

добре си праи батето бре,назе ни не закача,джиткаме си далаверките,големите босове и те си връткат големия бизнес,а вие средностатистическите бледолики си лаите та да ви подслушкват,а ние с батето да си връткаме масрафа,за вазе зрелищата,за наза чернио леб ,а за батета чернио айвер.

60

61

преди 13 години

Не пия, не пуша, не изневерявам на жена си, плащам си чинно на държавата всичко, каквото ми поиска :)))) Е ти за какво живееш бе човек? :) И остава ли ти изобщо нещо след всичко това :))))