30

мм

преди 13 години

всички

29

Маке

преди 13 години

Я че го любим тоа министар,арен е става!

28

Калин

преди 13 години

а бе тея не се спряха да се самолансират / *** .. бг си остана единствената болшевизирана страна в Европа.. какво общо имат партийните школи по комунизъм с дипломацията и управлението? *** са некадърници.. и далавераджии.. пролича си през тези 20 години.. когато ги осветиха!чаветата им са с фалшиви дипломи.. назначени порочно нагло.. такива са за присъди!ама и като му погледнеш магистратите .. а бе верно комунистите са като *** .. на катуни!

27

до 24

преди 13 години

И 2/3 от Герб ще си ходят, байно. При тях агентите на ДС са най-много. ББ да не се прави на луд - има трими министри с досиета и сума ти депутати - публикуваха ги преди месеци.

26

333

преди 13 години

Аман от дупедавци. Ми льольо, какви да са бе тия хора. От филхармонията ли да са. Ами те квазиевреите отвъд океана и руските тря си отзоват всички хора от посолствата. Навремето колко държави са треперели от нашето разузнаване, сега просто сме си свалили гащите и чакаме който мине да ни ..... направи щастливи. Ама да вземат от тебе да почнат. Псевдоминистърче с неясна ориентация

25

СЕЛЯНИН

преди 13 години

И къде по точно е служила госпожица Младенова,я кажи?Беше министър на отбраната без дори да има един ден служба,причините ги изясних!Виж го каква мамина душица е!Кая му е жена или приятелка-дай факти!

24

123 екс уай зи

преди 13 години

все се надявах списание "тайм" да избере БиБи и ЦиЦи за личност на годината, даже си мислих че ЦиЦи беше за малко в америка за да координира хавата, пък те взеха че избраха Марк Цукенберг от Фейсбук. егати списанието, какъв ограничен кръгозор.

23

Анонимен

преди 13 години

Не бъркай Младенов със Станишев бре!:)

22

Анонимен

преди 13 години

"Правят закон, забраняващ на ДС сътрудници да стават дипломати"Трябва да направят един такъв закон и за комунистите - да не стават освен дипломати и депутати/министри. Тогава БСП-то е директно в кофите, както и половината СДС/ДСБ...

21

Анонимен

преди 13 години

Недейте да бъркате доносниците с разузнавачите. Едните се занимават със събиране на информация, за да държат в послушание и закрепостеност българите, охранявайки престъпната върхушка, другите се предполага, че работят за ползата на родината, за да я предпазят от кроежите на задграничните й врагове.Очевидно вторите не работят никак ефективно - доказателство за това е плачевното състояние на българската икономика и турцизирането на селското стопанство,както и отурчавяването на южните ни територии

20

Българин

преди 13 години

Като е казал Айнщайн - има две безкрайни неща и те са вселената и човешката глупост, но за вселената не съм сигурен! Тези ченгета НЕ СА РАБОТИЛИ В ПОЛЗА РОДУ! Схванахте ли? Не случайно в редица постсоц държави веднага /89-90 год/ ги посочиха кои са!

19

Колт

преди 13 години

Ха-ха-ха гербава му работа :))). Преди седмица Тиквата в интервю по радио К2 на въпроса какво ще прави с бившите доностици отговорно заяви, че щял да ги остави да се пенсионират :). Сега мъдрели кво да правят и кой да волнят. Бас ловия, че ще стане първото.

18

уффф

преди 13 години

Айде стига си чирикал с тоя глас меден загорски,бе!Още малко и ще кажеш,че народ и партия са били едно!Десарите не трябва да са държавни служители!Кратко и ясно,според германския закон!Кво си гризеш ноктите с "понеже,обаче,защото"?Били дали на държавата,давали на народа...Аман от ченгета!

17

2,5

преди 13 години

малии,тука много червена *** има бе,това ако вземеш да го трепеш трябва да викаме китайците да ги копат ,много *** се навъдила бе...

16

Анонимен

преди 13 години

аз пък мъдра къде да се напия на нова година, а да видим на кой е по важно мъдруването

15

2,5

преди 13 години

БСП си отива,спете спокойно деца...

14

СЕЛЯНИН

преди 13 години

Младенов не е ходил войник,защото е обратен!Това е обществена тайна!Дали е най-подходящ за поста който заема според вас?

13

Анонимен

преди 13 години

*** ти даваш ли си сметка, че навремето пък и сега не са вербувани най-загубените хора, а тези с IQ над средното. Какво ще режеш бе кавал? Давай тогава прати в чужбина такива като Бойко и Цецо дето две думи на кръст не могат да обелят на английски да им се смеят както се смяха на Румяна Желева веднъж за глупоста и втори път за езиковите познания.

12

Анонимен

преди 13 години

MADE IN BULGARIA , че кой консул на една държава не е агент на разузнаването на своята страна. Никоя нормална държава сама не би си издала агентите това е все едно самоубийство на своята агентура може да са били агенти на ДС но не е този начина по който трябваше да се обяви новината има си други начини по-дипломатични за призоваване и смяна

11

фанта

преди 13 години

Не защитавам, конкретно виновен за някакви гадости. Но има и много служители, които са си вършели работат и тя е била за наше добро? А, Аню Ангелов да не забравя, че ако не са били такива служители, можеше и да не е жив? Ако бяха гестаповците при Хитлер навласт, можеше да не се роди? Можеше да мие чинии в някой Хитлерюгенд стол? Можеше да не взема министерска заплата и да пътува, а да рине пъртините в концлагер? Да оплюваш миналото ни като цяло, означава да отречеш и себе си, родителите си.