113

Анонимен

преди 13 години

Да подчертаем "умуват къде да ги настанят". Защото в нормална държава вместо да им ги оставят да ги увредят безвъзвратно, им ги вземат - в нашата обаче, бързаме да закрием социалните заведения, защото били ужасни, добре, а не е ли ужасно това, което е казала тая "майка" - ще си родим друго. Да не се лъжем няма кой да ги вземе тия деца, осъдени са си - нито българите ги искат, нито пък *** -те си имат достатъчно работна ръка от своите собствени деца - е сега къде ще отидат, на улицата ли?

112

Amenhotep

преди 13 години

Бащата, за жалост е роден като българин, но се е циганизирал!

111

Буревестников

преди 13 години

.... И без снимката която сте сложили можем да се досетим БЕЗ ГРЕШКА какви са семейството от ловешкото село !!! Много ме съмнява да има друга националност освен РОМСКАТА така наречена която да направи ТОВА което се е случило ! Къде е сега че не чувам така наречения... как беше.... ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ ли... що ли беше?!? За защита на "ромите" нещо беше май?!? Мисля най първото което трябва да се направи : ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 3 ДЕЦА НА СЕМЕЙСТВО ! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА

110

Skrat

преди 13 години

Що?! Нека да се види къде отиват парите на данъкоплатците?! И как се стимулира "етническата търпимост" сред народа...

109

aha,

преди 13 години

Shto obijdate *** beeeeee! *** sa nai dobrite proizvoditeli na tarikatlъka

108

Jas

преди 13 години

A vie ludi li ste ce slagate snimki na decata po saita?Kvo trebva sa da gi pokazvat horata na ulica kato go vidat???Ne im stiga ce nqmat roditeli, trqbva vsicki da gi znaat!

107

Amenhotep

преди 13 години

Да ама може! За тая работа има ДНК тестове и РОДОСЛОВНИ ДЪРВЕТА ... но вие в гетата явно не знаете за тия неща.

106

ШАНКО

преди 13 години

Нали се сещате,че Бг е била 500 год. под турско иго и никой не може да каже с 100% сигурност че е бьлгарин........!Престанете да плюете против ***,те също са хора и не те вършат големите престъпления!

105

даниела

преди 13 години

*евтаназия

104

зрител

преди 13 години

Чудесна илюстрация на кампанията "Дом за всяко дете"! Да видят всички какви майки и какви семейства има! И дали са по-добри и по- безопасни от "институциите"!

103

Анонимен

преди 13 години

Сега си представям статия в някой европейски ежедневник, където ще бъде обяснено, че това е едно средностатистическо БЪЛГАРСКО семейство.Ония сигурно се чудят как Бербатов прилича на манекен, а не е *** като тия по-горе на снимката.

102

Amenhotep

преди 13 години

Споко, МОРБИЛИТО няма да допусне това!

101

c 22 dioptera

преди 13 години

Българя-я-я.., колкото и да ви е яд 2020 всичкото българ ще робува само за нас ромите !!

100

торбалан

преди 13 години

вие хора не разбрахте ли ,че в мутрополия ще има място само за политици полицаи *** и кучета ...това е без коментар а на нас ни вдигат и осигуровки и години за пенсия и какво ли още не , защо ли амио да има още кинти за *** като тия от статията

99

Оле

преди 13 години

Прав си, защото така се стимулира именно тяхната раждаемост и се размножава бедността.

98

до Яшар

преди 13 години

Що не си завреш бъдещето в черния, мазен, гнусен г..... След 2020 г. ми е интересно както твърдиш ,че ще сте мнозинство, тогава да видим кой ще плаща данъците на тази държавица за да папаш от помощите!!!!

97

SP

преди 13 години

Мизерията размива границата между живота и смъртта.

96

Скрат

преди 13 години

Не позна! Майка съм на чудесен син, все още в майчинство. И никога не съм била държавен служител! Сам ли ще сетиш или искаш ли да ти обясня с какви преференции се ползва неуката ***, народила супорнайсет деца и една българка, с висше образование, която се е осигурявала на напълно редовна заплата???

95

доктор

преди 13 години

Явно работи, защото едното вече не кашля.

94

star

преди 13 години

Aideeeeee Jenata Jaden Decata I Toi .............