113

Анонимен

преди 13 години

68% са загубите на вода в мрежата на ВиК София. Вместо да вдигат цените, да си оправят каналите.

112

мислещ

преди 13 години

какво искате и само ревете да не искате семерджиев да остане без комисионни итой няма 100години да е на тази длъжност.

111

Анонимен

преди 13 години

Ха сега да видим дали тази новина ще бъде водеща както бе водеща тази, че парното пада с 5% /Като преди това го вдигнаха с 25% /

110

Нане Шопски

преди 13 години

Тоз ПОМ*ЯРIN е на яка доилка един път на космическа заплата в ДКЕВР а така и от всички концесионери смуче за да вдига цените до небето . Я го вище как гледа само като надрусан е . С таз политика скоро ГЕРБ Геури за Европейско Развитие на Башибозука Легенди за Бойко:Четвъртия закон на Нютон: не се е*авай с Бойко Борисов.Бойко Борисов е преброил до безкрайност два пъти.Бойко Борисов не е здрав, като бик, те са здрави като него.Има два типа жени: такива, които искат да спят с Бойко Борисов

109

БАЧКАТОР

преди 13 години

Нямаме свестни политици, просто никой не го *** за обикновените хора. А цените на тока, на водата, на хляба, на бензина, могат лесно да намалеят и инфлацията също.... само трябва една или повече масови стачки ...които няма да направим.....щото няма кой да ги организира...

108

Бай Танас

преди 13 години

Партизанка,обади се има хубава сопа.....НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ЯХНЕ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ВЕЧЕЕЕЕЕ

107

БГ

преди 13 години

"Електроразпределителните дружества имат основание да искат по-висока цена на тока от 1 юли 2011 г. заради натрупаната инфлация, отчете председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев"???- А КОЙ ЩЕ ПОИСКА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ЗАРАДИ НАТРУПАНАТА ИНФЛАЦИЯ ОТ ДВЕ ГОДИНИ НАСАМ!!! ??? ???

106

Анонимен

преди 13 години

Дано този бок.ук Семерджиев и другите пионки от комисията четат тези коментари, за да са наясно какво им мисли народа.Много ми се ще само за 2 м. всички българи се откажем да плащаме ток вода и парно, ще бъде достатъчноизмекярите от дружествата да глътнат вода.Ако не го направим може да се случи обратното.

105

Анонимен

преди 13 години

2 пъти по 10%четири години,поред,без прекъсване!И бележките пазяСамо за хляба-от 500(неденоминирани)лева,на 32 ст.Оше инфо искаш ли?

104

марко-1

преди 13 години

идвам и аз,и джрепане имам

103

марко-1

преди 13 години

Прав си,гласувах за Волен но той стана *** на ГРОБ и заради това се изказах в множествено число

102

Към 102

преди 13 години

Ти 10% за увеличение на заплатата ли го имаш? Това чужда държава се казва компенсация на инфлацията и е задължително и няма нищо общо с увеличението на заплатите! А случайно пазиш ли бележките за цените да видиш че те са много от 10%?

101

партизанин

преди 13 години

Някой ден ако народа се пробуди и надигне глава първи в списъка са ми членовете на ДКЕВР. Ще ги водим безследно изчезнали след въстанието.

100

Анонимен

преди 13 години

В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ГО НЯМА ТОВА ,ДА ПЛАЩАШ 70 ПРОЦЕНТА ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ЗА ТОК И ТО ДА ОТОПЛЯВАШ ЕДНА СТАЯ ,ХЛАДИЛНИК ,ГОТВАРСКА ПЕЧКА И БОЙЛЕР .... ТОВА Е ДРАГИ БЪЛГАРИ ,РАБОТЕТЕ ЗА ДА ХРАНИТЕ ЕНЕРГОТО

99

Анонимен

преди 13 години

Само за сведение:1997-2001 1.април заплати +10%(пазя фишовете!!!)1.октомври заплати +10% (и тях пазя!!!)Тринайста заплатаЧетиринайста-частично(ведньж)Казваш,всички досега ли???Я да се коригираш!

98

Анонимен

преди 13 години

Искам да ми се обясни детайлно, защо само в България всчико поскъпва всеки месец, докато заплатите се държат умишлено замразени. Как всички правителства досега следват тази стриктна политика на геноцид срещу българите?

97

Анонимен

преди 13 години

В БУРГАС ОТ ДВЕ ГОДИНИ ПЛАЩАМЕ ПО 2.20ЛВ НА КУБИК

96

Анонимен

преди 13 години

Ако обичаш,говори в първо лице,единствено число.Следващият "месия",моля!

95

Баба Вуна

преди 13 години

алооооооооооооооооооооооо министерски съвет ,ВЪЗДУХЪТ,ВЪЗДУХЪТ ЗАЩО НИ ОСТАВЯТЕ БЕЗПЛАТЕН ,вашто мам и

94

Анонимен

преди 13 години

Това не е ДКЕВР а ЧКЕВО /Частна Компания за Енергийно и Водно Ограбване/.