673

Анонимен

преди 13 години

Много е лесно да се коментира нещо от което не разбираш нали? Това моето момче е проблема на тази страна. Всеке е специалист по всичко....

672

Анонимен

преди 13 години

Цветанов излез се извини на лекарите бе.Ти че лъжеш за апартаментите и нямаш чест и достойнство е ясно.Тоя път поне бъди малко мъж.Не бъди -ПОДЛЕЦЕй човек Жан Виденов поне си отиде със чест и достойнство и тогава бяхме на ръба на оцеляването както е и сега.Но е МЪЖКАР и сега човека си преподава и студентите го уважанват.А на теб с Бойко ви се смеят и ви презират.

671

Анонимен

преди 13 години

С най- голямо удоволствие бих гледал как Цецко *** се извинява. Струва ми се обаче, че и този път ще си го спести. В много смешна ситуация изпадна, сега министъра на здравеопазването да започне да рони сълзи, че май няма да още дълго на длъжността си. Да си стяга багажа за Кюстендил, където с отворени обятия чакат некадърника.

670

pacient

преди 13 години

BG lekarite sa ***, tova go kazvam pt lichen opit, da ne se sluchva na nikoi da im popada v rucete.... kraino vreme e da vkarat nqkoi za lekarska nekompetentnost i bezhaberie, stiga sa se mislili za nedosegaemii... jalko che nqma da e skoro obache

669

123

преди 13 години

Олеле, лекарите били цинични в приказките и не били "обичливи и хуманни". И преди съм казвала, ако се разболея, предпочитам да ме лекума циничния Д-р Хаус, а не любвеобилната майка Тереза.

668

Кобилата на Яне

преди 13 години

Аз съм напълно съгласен.... и ще отида дори по-далеч...Да си лекар не е само въпрос на образование,а и на усещане ...към болката,страданието на човека дошъл при теб...А,не кафето ти да е по-важно от човека,който се превива от болка....И моето мнение е,че проблема е морала...........а не знанията

667

до невярващите

преди 13 години

За тези, които не са наясно като как точно експертизата доказва нещо, предлагам следното:1. Кандидатсвайте и ако ви приемат изучете една медицина - 6 години - минимум.2. Кандидатствайте и ако ви приемат вземете една тясна медицинска специалност - минимум 4-5 години.3. Работете поне 15 години по специалността и - може и да ви стане ясно.Междувременно ще прочетете пове два вагона книги повече от физкултурника.

666

Анонимен

преди 13 години

Че кой е наказан в България за професионална некомпетентност?

665

Онанимен.

преди 13 години

Ми то точно към наказателни отряди отиват нещата. Но и самите татковци, роднини трябва да взимат активно участие, ако трябва и с тежките картечници.

664

Nemo

преди 13 години

В България по добре познатия сценарий пак се опитват да ни правят на луди и да е виновен тоя който показва проблема. Май не специализиран съд а направо наказателни отряди са необходими...

663

romero

преди 13 години

Абе прави ми впечатление че всяко изказване насочено срещу медиците и скалъпената експертиза веднага получава мноооого минуси ,аз лично днес сигурно водя в класацията на минусите ,но това не променя мнението ми че докато не почнат да ги тика в затвора лекарите ще се мислят за недосегаеми и случки като тази ще станат ежедневие ..........

662

ор

преди 13 години

Кое може да "оправи" лекарската гилдия? Страха! Страха от наказания, хеле па ако влязат в затвора, ще попаднат на хора, които перманетно, на конвейр, ще им дават любовта си! Та, в случая, ако експертизата, е невярна?

661

cveta

преди 13 години

Явно записът от СРС-то се е отнасял за мъртвото бебе.Интересни реплики относно едно "мъртво родено".Мисля,че тук е в сила поговорката"Гарван,гарвану око не вади"/имам впредвид медицинската комисия,разследвала случая./

660

romero

преди 13 години

Винаги когато съм виждал из форумите коментари че има платени коментатори манипулиращи мнението на останалите обслужвайки нечии интереси съм мислел че това е пълна глупост плод на нечие въображение,но след това което прочетох днес във този форум почвам да се замислям че наистина може да има такива хора.От всичките които ми опонираха не видях един смислен отговор който да обори мнението ми че лекарите в БГ са се самозабравили и мислят само за пари,видях единствено безпочвени брътвежи и обиди.

659

jl

преди 13 години

Без изобщо да се замислям, се сещам за трима мои познати, които са жертва на лекарска грешка. Единият от тях се е опитал да осъди докторите, които са го осакатили - безуспешно. Другите двама дори не са се опитали. В България лекарите се си извоювали абсолютна безнаказаност. Те отдавна нарушават моите права - правото да получавам качествена медицинска помощ в държавата си, да я получавам без да бъда унижавана и това няма да се оправи скоро, явно.

658

Сиганин

преди 13 години

Абе малко офтопик,ама к'во стана с мангизите,дека ги събираха по разни реалитита,за кувьози и прочие.Нещо не съм чул нек'ви отчети да има.Май купили 3-4 'втора ръка'.за нек'ва болница у Софията.Те с *** ОсеРесЕта ша *** занимават.

657

ТВ

преди 13 години

Така както повтаряте тука "невинни хора", знайте, че има провидение и ще ви се паднат такива "невинни" да ви лекуват!!! Гадното е, че ако не внимавам, ще се паднат и на мене, без намесата на провидението, защото за масата явно е по-важно да плюят срещу Цецо от това, да направят нещо така, че докторското съсловие да започне да "влиза в час" и да започне да спазва някакъв професионален морал.

656

Анонимен

преди 13 години

Ми разликата е че за него хората са дивеч?

655

Анонимен

преди 13 години

lado, стига писа!

654

айде давай оставка

преди 13 години

абе цвъци ти ли си... ти ли ръсиш тия простотиии .... айде давай оставка и в кауша