168

до 166

преди 13 години

Разбира се, само че не те зная на колко години си, но ако си поне на 40, би трябвало да знаеш кой можеше тогава да е "предприемчив и инициативен". Аз също се опитах да правя бизнес през 90-те години, но когато кандидатствах (става въпрос за едни студентски търговски дружества, които се ползваха с разни преференции по това време - началото на 90-те имам предвид), просто ми прегледаха документите (надлежно подготвени), направиха справка в една тетрадка (червена естестевно) и ми казаха - "Не може, няма ви в СПИСЪКА. В списъка нямаше случайни хора само тагива на отговорни ДРУГАРИ. Цветелина Бориславова, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Николай Банев, Валентин Златев са деца именно на такива другари.

167

груйчо до 158

преди 13 години

Не знам дали 'колегата" е необразован ама ти си кух като лейка. Или патологичен лъжец. Най вероятно и двете.Печалбата на ВСИЧКИ банки за 2009 г. е 840 милиона.Си-банк е на 7-8 място. И ако не можеш да направиш разлика между печалба и активи си е твой проблем. Всъност не си виновен -в АОНСУ тези неща не се изучават.:)

166

Анонимен

преди 13 години

Плевенлиев,а ти колко бонус взе ?Все пак тая виличка в Приморско на брега на морето се строи с пари,с много пари.

165

стефан

преди 13 години

да ги...в мамата!а мен ме оставиха да куцам вече 3 месеца без лекарства.колкото по-бързо падне това т.н.правителство,токова по-добре.

164

До Образования

преди 13 години

Ами ако и ти беше започнал тогава търговска инициатива, можеше сега някой като теб сега да те плюе.Това че си кадърен и имаш фирми не те прави престъпник.Но от комунисти какво да очакваш.Така сте учени.Капиталистите с парите са изедниците на народа.Алооо събудете се.21 век сме.Хората навън се чудят как да привлекат такива хора и капиталите им а вие зорлем ги гоните.Поне инвестира в БГ а не зад граница.

163

Emigrant

преди 13 години

Tozi e skaran s elementarna matematika - 600x1000=600 000 a ne 1 000 000!

162

Анонимен

преди 13 години

Толкова за ВИНЕТ-СИ-БАНК-дамата от БКП-ДС.Който е умен ще разбере.

161

Анонимен

преди 13 години

Към 2009 година Цветелина Бориславова е разведена. Има две дъщери, Ралица и Веселина, от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев - син на бившия кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев.

160

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД. Тя участва в различни фирми и стопански организации, между които:CSFI, Консорциум каучукова индустрия- АД, София - член на Съвета на директорите;Ай Ти Пи - България-ЕООД - собственик и управител;Интерпрайм тобако-ООД - съдружник и управител;ИПОН-2ООД - съсобственик (1992);Сириус-2-ООД съсобственик (1992);Цебра-ООД съдружник (1994);Прахайм-ООД - Червен бряг съуправител (1996);Химтекс-АД - член на Съвета на директорите (1997).На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. Метални парчета се забиват в лицето и тялото ѝ. Тя е тежко ранена и обезобразена.

159

Анонимен

преди 13 години

Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства.

158

Духчо

преди 13 години

Скоро и на Меркел ще `и светне що за правителство управлява България, но какво от това, ние българите го духаме в момента и си почесваме обгорелите вратаве, плюейки глупостта си, задето вкарахме ГЕРБ във властта.

157

До 153

преди 13 години

Алоооо Марсианец такъв,ти ли ще говориш за корупция.А един хидровъзел във вашия мандат и комисионната по него.А набъбналата цена на магистрала Люлин започната и забатачена от вас.А едно водно огледало погълнало милиони.А спрените еврофондове.Или вие не сте виновни за това.Наглеци.

156

Анонимен

преди 13 години

Понеже си необразован ГЕРБер, ето ти малко разбивка:Последният от дяловете си, който Цветелина Борисловова продаде само преди седмица е на стойрост 141 млн. Обърни внимание, ПОСЛЕДНИЯТ.Преди това бяха продадени още 7 дяла или общо 8 на подобна стойност.Печалбата на СИ-БАНК за 2009 година е 1.112 МЛРД.Хубаво е човек да се научи първо да чете, преди да се мъчи да пише.

155

Анонимен

преди 13 години

СИ БАНК си бе една партийна банка създадена бе от И.Костов с СДС премина през НДСВ , БСП и ДПС и си изпълни задачата члез Ц.Бориславова - демек ГЕРБ си прибра парите с лихвите

154

Чингиз хан

преди 13 години

АПИ е мултипликатор на жестока корупция, а Росенчо е главният разпределител на паричните потоци. Хрисимият Росен ще се окаже бая мастит мафиот, но пък кой му е началник. Крушката си има опашка.

153

Анонимен

преди 13 години

Сведохме корупцията до минимум - аз, Цветелина, Стенли и още един много, много тесен кръг. Искам стадото да изпадне в тих *** възторг и по възможност по-дълго да запази мълчание.

152

Анонимен

преди 13 години

Досега бяха милиони, сега вече станаха милиарди.Смешници.Вие от злоба и завист вечер сигурно не спите.Комшията има повече ауууу значи е престъпник.С коментарите си само показвате ограничеността си.

151

Анонимен

преди 13 години

Да не забравяме най-наглия пример за корупция за 20 години преход - поръчката за винетките спечелена от фирма на Цветелина Бориславова. Батко и братко беше символ на корупцията, а тука имаме две нива коруция нагоре. Половинката на министър председателя на България печели държавна поръчка за 50 млн от мъжа си ! Уникална наглост !

150

Анонимен

преди 13 години

Господин премиер, не се ли притеснявате от факта, че г-жа Цветелина Бориславова участва в дружеството, спечелило поръчката? Не представлява ли това конфликт на интереси и облагодетелстване на ваши близки, с пари събрани от българите?Премиерът отмина с гордо мълчание въпроса законно и морално ли е точно Бориславова да спечели 50 милиона лева от винетните стикери. И защо да отговаря? България не е Европа,където монополът на една банка не само не се допуска, но и попада под ударите на закона..

149

Анонимен

преди 13 години

Каква е ролята на СИ Банк (и Цветелина Бориславова) в изготвянето на държавния бюджет? Правилно ли е парите на повечето министерства и държавни ведомства да минават през една частна банка? И кога премиерът Бойко Борисов ще даде смислен отговор на поставените по-горе въпроси?