278

Mr. Truth

преди 13 години

Хахахахаха.....Чета и се заливам от смях!!! Световната МУТРА - САЩ се изплаши че някой вече взе да я изпреварва и сега се чувства застрашена! Сега сигурно ще обвинят Китай, че готви геноцид или световна ядрена война срещу света :))) То не бе мания не бе чудо - все САЩ да са първи, все те да тарторстват....Бре бре бре бре! :)))

277

Хуи (трад. китайско

преди 13 години

Чин чан чонг! Таи ни по ни ! Ю стин ки пу ...

276

men

преди 13 години

Вече опитите са успешни, има наченки на военни действия от северна и июжна Кореа .... по същото време се провокират и действия към Иран ... а няма как у съседите да има война без да засегне и Китай....и тук е момента за масово въоражаване от американците... Хората още си спомнят нелепата война в КОСОВО в която американците демонстрираха военна мощ и технологии....

275

Макаров

преди 13 години

Китай е страшилище,дракон изплуващ от океана каойто скоро ще оспорва Американските желания да бъдат хегемон на света.Очаквам в рамките на десетилетие света да е изправен пред нови военни изпитания резултат от глада за суровини и енергоносителите.Заплашени са както САЩ така и Русия независимо от усмивката на жълтурковците.

274

Анонимен

преди 13 години

636000000000$ военни разходи за 1 година........у ла ла...на колко бедни държави могат да помогнат....някой криза ли каза че има....

273

Ивка

преди 13 години

И ти пожелавам да живееш в дългове като хамериканците, дори направи техният дълг ти пожелавам, който е не само рекорден, но и в космически цифри. Русия и Китай са чисти, не дължат никому нищо, дори Китай има да си прибира пари от САЩ.

272

читател до ИВКА

преди 13 години

Хей девойче, вижда се произхода ти.За жалост американците не са ни окупирали, не са избивали цялото ни правителство, не са строили лагери,не са създалави продажни репресивни структури, не са докарвали заводи от 19в., които рухват преди да ги пуснеш, и т.н.Чети малко, ще видиш как те изкараха от руини Германия и Япония, а ние затънахме за десетилетия. Ако беше малко по-образована, щеше да видиш, че американската икономика движи световния прогрес, а от Русия всичко цивилизовано бяга...

271

Справедливия язовец

преди 13 години

Някои харесват Русия, някои САЩ -- пожелавам на всеки да живее според стандарта и законите на страната, която харесва....

270

Гуан Джи Дзъ

преди 13 години

"За да се противостои успешно на растящата заплаха от страна на Китай, пояснява Гейтс, е взето решение за увеличаване на финансирането в редица военни програми" И да не би някой да вярва на тази клоунада ? Защо просто не кажат на нацията си : "Хора,.. икономиката ни зависи от пропизводството на оръжие и за това трябва да си измисляме причини постоянно." Ето това би било правдоподобно.

269

за 295

преди 13 години

Естествено, че не сме славяни.......ако си бил в Киев си видял хиляди славянки на улицата, у нас са чат пат...........

268

Анонимен

преди 13 години

Репутацията, близостта, която чувстват българите към Русия, а и обратно-руснаците към българите, са взаимоотношения, насадени от 150 години пропаганда и нямат никаква реална предпоставка. Когато руснак види за пръв път група българи, първо се учудва, че не са славяни. Защото са го учили, че сме "братушки", а 80% от българите са с тъмни очи и коса.

267

за 292

преди 13 години

за жалост на руснаците............ама тях никой не ги брой

266

Изборна кирка

преди 13 години

нашата учителка по руски (украинка) се изправи пред целия клас и червена от гняв, с изпъкнали жили на врата викаше, че който говори, че в Чернобил е имало катастрофа е враг и гад и ще му бъде намалено поведението, дори може да бъде изключен. Бях в 7-ми клас, когато с намалено поведение не можеше никъде да се кандидатства. След това и нас ни закараха на манифестация на пл. Девети Септември, валеше топъл радиоактивен дъжд, ние се радвахме, а трибуната на мавзолея беше странно празна.

265

Ивка

преди 13 години

Ами от 1.5 години сте под тотален американски контрол, нищо не става без разрешение от хамериканското посолство. Ще видим и хамерканския кяр...за жалост..

264

ХЙЙ

преди 13 години

ПЕНТАГОНА-ПЕНТАГРАМА ВСЕ МАСОНСКИ СИМВОЛИ,АЛБЕРТ ПАЙК,ПЕНТАГОНА ОЛИЦИТВОРЯВА БАПХОМЕД.МАСОНИ КИТАЙ Е НЕЗАВИСИМ И ВИ ЦАКА ЯКО ИКОНОМИКАТА И ХАРТИЙКИТЕ НАРЕЧЕНИ ДОЛАРИ КОИТО ГИ ПЕЧАТАТЕ ВСЕКИДНЕВНО И ПЪЛНИТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ С ЕДНА НЕОБЕЗПЕЧЕНА СЪС ЗЛАТО БАНКНОТА -ХАРТИЯТА ДОЛАР НЯМА НИКАКВА ЦЕНА ТОВА ЕДИН *** КАКТО И ВСИЧКИ БАНКИ,МОШЕНИЧЕСКИ МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ВСЕКИ ДА ИЗТЕГЛИ КРЕДИТ ОТ БАНКИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО ГОЛЯМ И НИКОГА НЕ ГО ВРЪЩАЙТЕ САМО ТАКА ЩЕ ПРЕБОРИТЕ МАСОНИТЕ.

263

стг

преди 13 години

единствената държава , която има основания да се плаши от Китай е съседката му Русия, и там наистина са притеснени, нито икономически , нито с население, нито с военен потенциал превъзхождат Китай

262

Анонимен

преди 13 години

''Пентагонът се изплаши от военните постижения на Китай''Що за заглавие?Как се правят на ущипани а?Че кой си изнесе производството в Китай?Изплашили се били,че кой вярва на това?

261

читател до Ивка

преди 13 години

Близост с Русия тук чувстват само комунистите. Има защо.Руснаците докараха на власт измета на България.

260

читател

преди 13 години

Русия е азиатска държава, която е болна от синдрома на господство.Всички беди в България идват от Русия и Турция.Китай коренно се промени и все повече се държи като цивилизована страна.Външната политика е резултат от икономическото развитие, а то финансира и военната индустрия.Русия произвежда газ петрол, и то от най-старите съоръжения в света. Още не са се научили даже да втечняват природен газ. Друго няма, една руска ютия няма на пазара.

259

Ивка

преди 13 години

Репутацията, близостта, която чувстват българите към Русия, а и обратно-руснаците към българите, са взаимоотношения, които не ще заличите, колкото и пропагандно да пишете, колкото и омраза да лъха от постовете ви. Мисията ви е невъзможна.