113

до 103

преди 13 години

***, сигурен съм, че ти на празен път, без заледявания, пак ще се натресеш някъде.

112

rusnak

преди 13 години

Много добра Брюкселска символика, в края на годината след средният пръст за Шенген!!:)))))

111

пилот

преди 13 години

Добрият шофьор не е този, който кара най-бързо! За жалост хората, които имат повече пари в джоба, отколкото мозък в главата трудно го проумяват.

110

ПП

преди 13 години

Май е време да спреш да сънуваш

109

Пешо S-класа

преди 13 години

Форумните мекерета пак се развихриха. Нямате ли си работа бе лентяи?

108

Анонимен

преди 13 години

Как ще се казва сайта?

107

БГ

преди 13 години

Хахаха, точно така... Хубаво е станало... мъгла, несъобразена скорост, посредствени шофьори с една дума... хубаво, че няма жертви... повечко коли да се помилат така, ама без жертви да минава, и накрая може и да започнат да карат нормално :)))

106

СМЕХ!!!

преди 13 години

МОЯТА КОЛА ВЕЧЕ Е В БОКСА:(:(:(:( Спрете да се плюете и заяждате аз не съм софиянец и не живея в България, няма значение кой от къде е. Катастрофата стана 1) Всички карахме със скорост несъобразена с пътните условия, 2) Приятеля с Хондата реши много внезапно, че лявата лента е по малко хлъзгава (от номера се вижда че не е " от село") и 3) пътя беше като стъкло. И моля Ви софиянци претендирате, че сте столичани в голям град живеете, а в големите градове по света тези неща са ежедневие...

105

IND

преди 13 години

На снимките не виждам поледица. Гледах едно интервю на един от участниците в това масово ПТП - каза, че някакъв им се натресъл отзад с над 120 и е предизвикал цялото меле. Какъвто и да е пътя идиотщинитие стават от *** дето в мъгла и видимост 10метра ми карат като бесни...

104

Анонимен

преди 13 години

taka e kato karat kato polydeli

103

Вярващ

преди 13 години

Считам че г-жа Фандъкова си е свършила работата! Бебето в Горна Оряховица е живо родено, а Бойко ще спаси България!

102

кйх

преди 13 години

Скоро ще пускат нов новинарски сайт там ще пишите на воля никакви мнения няма да се трият.След 20на дни .И новините ще бъдат безпристрастни.Ще е на същата платформа wordpres.

101

jpss

преди 13 години

abre *** shto ne si sedish na selo i se zavri v obora i si traikai. za nomer 97 ot selo edi koe si.

100

Ганьо-Софийски

преди 13 години

*** смотани!! Никога няма да им дойде акъла в тиквите зелени!! По чисто нов булевард дето се казва да направят такова нещо??? Защо бе ***?? И сега ли е разбит пъта??? Или карате в мъглата със 80-100?? Другия път пак карайте така!! Ама то като караш кола за -20-30 хиляди незначи че си безсмъртен!! Не го забравяйте!

99

Анонимен

преди 13 години

Не спазвате скоростта и дистанция ей това се получава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

98

kk

преди 13 години

Ами какво да каже Веска Георгиева?Бойко нали каза,че ако трябва ще "ловят снежинките във въздуха с уста"!Е...явно устите им са били заети!

97

Юро Обзървър

преди 13 години

Прабългарската кръв вода не става. Конните надбягвания са в природата и никакви атмосферни условия не променят мозъчната настройка на това племе. И си мислят че на права писта всичко може. Може ама с акъл.

96

Анонимен

преди 13 години

Ей, пристрастно ***. Защо триеш номер 100, а си оставил гнусния комунистически *** с номер 96? Май доганчо ви е дал конкретни директиви какво точно да триете в турския си сайт, нали?

95

ШОП

преди 13 години

БяСНО ,бЕсно????

94

Анонимен

преди 13 години

Браво на Фандъкова, браво на Бойко Борисов, евалла на Цецо Цветанов! Благодарим и на всички знайни и незнайни гербаджии и бойковци за безгрижното пътуване по пътищата на страната, за отлично почистените улици на София и изобщо за цялото щастие, с което ни засипват всекидневно! Алчни безмозъчни създания!!