203

наблюдател

преди 13 години

12 години не е правена актуализация на районирането. През това време има доста промени , нови метролинии , въобще условията са доста по различни. Аз си спомням че 97 - 98 година имаше гарсониери в люлин за 8 - 10 хиляди долара в момента започват от 20 хиляди евро. Неможе имота ти да си вдигне цената няколко пъти , а ти да искаш да плащаш данъци като преди.

202

Анонимен

преди 13 години

"Не вдигаме данъците, а възстановяваме справедливостта", посочи Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ.България стана едно по-справедливо място. С от 20 до 90 лева.

201

От 204

преди 13 години

"Преките чужди инвестиции за миналата година са 3-3.2 млрд. евро по оценки на Българската агенция за инвестиции, преди да станат известни окончателните данни". Явно още се учиш да използваш интернет.

200

заменям правя добро

преди 13 години

Аз имам един апартамент в Овча купел 2 и един в Модерно преградие , ако има желаещи да плащат по ниски данъци от южните квартали , може да обсъдим една размяна.

199

анонимен

преди 13 години

тия крадци от НДСВ още ли крадат бе...ей нямат наяждане

198

ВИВА

преди 13 години

Що да питам аз Станишев - питай си го ти. Ако щеш и Борисов питай - и той е комунист- що не въведе данък лукс, а данък колиба.А цените на пазара се определят от търсенето и предлагането.Докато данъците се определят от управляващите. И никъде по света за единствено жилище - нелуксозен тристаен апртамент данъка не е една заплата.

197

КЪДЕ ЩЕ БЯГАТЕ..БЕ..

преди 13 години

....ТАМ ,ДА НЕ БИ ДА Е ПО-ЕВТИНО.....!!????Я, СИ ВЗЕМЕТЕ ИМОТИТЕ И СИ КУПЕТЕ ПУШКИ, ДА СЕ БРАНИТЕ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И ДПС/ДС---***, ТУРСКИ *** И ВСЯКАКВА ЧЕРВЕНА ***...!АКО СИ РАБОТЛИВ, ГОРД И ТВЪРД БЪЛГАРИН---БЪЛГАРИЯ Е .."ЕЛДОРАДО"!АКО ТИ Е МЕК *** ----БЯГАЙ В СИБИР, ДА СЕ СТЕГНЕ!

196

до 204

преди 13 години

от интернет,батко!

195

Анонимен

преди 13 години

202 тази информация откъде я измисли?

194

Анонимен

преди 13 години

Що не питаш Станишев и компания, при нашите заплати, как може кв. метър да стана по 1000 плюс евра?

193

Анонимен

преди 13 години

ХОРА,ПРОДАВАЙТЕ СИ ИМОТИТЕ И БЯГАЙТЕ!ТУКА БЪДЕЩЕ НЯМА!ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН ЧУЖДЕСТРАНЕН ИНВЕСТИТОР. ВСЕКИ ЛЕВ ,ИНВЕСТИРАН В БЪЛГАРИЯ ,Е ХВЪРЛЕН ЛЕВ НА ВЯТЪРА.ЗАПОМНЕТЕ ГО!

192

ВИВА

преди 13 години

Абе ***, в коя европейска столица данъка за тристаен апартамент в непрестижен квартал е една средна месечна заплата? И какво получавам срещу тази една заплата? Дупки, кучета, ***, ровещи по ***.......

191

Анонимен

преди 13 години

А защо при еднакаква цена на имотите, аз от центъра ще плащам повече от тези от Лозенец? Тук къде е справедливостта?

190

Анонимен

преди 13 години

Toп ceляндypите ("столичанитe" ни) ще оpевът оpтaлъка сега!

189

194

преди 13 години

имотите - грешка

188

Мома софиянка

преди 13 години

Що тази мадам Едрева не покрие разликата в данъците за сметка на ощетените жители на столицата? Решат и си вдигат цените,еееееееее,стига вече,изнемогваме с тези повишения.Да беше едно,а то навсякъде тайничко и по мъничко ,ама нагоре,а заплатите във фризера мръзнат на едно място .Е,кой ще ни защити интересите?

187

Анонимен

преди 13 години

Бойко трябва да последва съдбата на Чеушеско - да бъде разстрелят като мръсно куче на площада.Чеушеско обрече цял народ на глад и мизерия.Тиквата също.Съдбата на Бойко е същата.

186

Анонимен

преди 13 години

В центъра на София, никой нищо не е давал. И искам да ми дадеш линк, да видя кога иматите са стрували по 100 лева.

185

ВИВА

преди 13 години

Искаш д кажеш , че плащаш за ТОК 120 лева, като си топлиш само една стая.А аз плащам 100 лева за ток и отделно 250 лева за парно и 70 лева за топла вода.А ще ревем, щото няма да е 20 лева увеличението , а доста повече.А последната година кое не поскъпна - храната ли, кое? А и вие от провинцията гласувахте за ББ, нали?

184

Анонимен

преди 13 години

До 186, те не казаха ли после, че кризата само леко ще ни закачи, а до месец март смениха плочата на "ще ни удари"?