139

Анонимен

преди 13 години

И ММС-и Малки Мохадески Суджуци

138

смехуркото

преди 13 години

"Повече да не правите така, че вместо само да ви мъмря, ще ви дърпам ушите вече!", заплаши Бойко Борисов, размахвайки пръст пред микрофона на сеир.бг.

137

До 130

преди 13 години

И са разбрали че ще могат да пращат СМС-иСредни Мохамедски Суджуци на родниниХаххахаха

136

Анонимен

преди 13 години

И АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НАГЛАСЕНО ПОЛИТИЧЕСКИ ,ЕГАТИ ГАВРАТА ,САМИЯ ФАКТ ЧЕ НИКОЙ ОТ СИНИТ Е НЕ ЕОТИШЪЛ Е ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЙ СТОИ ЗАД СЦЕНАРИЯ

135

Анонимен

преди 13 години

Данчо,Фокусът съвсем не е в това, от кого е поръчано този ***, ако въобще е поръчан! Дори ако приемем, че някой си е напрал труда да създава подобна конспирация, дали БСП или сините, няма значение (от тях все пак няма нито един в кюпа), едиственото което мога да кажа е, браво! Трябва да се показва истинското лице на българските депутати, трябва всички ние да сме наясно какви хора изпращаме там, да определят съдбините ни! Трябва да знаем истината! Истината е от полза за България! Безспорно! За мен обаче, нещата са далеч по прости и никакви конспирации не съществуват! Просто журналистиката в България леко-полеко, безкрайно бавно и мъчително се връща към нормалното. След като повече от година по всички медии можеха да се видят само славословия по отношение на управляващите, най после започна да се появява и истината! Подобна провокация, подобен експеримент е нещо нормално за нормалните държави. Беше нормално и у нас до скоро! Нека си спомним майтапа с Нубиеца преди години! Тогава никой не се замисли, кой аджеба е поръчал на Куковците да "злепоставят" този депутат и дали те са му вкарали в устата приказките, че отношенията между България и Нубия са прекрасти и трябва да се доразвиват и т.н... Сега обаче, при аналогичен случай, започваме да търсим под вола теле... Е, аз поне телета не търся! Още повече, като се сетя, че телето Бойка беше показано като водеща новина, пък снощи, пак в аналогичен случай, пак в частна фирма, Бойко режеше лентата на нов хипермаркет в платено съобщение... Това е нормалното за мен! И се надявам, медиите в България да стават все повече и повече такива - нормални! И тук е фокусът, поне според мен! Че нормализирането на българските медии се струва непривично и лошо за герб и привъжениците му! Те не са свикнали да бъдат критикувани, да се показват кирливите им ризи, затова сега се чудят, каква най страшна и грозна конспирация да измислят, за да оправдаят собствената си алчност!

134

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя Гяуров го мислех за свестен човек, но се оказа и той подръжник на Трактора. Но какво се учудвам, като по времето на Костов, демек пак когато управляваше ДС задкулстно, тогава тоя *** стана директно генерал и стана шеф на разузнаването, а знаем че само много доверени хора на мафията се издигат така светкавично. И за това Гяура подкрепи преди време Трактора, рева като малко дете, че на Трактора му нарушили спокойствието да крадне на воля. Сега пък го играе моралист, карикатура и половина.

133

Toprealizator

преди 13 години

Gledai s kakvi raboti se zanimavat nashite KLOUNI (=politici)!

132

iffaylo

преди 13 години

Да ги пратят да копаят въглища. *** ти безсрамните *** долни. Ей за това тая държава НИКОГА няма да се оправи. Трябва ред и дисциплина и тея *** да треперят за народа. Публично унижение и изгонване. Да им жигосат на челата "***" А един ден, аз ще оправя нещата. VOTE4ME

131

Анонимен

преди 13 години

Интересно, как ще коментира Я.Я, това, че единствените, които са приели да бъдат корумпирани на 100% са неговите депутати?

130

Анонимен

преди 13 години

ЗНАЧИ ОТ ГЕРБ СА ОТИШЛИ НАЙ-МНОГО ДЕПУТАТИ, ОБАЧЕ ПРОЦЕНТНО БИЛИ НАЙ-МАЛКО. КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ? ЧЕ ГЕРБ ИМА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ДЕПУТАТИ??????????????

129

Анонимен

преди 13 години

ДПС-то са помислили че става въпрос да вземат отГолемия Суджук на МохамедЗатова са отишли най-много от тях.

128

х

преди 13 години

:)))Ако бяха се сетили да поканят Гоцко ... процентите щяха да са 100%

127

Анонимен

преди 13 години

Отишли са по гладните, по оядените (от кражби) или се струва малко да се хабят за 6000 лв. Пробвайте ги с някое договорче от което ще вадят дивиденти следващите 5 години примерни, даже и да не е законно всичките ще отидат и ще го подпишат.

126

Анонимен

преди 13 години

Фактически се доказа, че най-алчни, безпринципни и корумпирани са депутатите от РЗС, при тях всички поканени са отишли - 100%, след тях се нареждат тези от ДПС отишли са 75% дири са протестирали, че не са поканени всички депутати от тяхната група, трети са БСП с 50%, но от тяхната група са поканили само двама, а такива известни крадци като Масларова, Р.Овч и.. не са поканени, това ме навежда на мисълта, че е имало подбор и умишбено от БСП са поканени само двама, но и така приелите от БСП са 50%

125

мразещкомунисти

преди 13 години

ЧЕСТИТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ НОВА ПАРТИЯ"БАЛЪЦИТЕ"НАДЯВАМЕ СЕ ЧЕ ТЯ ЩЕ СЕ РАЗРАСТВА ПРОПОЦИОНАЛНО НА ПРЕДЛОЖЕНИТЕ И ПОДАРЪЧЕТА:ТВ"гьоринг",ЛАПТОП"химлер" и пр......

124

.

преди 13 години

БСП 1/10 = ГЕРБ 1/5 ?? Комунистите винаго така са смятали :)) 2 за мен едно за теб....

123

.

преди 13 години

Единственото за което БСП са кадърни е да сеят омраза сред хората, да мъдрят комплоти и компромати и да правят далавери за сметка на хората и природата...Крайно време е да изчезнат от политиката въобще! Ако има градивна опизиция в момента то това са само сините

122

Анонимен

преди 13 години

Пропорциите са сравнително равни за всички - сини, независими, ГЕРБ, Атака, РЗС. Обаче действително не е за БСП и ДПС :Д. Точно затова питах по-рано, като се подписах с "Другата статистика".

121

Batman

преди 13 години

Айде сега ще вадят и списък с отказалите се, сякаш са някакви герои!!! Това им е работата! Нека да се обърне внимание на другия списък - и това не са "Балъци" а мижитурки, евтини душици. Смятайте какво става като се появи някой лобист!

120

re

преди 13 години

А бабичките и *** които гласуват за БКП/ДПС са много високо образовани и с много висок морал. И ти ли си червен ***?