140

1

преди 13 години

Хахаха- виж *** в Парламента и ми кажи коя *** е в по- голям мащаб и действа с по- голям замах!

139

знаеща

преди 13 години

Към 50: Страшно грешиш. От януари 2003 год. на всички подали молби и отговарящи на условията по закон се изплащат абсолютно ритмично всеки месец помощите. Едва от лятото на тази година започнаха малко да закъсняват, но пак се изплащат. Ти опитай да не платиш нещо начислено и ела и виж война в държавата! Проблемът е, че тези помощи са като вода в пясък - на момента се похарчват без никакъв ефект! Колкото и да им дадем, те няма да се задоволот. И за това няма да работят. Вече трето поколение живе

138

даниела

преди 13 години

аз съм съгласна с теб, но в по-големите градове *** са ***, а знаеш ли колко много градчета и селца са под *** робство ?

137

1

преди 13 години

Не е точно така- има *** във всяко стадо, в някое мършата преобладава. Пример- в нашето село има *** семейства- работят повече и от българи, наемат се на всяка работа; българите им дават дрехи за децата, детски колички, помагат с храна и работа. Появиха се двама ***, които тръгнаха да крадът- събратята им сами ги изкараха извън селото- казаха си няколко приказки и повече не ги видяхме. Не може само черно и бяло или поне аз не мога да си затворя очите и да кажа, че всички са еднакви.

136

!!

преди 13 години

BRAVO !"Един човек, който предпочита да открадне 5 лева, вместо да изработи 10 - не е човек"

135

една

преди 13 години

Към 112: Всичко което пишеше е вярно, но не касае ***. И заводи да има,и работа да има те няма да работят. Според мен има нещо увредено в гена им което ги е оставило на нивото между животното и човека. Точно за това никъде по света не могат да бъдат интегрирани. Те не могат да мислят! Защото ако нямат дом и пари защо правят деца? Това не е в резултат на наличието на разум. Те са с физика на хора и мозък на животни. Природата/господ/ не си е довършил работата. Брак!!

134

Анонимен

преди 13 години

До 112Като са толкова отчаяни и нямат пари да си гледат децата, да не ги раждат в такива количества. Лесно и просто! Пари за да си хранят децата нямали, ама за алкохол имат... Хайде моля ви се...

133

От София

преди 13 години

До 129. Наистина се получи форумен героизъм.Може да ти е смешно,но ние бяхме полудели - в едно малко дворче се беше набутал цял катун и ползваше това дворче като тоалетна!Ако ти беше на наше място,щях да те питам!Писахме докъде ли не,нищо не помогна.След като писахме и във форума се разтърчаха.Имам само едно обяснение -орезилиха се,че са допуснали това под прозорците на ИСУЛ.Преди това нехаеха,защото дворчето е закътано,не се вижда отдалеч, а Общината и частно лице се съдят за него.Ние патихме

132

даниела

преди 13 години

те ги правят доживотни ти да ги спират, българи прочетете товаааа :lambo.blog.bg/politika/2009/11/22/***-shte-poluchavat-pomoshti-cial-jivot.441091

131

vsuchki zaedno !

преди 13 години

ISKAME NOV ZAKON ! SPRETE POMOMOSHTITE ZA *** !Darjavata ni prenujdava da izdarjame ciganskoto bolshinstvo ! - TOVA NE SE IZDARJA !!!! DOLO PRAVITELSTVOTO !!

130

даниела

преди 13 години

lambo.blog.bg/politika/2009/11/22/***-shte-poluchavat-pomoshti-cial-jivot.441091

129

Президент на РъБъ

преди 13 години

И последно по темата, че имам работа :)Моето доказателство, че *** не са хора:Един човек, който предпочита да открадне 5 лева, вместо да изработи 10 - за мен не е човек.

128

Президент на РъБъ

преди 13 години

Идеята за резерват не е лоша! Има много пустеещи земи - мисля, че никой няма против да се отделят няколко милиона да се заградят с бодлива тел, да се сложат вишки с картечници и да се командироват *** там, като им се дадат лопати, мотики и семена за да се научат как се вади честно хляба...Проблема ( техен обаче ) е, че тъй като те не са свикнали да работят - ще си измрат от глад, вместо да копаят и така ще си решим и нашия проблем с тях :) После пак ще си вземем оградените земи обратно :)

127

Magi'k

преди 13 години

Още един форумен "герой" .........

126

гражданин на РъБъ

преди 13 години

продължение:И така нещата ще се повтарят до безкрай в омагьосан кръг!Затова считам, че абортът след (2) е по-хуманен жест отколкото да родиш такова дете с предопределена жестока съдба!

125

Анонимен

преди 13 години

До Даниела. Момиче, права си! Досега не ми беше идвало на ум това толкова точно определение - "*** е професия, а не етнос"! При това аз помня соца. Тогава открито се говореше, че много *** са направили отпуските по майчинство свой занаят.Трудовият стаж за пенсиониране беше 20 год.Която роди 6-7 деца си го осигуряваше само от отпуските по майчинство и отделно получаваше бонуси за званието "Майка героиня".Това звание се даваше на многодетните.На останалите *** им осигуряваха заплати.

124

Президент на РъБъ

преди 13 години

121 - погледни мнение 96 и после продължи с ракията :)

123

Анонимен

преди 13 години

Да се дават помощи само на хора които са плащали данъците и са били осигурявани.

122

ariets

преди 13 години

Avedan4e, ti sa6to si *** be4edo-asparuhova,nese pravi na....

121

Анонимен

преди 13 години

А от наще данъци да им се плаща храната и консумативите а и охраната която да следи режима в лагерите - това ли предлагаш?