428

до 452

преди 13 години

Техните въжделения са мноооо прозаични-осиране,чалгия или черни *** да ги псуват и те да се радват(така наречения РЯП) и ако може основно да се завършва на 18 години,един път в седмицата на школо и да отпаднат *** предмети като география(има гугъл ърт),математика(ай сиктир-кат стана футболяга,парите с лопата ша ги рина,за ко да ги смятам),биология(има порно)...и пр.

427

az

преди 13 години

daite im vakancia na decata podkrepjam gi maloumnite u4iteli pred pensia gi pobarkaxa nujdajat se ot po4ivka i to po goljama navremeto se po4iva6e ot 31 do 16 januari

426

Аман

преди 13 години

Кой си ти,че да съдиш???Твоето запалено знаме за мен е Глупост!Но не се изживявам като "глас божи",а ти си сбъркан,точно по този повод-ксенофобия и липсана толерантност-това си ти -за съжаление!!!

425

111

преди 13 години

Тези деца даже не разбират какво може да придобият в училище. По голямата част от тях отиват за развлечение, контакти с връстници и да нарушат някое правило или забрана, от кето си доставят емоции.За съжаление след няколко години , същите те са бъдещите аутсайдери на страната ни и Европа. Колко жалко!! И за това са виновни родителите. Явно не са си свършили добре работата още в началото, тогава когато е трябвало да изградят основата. След това вече е мнооого късно.....

424

Антитурчин

преди 13 години

Да може и така да е.Но тази държава пак ще си остане варварска даже и след 100 години,защото това е нейната същност,да подтиска други народи и да отрича зверствата които е извършила.

423

Антитурчин

преди 13 години

Защото техните протести са по-дълга ваканция са неправилни.Ако бяха стачкували за по-модерна образователна система,за смяна на методиката на преподаване,за по-големи стипендии щях да ги подкрепя.Ама за тези глупости,за които стачкуват са неправилни.АНАДЪМНО.

422

Картинка

преди 13 години

Ние ли?Ти тотално си объркал демокрацията с ксенофобията и войнстващият просташки национализъм!

421

Аман

преди 13 години

Очевидно,че се "гордееш"!Но тогава защо "скачаш"срещу детския протест и си позволяваш да обиждаш и оплюваш децата,които също имат право да се гордеят с възгледите и желанията си!Това показва,че си ниска топка-липсва ти толерантност !И възпитание!

420

Антитурчин

преди 13 години

до 438А вие ,че грешно възприехте демокрацията със свободията.

419

hah

преди 13 години

Намерили за какво да протестират тея пикльовци! Не за абсурдите в образователната ни система, а за повече ваканция?! Ако това е бъдещето - мързеливи и разхайтени тинейджъри, горко ни на държавата!

418

до 438

преди 13 години

...освен това,образованието им е под всякаква критика от 70-те насам.Нашето го сговниха по атланто-неолиберално-католическо-консуматорски тертип през 90-те.

417

Антитурчин

преди 13 години

А ако това е моето лице според тебе ,то аз се гордея с това.

416

до 438

преди 13 години

Стига с тая латерна бе.'Вий к'во напрайхти,вий к'во оставихте...'.Срещу ръжен не се рита,драги.Те и американците градиха 60 години развит капитализъм,ама виж к'во стана-правят реформи в здравеопазването и национализират банки.Ти к'во искаш-революция ли да спретнем.

415

лили

преди 13 години

Не-е-е-е!Рано му е. За начало нека почиства, той кипи от идеи, може да въведе някое ноухау!

414

Аман

преди 13 години

Не в картинката,а в това ,че смяташ,че тя е "твое лице"!Но това е сложно за дребни,първосигнални мозъчета!

413

Антитурчин

преди 13 години

Абе давам ти го ама ако го направиш бригадир,все пак е начетен екземпляр.

412

Антитурчин

преди 13 години

Кво не ти харесва в картинката.Нима смяташ,че тази варварска държава не заслужава да и се изгори знамето?

411

лили

преди 13 години

Моля те, искам да ходатайствам за" !?+".Вземи го в новата си фирма, че за другаде не става!

410

Антитурчин

преди 13 години

Според мен изобщо не е хлапак,а някой учител на който също му се иска по-голяма ваканция.В някои малки населени места учители караха учениците да стачкуват.Знам го ,защото бях свидетел на такова нещо.

409

Аман

преди 13 години

Античовеко,антитурцизмът с тия горящи байраци е също вид "чалгаризация" и "идиотщина",защото непоказва нищо друго -освен *** вандализъм....Така,че по-кротко с байраците...,човек трябва да е доста по-зрял и умерен и чак тогава може да издига ЗНАМЕ!!!