31

Анонимен

преди 13 години

Само пълна лустрация ще ни спаси - 20 години показаха как пребоядисани комунисти правят реформи - достатъчно.

30

синКРАДЕЦ

преди 13 години

Да се очистим от синеКРАДЦИТЕ и демоКРАДЦИТЕ ....Костофф на заточение

29

ариец

преди 13 години

То това минало ни дърпа 20г. назад ,ако не си разбрал !

28

Анонимен

преди 13 години

бре тези комунисти са навсякъде с тяхната стогодишна партия дето залага бомби в черквите и на която в програмата е написано да се изтреби буржоазията защото така трябвало

27

tarbuh

преди 13 години

Стига сте вадили кирливи ризи от нафталина.Гледайте какво става тук и сега, какво ще правим ЗАНАПРЕД. Стига сте гледали повече от 20 години назад в миналото

26

ариец

преди 13 години

Тези легенди ги слушаме още от Петко Симеонов и ги видяхме знаещите и можещи ченгета 20г. всъщност какво могат - ЗА БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА НИЩО ЗА СЕБЕ СИ ВСИЧКО !

25

Анонимен

преди 13 години

"Децата и роднините на бившите номенклатурчици също вън!"Същото се отнася и за всички членове на БКП, Отечественият фронт, БЗНС, казионните профсъюзи, бригадирите и членовете на доброволните отряди!Членовете на комсомола трябва обзателно да се включат в списъка!!! При това роднините (на гореспоменатите) до девето коляно трябва да бъдат изхвърлени навън!!!

24

българин

преди 13 години

към 15. много ти личи че си ченге...., а дали бабати е от Пъндъклий не знам....

23

SJ

преди 13 години

Че по ваше време какви бяха?Или сега се сетихте?

22

do 15

преди 13 години

AIDE BE SERIOZNO LI SA RABOTILI ZA BG AZ NE VJRVAM !! TI TREBE DA SI ILI MALCHOGAN ILI TAP ZA DA PICHECH TEZI GLUPOSTI

21

ДО МАРТИНЧО

преди 13 години

ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ЛИ ГЕРБ ЗА ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ,ИЛИ С БСП ПАК ЩЕ НАПУСНЕТЕ ПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО,А КЪДЕ БЕШЕ БАШ СИНИЯ КОСТОВ,И ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ,АМИ СЕГА РЕВЕТЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА К... ВСИЧКИ СТЕ ЗАМЕСЕНИ ОТ ЕДНО И СЪЩО АКО-Б С П

20

Анонимен

преди 13 години

гнусно

19

Чист ариец

преди 13 години

Ако се извърши пълна лустрация държавата ще остане без читави хора в управлението. По напредналата част от населението са именно тези хора, които искаш да кастрираш. Останалите са като Мартинчо, Янето, Волен, Станишев, Борисов и Костов, Васко кръпката, Бареков, Инджев, Румяна Коларова, Антоний Гълъбаров, Цецка, Искра и мн. др. перкендета.

18

Атака

преди 13 години

Децата и роднините на бившите номенклатурчици също вън!

17

ариец

преди 13 години

А ти изпадал ли си в нужда в чужбина да видиш точно тези ченгета-посланници и консули как се крият и за нищо не помагат и правят за българите , освен да организират изборите на ДПС в Турция !!!

16

<end/>

преди 13 години

Това трябва да стане навсякъде в България, не само посланниците. Трябва да се изчисти управлението на страната от всички метастази на комунизма и най-вече от най-злокачественото образувание - Държавна сигурност. Тогава може и да имаме някакъв шанс да станем нормална европейска държава.

15

ЗА КОГО

преди 13 години

ТЕЗИ ПОСЛАНИЦИ НАЛИ СА РАБОТИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ,А НЕ ЗА БАБА МИ ОТ ПЪНДЪКЛИ.

14

...

преди 13 години

Сините: Посланиците агенти вън!... след което депутати от синята и червената партии напуснаха доброволно, за да покажат, кой са всъщност агентите...Типично за БГ депутатите - крадците викат "Дръжте краде"!!!

13

чук

преди 13 години

Хайде сега Бойко да те видим.Плюехте Костов ,че не изгонил ченгетата,айде сега имата чудесен повод тези мекерета да бъдат натикани където трябва,без привилегии, пенсии и други такива.От това какво ще се случи сега ще зависи и нашата подкрепа следващата година,да го знаете!

12

VZP

преди 13 години

до колкото си спомням преди 10 г. сините бяха на влас . защо тогава не отвориха досиетата ами сега изказват мнение.