21

Анонимен

преди 13 години

Yes! Свобода на словото и демокрация в действие!Болшевиките ли да се учат от САЩ или обратното.Сега ще свитнят някъде и създателя на сайта и ще приключи историята.После Президента на САЩ ще се изтъпанчи по ТВ-ти и ще обяви САЩ каква велика демокрация са.

20

Има ли изобщо ....

преди 13 години

свобода на словото някъде, пък било то и в САЩ ??? Там се убедихме,че наред с другите неща ,няма и свобода на словото и печата !!!"В това изявление за свободата на словото не се споменава нищо."

19

US POWER-OFF

преди 13 години

Ама разбира се. И когато Майкъл Муур направи филм за 11 септември и показа кирливите ризи на "атентатите" и войната в Афганистан/Ирак, същите тия широко скроени хора от САЩ забраниха излъчването на филма в почти всички щати.Айде живей си в заблужденията, които ти начукват в мозъка всеки ден и не ни занимавай със себе си. Някой хора могат да мислят и пред тях изглеждаш жалък!

18

Мръсници!

преди 13 години

ето това е "свободата на слвото" в САЩ.... когато тяхните медии плюят по другите държави... Американското правителство ги подкрепя, даже и да използват неверни факти, даже и да лъжат!. Ама ако говорят против тях... веднага им блокират информацията... и съответния журналист изчезва и вече никой не чува за него. ***! Омръзнаха АМЕРИКАНСКИТЕ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ -"за нас висчко може, а за вас ние каквото решим". Уорлик да си ходи или да го бутнат в ЗАТВОРА!

17

US POWER-OFF

преди 13 години

Добре го каза :)

16

US POWER

преди 13 години

Сайта на известния филм "The Zeitgeist", също се хоства в САЩ. Това всеки може да го провери и това е нещо, което никога не може да се случи в държави като Русия, Ирн, Китай и др. Ето защо САщ са демократична държава за разлика от гореиброените. Ето защо вашите деца са в САЩ или ще бъдат в САЩ, а вие ще си стоите в помиярника на собственото си робско самосъзнание и Ахмед Догановци ще ви управляват още 500г.

15

Гице

преди 13 години

ПАУЪР-ОФФ, прав си баце.Свободата на словото в САЩ е свобода да си го начукаш сам.В щатите пропагандата е по-ниско ниво от тая дето беше при нас при социализма, но за сметка на това повечето от *** са по-наивни и се вързват повече. Като краен резултат обществото им там е сходно на нашето при соц-а. Разбира се, вместо да се кланят на идола Тошо се кланят на идола Пазар и т.н. , но съществената идея е същата - шадап-енд-денс!

14

123

преди 13 години

Законите на САЩ са си валидни само на територията на тази страна, а това е една от най-полицейските страни съществували някога на тая земя! Демокрация и Свобода са едни ефирни понятия, които на практика не съществуват, заблудени българино!

13

Плюшкин

преди 13 години

Забрави термина "свобода и демокрация", свързан със САЩ и други такива! Разликата им със Саддам Хюсеин, Албан Буши и др. е само във въоръжението им. И едните и другите си гледат кефа и не им дреме за нас *** и пульо. колко техни закони са нарушавали самите те, че ако вземеш да ги броиш, ще трябва просто да извадиш целият им правен кодекс? Но ме учудва това, че са забранили сайта, а можеше просто да стегнат секретността на дипломацията си? Сайта не е виновен, а дипломата им! Свобода, друг път?

12

xaxa

преди 13 години

До US POWERТва в Америка ли си получи образованието?Демокрация когато е имало, САЩ още е нямало на картата.Ама кво ли говоря на ниско интелигентен емигрант, продал *** си за 5$ на част.Нали се сещаш, на тях им по лесно да се празнят в устата ти, от колкото да чистят пода с *** след тебе.***

11

US POWER-OFF

преди 13 години

Пич мноооо си *** :) Хвани отиди поне веднъж до САЩ, за да видиш каква свобода и демокрация кръжи навсякъде. То от тука всеки се прави на умен и знаещ.Така че спри с тъпите си и некомпетентни изказвания!

10

US POWER

преди 13 години

Какво ревете бе ***. Свобода и демокрация винаги ще има в САЩ. САЩ е люлката на свободата и демокрацията. Утре там ще бъдат вашите деца, така че недейте ривете...Друг е въпроса, че никой сайт няма право да нарушава законите на САЩ, публикувайки информация, която е секретна или представлява национална тайна.

9

Анонимен

преди 13 години

Айде почнахме с цензората :) А след цензората нали знаете какво идва :)

8

Антон

преди 13 години

Не че искам да защитя Америка, която издевателства не само над народа си, а и над други народи. Обаче може ли да ми кажете каква свобода на словото е това да откраднеш или да платиш, за да получиш секретни документи и после да ги разпространиш ? Защо всички нападат Америка, да не мислите, че Русия или Германия са по-добри ? Същите са, че може и по-лоши даже. Това не е свобода на словото, а държавна измяна на този, който е дал документите на *** албинос.

7

VNC

преди 13 години

Добре прави Уики, така им се пада на тия мафиоти.

6

Dan

преди 13 години

А честит Ви комунизъм мили американски другари! А и поздрави от чичко Оруел!

5

xaxa

преди 13 години

Бъркате свобода със свободия, ето поради това сме на тоя хал. ;)

4

US POWER

преди 13 години

Смятайте колко "страшна" е тази информация за САЩ, щом се сайта се е хоствал в САЩ ха ха ха

3

Един Българин

преди 13 години

Какво да се споменава за свободата на словото?! То е ясно че свобода трябва да има в по-малките държави, но със селиката 200 годишна демокрация няма свобода, не е имало и няма и да има.

2

Анонимен

преди 13 години

Демокрация братя, свобода на словото и печата, свободни медии и право на изразяване без да бъдеш преследван заради убежданията си. Смяххххххххххххххххх. Вива Америка люлко на "свободата"Хахахахаха