212

софиянец

преди 13 години

продължение:другарите така наречени "турци" смятат, че ще пре*бат българите и ще цъфнат и ще вържат, без да си дават сметка кои мръсни коп*елета ги прецакаха и как същите *** нахлузиха ярема на Блгари и Б-ри с мюсулманско самознанаие - същите които развъдиха *** и които обрекоха тоя народ на мизерия и геноцид, при нас е зле - всички умни и и нтелигентни и не чак толокова емигрират кеъм ЕС и САщ, другите остават роби на дерибеите тук, а при тях след като ги докарат до просешка тояга-т

211

Анонимен

преди 13 години

Било е самоотбрана и трябва да го оправдаят човека! Как така крадецът ще напада собственика с брадва, освен че го е обрал!

210

софиянец

преди 13 години

нещата май са ясни, както имаше и има емиграция от провинцията към София и от София къ белият свят така нисля, че тенденцията ще се затвърди, след 5-10 години максимум в бг ще останат само ромалята и нашите родители, това доказва, че сме вулви след като не сме ги избили до крак и не сме тръгнали по пътя на развитието, обречени сме, но си си го заслужават 99% от българите защото целувате *** на всеки ***, гадно ама факт, за *** ни съграждани от турски произход не искам да говоря -

209

Третият е...

преди 13 години

...отложен, поради прием във Български ВУЗ-редовно обучение. И след това отпадна казармата. Доколкото бях на донаборна комисия, одобриха един колега от гимназията със седем диоптъра, т. е. годен за военна служба. Така, че тва с недъгавите в казармите го забрави. Интересно ми е мнението ти за прекия ти началник в казармата и реалния живот. Дали първия ти вариант отговаря за него?

208

до 213

преди 13 години

Виж сега истина е че на древните римляни са им давали безплатно хляб, вино, зрелища, римските плебеи са получавали безплати жилища, само заради това , че са римляни-явно от тогава сте свекнали всичко да ви е безплатно. така, че ако е истина , че ромите сте наследници на римската империя, що не си ходите в Рим да си възтановите империята. хайде приятен път, чаос, вървете си всички в Рим!

207

може и да си прав

преди 13 години

*** език спада към романската езикова група и много си прилича по звучене с италианския,испанския и др. Напр.*** казват "со керес",испанците "ке киерес ,que quieres",разбира се двете думи са с различно значение,но са близки по звучене.

206

РомаРап

преди 13 години

Хахаха, майтапчия!!!

205

Българин

преди 13 години

Няма такива в БГ!! Тук адвокати/съдии се надпреварват кой по-напред ще освободи истинския престъпник и съответно да си вземе "келепира"!! Горко му на човечеца, че се е защитил и си е потърсил правата със ЗАКОННО притежаваното оръжие! По-лесно щеше да му е ако беше незаконно...

204

Анонимен

преди 13 години

SPQR Senatus Populusque Romanus= Ромите са потомци на римляните. След като варварите в края на 5-ти век разбиват Римскита(Ромската) империя, римляните(ромите) започват да се скитат немили-недраги, мразени из цяла европа. Варварите никога няма да простят на римляните(ромите), че римляните(ромите) са имали империя и са владяли варварските племена. И днес в ромския език има остатъчни думи от езика на древните римляни(роми). Един ден Ромската(Римската ) империя ще бъде възстановена, и Римските (Ромските) легиони ще завладеят пак света- в името на Римския(Ромския)(romanus senatus) сенат и Римския(Ромския) (Populusque Romanus) народ! Да живее сенатът и народът на Рома(Рим) =!SPQR Senatus Populusque Romanus

203

Шиш

преди 13 години

Еха, браво - да се гласува веднага!

202

bg

преди 13 години

do 207-napulno si prav,prodajnicite-rodootstupnici rabotat v polza na globalistkite nacitsko-cionistki sili.I oshte neshto:na mladite bulgari im vikat "tineidjuri",a na mladite *** im vikat"mladeji".Zabeljazal li si?

201

poohy

преди 13 години

до 203 - почети малко книжки и ще разбереш и ти разликата - имам предвид научни, а не популярно четиво.

200

стг

преди 13 години

няма такова име "ром" дори самите *** не го харесват те си се наричат ***, роми няма и никога не е имало

199

bg

преди 13 години

BHK 4e obvini sobstvenika na kushtata 4e izvrushva Holokost s/u ***(romi,po amerikano-cionistki).

198

poohy

преди 13 години

Няколко пъти прочетох материала и не - не намерих думичката ***. Медиите много се пазят да я използват, но за сметка на това винаги използват думата българин задължително съпроводена с образ на ***. Така в съзнанието на европееца вече е запечатано знанието, че българинът е крадлив и мнооого ***.

197

bg

преди 13 години

BHK v momenta e nastruhnal ot 4udovishtnoto prestuplenie.

196

bg

преди 13 години

do 198-nishto 4udno "amerikancite"da sa uprajnili natisk v/u bulgarskite marionetki da vuvedat novija zakon.

195

СВЯТ

преди 13 години

БРАВО НА СТРЕЛЕЦА .ЩЕМУ ТРЯБВА АДВОКАТ ДАМУ ПОМОГНЕМ ГОСПОДА ..БЪЛГАРИ ..ДАЛИ ЩЕСЕ НАМЕРЯТ АДВОКАТИ ДОБРОВОЛЦИ КОИТО СА ИСТИНСКИ...БЪЛГАРИ..

194

123

преди 13 години

Ти правиш ли изобщо разлика между *** и турчин?***,турчин,ром - само името е различно но става дума за едни и същи хора.

193

НОВ ЗАКОН-ВЕДНАГА

преди 13 години

Днес гледах предаване, което третираше въпроса с поразиите, които вършат мечките в България.От дискусията стана ясно, че имаме свръх популация на мечки, изгладнели са и вече отстрелът им ще бъде разрешен за да стигне храната. Така, че съвсем логично възниква въпроса с бройката, престъпността и мега популацията на мангалята по градове, села и паланки. Ловците и другите с оръжие да имат право по собствена преценка и усмотрение да определят бройката на "кюнците" в общината си по местоживеене.