308

Анонимен

преди 13 години

Засрами се!

307

Menn

преди 13 години

До анонимен Ако ижкаж да жнаеж, е много досадно когато някой *** като Лечков, седи и ти дудне на главата че не правиш нищо, докато ти се потиш с безхаберници пуснати да ритат за националния заради гадове като Лъчо Танев, които си набутват играчите, за да ги продадат. Бербатката за това не каза нищо на пресконференцията, защото трябваше да излее страшна помия, а не му се занимаваше. Той просто НЕ Е такъв.

306

Анонимен

преди 13 години

Мноого е високо Бербо.Най отгоре в класациите, на най доброто първенство.И глупостите които пишете, няма да бъдат разбрани от един милиард на планетата.А, бе къде сте тръгнали с Бербо да се занимавате.

305

Анонимен

преди 13 години

Да си стои в Англия тя ша го капят тамако иска и английско гражданство да си направи ... хората умните и стари казали на хубост сила не става нема му се моли цялата БЪЛГАРСКА нация на митето ли да играе там дето се родил !!!!Ще пише в сайта си че видеш ли ти бил много велик и т.н.Мнооого хубу радваме се всички ама ади стига бай ганьовщина вечеАко го изхвърлят дали енма иска да се върне а както оплюваше национала и ръководствотоБил най най великия балгарски футболист дара бъра

304

Анонимен

преди 13 години

Top 100 rankingsUpdated 11:00 28th Nov 2010RankNameTeamIndex Score1Dimitar BerbatovMan Utd2962Marouane ChamakhArsenal2823Florent MaloudaChelsea2554Didier DrogbaChelsea2515Gareth BaleTottenham2506Nemanja VidicMan Utd2407Andrew CarrollNewcastle2338Sebastian LarssonBirmingham2299Carlos TevezMan City227

303

Анонимен

преди 13 години

много хора се гордеят с такижа българиама кофтито е когато такижа българи се срамят като правят исказвания от рода на "аз съм велик....постигнал съм всичко....няма да играя повече за националния щото видеш ли ти може да се кунтузя....."хората от белите страни се гордеят да играят за националния си *** това е престиж все пак а наш бай *** какво прави ?!?!цяла година нито играе нито нищо хората искат да го махат сега изведнаж се разигра щото жидеш ли ти Руни се връща .....

302

Анонимен

преди 13 години

Много моля роднини на Бербатов да не пишат по форумите и да манипулират хората.

301

евала..

преди 13 години

Браво Митко!! Много хора в България те обичат!! Продължавай все напред и нагоре !!! Рядко ми се случва да се гордея, че съм българин...

300

Г. от П.

преди 13 години

Готоф или неее,повярвай беее,Бербаатов,бележи беее!

299

ода за Барби

преди 13 години

Всички виждаме как се туткапо терена една Барбип*тка,набедена за звезда си остана,и се разхожда като наср*на. има си гей фенове заднико-***,Барби вкарва голове само на слабаци,смени със мерцедес от баща си москвича...но на терена го мързи да тича.Спринтира като бабичка, и се движи като ***...но е важно, че е вкарал смешен гол !после пак се сърди нещо, дезертира и се тутка,но това е да си БАРБИП*ТКА !

298

blackburn fan

преди 13 години

5 cherni huia da grumnat jena ti otzad i da ia iztumbat miteeeeeeeeeeeeeeee.......

297

Аман от цивки

преди 13 години

Бербатов го обичат няколко стотин ***, дета го раздават широко скроени и немразещи успелите, а всъщност са едни превзети ***. България НЕ ОБИЧА Бербатов, защото Бербатов нищо не е направил за България, освен че дезертира.

296

ифф

преди 13 години

Браво , Берба!!! Браво!!! България те обича!!! Продължавай все така и да не ти пука за всички хейтъри, на които всичко им е криво!!! Един Българин е успял и продължава да успява, не разбирам защо трябва да го мразим???? Да жалки сме, защото завиждаме на успелите, защото мразим някой да е по-успял от нас...........а не се замисляме ние самите какво правим за да успеем...поне малко! Жалки сте......

295

asd

преди 13 години

вземи се метни от някъде ***

294

пет глупави гола

преди 13 години

Това е България. Премиер Тиква, президент Трипер, и най-добрият футболист- флегмава балерина.Разбирате ли колко сме жалки!

293

относно кавал 293

преди 13 години

А, не тук не съм съгласен. Ако застане до Бербатов, не знам дали ще е по-висок, но току виж се оказал по-бърз. И ако на него му даваха по 150 000 на седмица за разходка, сигурно ще задели и за благотворителност.И не знам колко хиляди е зарадвал Барби, но познавам много излезли от нерви докато БАЛЕРИНАТА поритваше в националния отбор.

292

ali botush

преди 13 години

Demir Berbatoglu slagai edin fes i idvai pri nas vav Fenerbahce.Vzemi i jena ti-namerili sme i rabota na 4 chasa...

291

za 291

преди 13 години

И кой ли си ти.........ако застанеш до Бербо, дали ще си по висок от ***, а? Сигурно те знае цяла Eвропа и си донесъл радост на хиляди хора, сигурно си похарчил пари каtо него за благотворителносt, а мушморок ?

290

житен клас

преди 13 години

Аз не съм срам за твоята нация, защото не съм от нацията на глупаците, дето имат за герой една бавноподвижна гелосана кукундрела, дето на всичко отгоре и самодоволно напусна националния отбор, но след като стана най-безмисления голмайстор в историята. На самодоволната *** Барби си му се кланяйте. За мен това е едно *** !

289

Анонимен

преди 13 години

...късно,гонзю даже не се провали!хихихихихи