56

Атака

преди 13 години

Държавна сигурност е един Анити-български апарат служел на бившите властващи! Той не е бил направен да защитава националния интерес, защото БЪЛГАРИТЕ биваха убива в лагери , мъчени и и бе взето имуществото. Българите в Македония и Сърбия бяха ОТПИСАНИ, още от идеолога- Д. Благоев. Същите хора дадоха равни рпава на *** и държавни постове на хора от чужд произход!Същите хора сега разграбиха държавта и затова трябва да си платят, а не само да бъдат уволнявани!!!По имотите ше ги познаете!!!

55

...

преди 13 години

Анонимний, знаеш ли колко хора дори и на Запад получават по 2-2500Е? Я вземи да провериш и тогава плямпай. Май само си чувал, а от каварталния магазин по- далеко не си ходил.

54

666

преди 13 години

Умнико,ти знаеш ли какво и как се учи в Харвард?Аман от ***-папагали и протоплазма!И знеш ли кой и как се допуска в Харвард,*** полуграмотен?И кой упражнява контрол там?Чул нещо,ама не разбрал и повтаря!

53

КАК НЕМА ДА ИСКАТ..

преди 13 години

ТИЯ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** , СИ БЕХА ПОСТРОИЛИ ,КОМУНИЗъМА ---ПРИЖИВЕ!КОГАТО ХОРАТА ПОЛУЧАВАХА ПО 140лв.ЗАПЛАТА И 28-лв,ПЕНСИЯ, ТИЯ *** ПОЛУЧАВАХА ПО 400-500лв., ЗАПЛАТА,... ПЛЮС 300-350лв."НАРОДНА ПЕНСИЯ" ЗА ВСИЧКИ "АБПФК"!!!!!!ВСЕ БЯХА ДИРЕКТОРИ ИЛИ ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ, ПО МИНИСТЕРСТВАТА ИЛИ ПОСОЛСТВАТА, ХОДЕХА В ЧУЖБИНА--- КУПУВАХА И ВНАСЯХА ЗАПАДНИ СТОКИ ...ЗАЩОТО ВСИЧКО БЕШЕ ДЕФИЦИТКИ....!!!!МАЗНИТЕ *** ОТ "КОРЕКОМ".....И ТЕ БЯХА ДЕФИЦИТНИ!КОНТРАБАНДАТА ОТЗАПАДА-БЕШЕ НАЧИН НА ЖИВОТ

52

Коментар

преди 13 години

""Конкретните му грешки са в подхода слон в стъкларски магазин. Защото така може да действа само професионално некомпетентен човек, аргументира позицията на Асоциацията на разузнавачите от запаса Горан Симеонов.""В България може да се действа само с този подход. Дипломатично и тактично в милата ни родина не е разбираемо решение на проблеми от подобно естество.

51

Анонимен

преди 13 години

Извинявайте,ама сте много прости!Ако бяхте шарани,щяха да ви ловят с бастуни, а не с кукички.Ченгета-неченгета.Кого го боли това?Я си вижте новите данък сгради и такса смет,новите социални осигуровки,новите акцизи и цени на лекарствата.Вижте как и на какво учат децата ви,вижте как ви лекуват,вижте как слухтят,вижте некадърните и лобистки закони които приемат."Икономиката , бе ***!"Ви се джавкате за стари и нови ченгета а на Коледа ще гризете ...бъдника!

50

Към фукльовците

преди 13 години

На някой от вас треперили ли му са гащите, че няма да се завърне жив. Иначе сте големи плямпала. Точно вие сте всичките доносници на Държавна сигурност. Полуграмотници. Немогат да направят разлика между разузнавач и ченге. С две ръце искам да разкрият истинските доносници, дето ми отровиха живота, а не тези разузнавачи, които са работили за държавата си. Освен плямпалата тук да са потурнаци и предават държавата ни на Турция и нас самите на Държавна сигурност.

49

не бих

преди 13 години

не бих се учудил ако заглавието бъде ...СТАРИ РАЗВЕДКИТИ СИ ИСКАТ БАЙ ТОШЕВОТО ВРЕМЕ ПАК и ЧЛ. 1 НА КОНСТИТУЦИЯТА ПАК ДА БЪДЕ БКП Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ИМА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ..... някой хора си искат комунизма и докато са живи само за това ще говорят..не изпитват никакви угризения за съсипаните съдби и затрити животи на тяхни съграждани ..Че и нагло се наричат разузнавачи...море едня гьостерица и ще ви дам едни разузнавачи долни ***...

48

за 50

преди 13 години

И на Мосад, М6/7/89, ФСА, Мечо ПУХ , ФИФА, ФУФА и пр. :)))

47

.............

преди 13 години

А ти си на занзибарските служби ,*** кирлив

46

Анонимен

преди 13 години

бенбен? що е това? май е пембен?

45

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов и Николай Младенов са агенти на ЦРУ и турските служби.

44

Анонимен

преди 13 години

Да бе, верно че сега е по-престижно да си американска ***

43

електорат

преди 13 години

МУНИСТА Е БЕЗСМЪРТЕН . КАТО НАГРАБИХА ЖИВИТЕ , МЪРТВИТЕ ВЪЗКРЪСНАХА ЗА ДА ГИ ЗАЩИТЯТ!!!

42

............

преди 13 години

до 44Абе,*** ти и тук ли се появи,егаси тъпата мутра

41

Анонимен

преди 13 години

ами да то трябва да си "дипломат от кариерата" за да можеш да си дипломат, не е за всеки тая работа

40

Анонимен

преди 13 години

а, да бе, то в МО хора няма ли, те ли да му берат дерта:)

39

Анонимен

преди 13 години

а някой от "достойните" политици да си е подал оставка въпреки изобилието от гафове? амии, правят се на по-по-важни и не им пука нито за теб, нито за мен, нито за който и да е от този форум. а пък вие си се карайте за глупости, изборът си е ваш

38

до 40

преди 13 години

Умньо нали тоцхно заради ченгетата заплатите са такива. А техните синове и дъщери учат в Харвард.

37

Анонимен

преди 13 години

а пък ти първо се научи да пишеш грамотно