118

Анонимен

преди 13 години

Тази дали поне е успяла да изтрезнее или си продължава с пиенето. Тъй де, не за друго, ами за кураж - нали пак ще ражда. То поне е вече алкохолизирано още преди да се роди, таааа да има за нея повече пиене, пък и детски надбавки ще й донесе. Леле-мале, близо 3 промила алкохол, бременна, това ако беше нормална жена, досега да си беше заминала. Ама тази е от тия, дето не били виновни. Чудо на чудесиите, типично за *** етнос,толериран от държавата.

117

Анонимен

преди 13 години

"kude e durjavata?"Нема такава държава.

116

СС

преди 13 години

Решението е газови камери и крематориуми.

115

JCPenny

преди 13 години

kude e durjavata?

114

ima reshenie

преди 13 години

kastraciq,za kvo rajdat ,mi tezi geni se predavat natataka,ima li smisal ot tva

113

СС

преди 13 години

То е по-лесно да научиш шимпанзе да пише на китайски, от колкото да интегрираш това същество.

112

$

преди 13 години

Всичко се прави целенасочено от гадните *** фондации, които присвоиха милиони отпуснати за интеграция на ***!

111

Анонимен

преди 13 години

"Забелязвам, че ромските и българските родители все повече си приличат. И вместо *** да се очовечват, ние ставаме като тях."Страничен ефект от толерантността. Не можеш да кажеш "Оставете Пешо от 7-ми етаж и Цецо от 11-ти да си мятат *** през балкона" и да очакваш, че никой друг няма да почне с времето да прави като тези двамата. Още повече, когато идват някакви международни органзицаии и ти обясняват колко е важно и хубаво да оставиш Пешо и Цецо да си хвърлят *** през балкона.

110

Българин

преди 13 години

И надолу право казват хората - трябва да има и ценз за гласуване !!!Защото тая *** твар отива пред урните и срещу едно кебапче избира кой да ни управлява нас - дето я храним, нея и гнусните ***, които дриска на конвейер !!!Няма акъл да осъзнае, че е утрепала собственото си малко и да се разкае - дали има акъл да решава съдбата на държавата?

109

Анонимен

преди 13 години

Даже и за детето не му е жал, защото са го подкарали на поточната линия. Спирайте им помощите на такива *** да *** от глад и тогава сами ще спрат да се размножават.

108

Анонимен

преди 13 години

Тия не раждат в болници,по принцип у дома си и после айде..по кофите или кенефите.Сетне фурната пак се зарежда.

107

v

преди 13 години

kakva sterilizatsiya direktno kastratsiya na takiva

106

даниела

преди 13 години

вместо Европа да налива пари за помощи да построят затвори !за *** не интеграция, а кастрация !!!

105

$

преди 13 години

КАСТРАЦИЯ на МРЪСНИТЕ ***,и СПИРАНЕ НА ПОМОЩИТЕ!!!! Кога ще започне премахването на незаконните гета,и кога държавата ще накара и *** да плащат данъци!!!СТИГА СМЕ СИ ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

104

паь

преди 13 години

да осъзнава нещо? освен, че иска пари, за да яде, да ***, да се е..е и на това да мувика КЕФ, защото не бачка, а е прецакало белите да му бачкат?!

103

Говедарин

преди 13 години

Много им знаят устите на *** ей!!!Сичкото туй е от много "демокрация" и "толерантност"...:(((

102

Бай Мангал

преди 13 години

наистина, ако кажем, че са близо до животинския свят, животинския свят ще се обиди и ще отиде някъде другаде. Е--си животните, пардон, нещата са тия!!!

101

СС

преди 13 години

Трябва да има облазователен ценз за изборите. Тогава нема как да гласуват.

100

Хуан Минглу

преди 13 години

Инцидент ами - тая осъзнава ли въобще какво е станало? "Потече му кръв от нослето и устата розова "... *** *** ***, и живота на най-светите създания нямате за нищо и ги правите да растат по ваш образ и подобие, вместо да станат достойни хора на тая земя! Ех, защо не се преродят Хитлер, Химлер, Айхман, Менгеле, защо не отворят отново Аушвиц за такива *** като вас!!!

99

паь

преди 13 години

до докторите:тази гадина ще ражда след месец-дваза Бога, стерилизирайте я!!!!!!!!!!!