599

Анонимен

преди 13 години

След години като намерят антрополозите черепа на Костов -- много години -- ще помислят, че са открили липсващото звено между човека и ***.Действително загледайте се -- нещо много маймунсо има във физиономията и във формата на черепа

598

Анонимен

преди 13 години

Костов не е никой-той е един достоен,умен и смел човек..................този умен които хич го няма в дипломацията , аман от *** политици ...мястото им е в историята вече !

597

Макгайвър

преди 13 години

Ам`че да, какво значение има колко процента подкрепа стоят зад Ванката - то и чалгата (според някои твърдения) е най-слушаната музика... всеки има право да е глупав или да няма вкус (то е едно и също, ама карай...)... Та както казах, преди малко, вземете та *** вкупом, и без това сте и мързеливи и крадливи и глупави - 3 в 1 дет` се вика...

596

Анонимен

преди 13 години

Какво всеки път приказвате,колко процента имал Костов?Това е,защото народът е мръсен,неблагодарен,злобен и безумно ***.Пък и процентите не са никакъв показател-Бойко колко много има,пък е толкова нагъл,***,та безумно глупав!Костов не е никой.Той си остава в историята с делата си-направил е само положителни неща за Б-я,даже не мога и да ги изброявам,защитавал е интересите на тази държавица.Костов не е никой-той е един достоен,умен и смел човек.

595

до 607

преди 13 години

не , не благодаря . аман от *** . подобия на личности . хранете си ги наздраве !

594

СЕДЕСАР/ БИВШ/

преди 13 години

Свестен политик . За Българина свестен политик е този които не е КРАЛ . Веднага ти давам трима . Желио Желев , Филип Димитров . И колкото да ви е странно ЖАН ВИДЕНОВ

593

СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА

преди 13 години

Аз не мога да разбера за какво се карате тук . Господина / никои/ може да си говори каквото си иска . Има подкрепа точно 2 /два/ процента от гласоподавателите. Така че за какво спорите .

592

не българин

преди 13 години

не , няма да сравняваме )) стига плю ) да гледам себе си ? няма нужда ..не се налага ! и не се старай да впечатлявш проститчките българчета на форума с уж умните ти исказвания ... правиш пропуски ..да ти кажа ...нямате нито един свестен политик за последните 20 години , само получавате обещяния , празни обещания ...така е , така и ще бъде за доста продължително време .

591

защо рипа костов

преди 13 години

Защото най-после разбра , че е чичо никой . ББ си говори с господарите без посредници. Това направо подлудява политическата *** .

590

СЕДЕСАР

преди 13 години

СДС ,,бог да до прости,, Имаше един премиер . Честен и почтен . Излезна чист от политиката . Толкова години никои една лоша дума не каза за него . Такива продажници като КОСТОВ го предадоха него и синята идея. ЗА ФИЛИП ДИМИТРОВ ГОВОРЯ . Дявола чер само мърси и осквернява синиото знаме и някогашната синя идея

589

Анонимен

преди 13 години

velik si komandire

588

Анонимен

преди 13 години

kostov e nai velikiat

587

@

преди 13 години

Струва ми се,че са вкарали интернет в клиниката на 4-ти километър!

586

Анонимен

преди 13 години

Bravo be ti da ne si mu rodina

585

do 592

преди 13 години

to4no taka no malko sa horata koito go razbirat za sazalenie

584

КОМУНИСТ

преди 13 години

Костуф и тримата му депутата ще правят преврат . ОФФФФФФ ЩЕ УМРЯ ОТ СМЯХ . ТОЯ ЧЕРНИЯ ПО НАГЪЛ ОТ НАГЛИТЕ . СИСТЕМАТА Е ЯСНА . ТРАКТОРА ПРЕЗИДЕНТ ЧЕРНИЯ ПРЕМИЕР ДЪРЖАВАТА ТКЗС.

583

до 590

преди 13 години

Когато осъзнаеш ти самият,какво искаш да кажеш,тогава го напиши.Тези небивалици така си ги написъл,че нищо не ти се разбира.Знаеш ли да пишеш грамотно,бе?Я,я кажи!Затова казвам,че *** не обичат Костов.Ми,те не знаят да пишат правилно,бе!

582

Анонимен

преди 13 години

glupaci kazete ne6to smisleno hora 4etat tezi komentari tova e na6ija narod za tova sme na tozi hal

581

до 583

преди 13 години

Ти сега какво искаш?Да се сравняваме кой е по-красив ли?Без излишно самочувствие ти казвам,че съм красива,но това тук няма никакво значение и никой не го интересува.Погледни себе си,после коментирай Иван Костов.А и на мен не ми харесва само на външен вид-харесва ми,защото е пълна противоположност на вас.Умен мъж,с класа и достойнство,не страхлив,като Бойко.Компетентен политик,работил винаги за Б-я.Кражбите при него Не са на лице.Най-добрият министър председател!

580

СМЕШКИ

преди 13 години

Заека казал на ТИГАРА ауууу ще те изям . Мавърски му работи . Ако искаше да си някакъв фактор . НЕ ТРЯБВАШЕ ДА УБИВАШ СДС сега си сед сам със един фаитон народ. САМОЖИВ ЕГОИСТ