91

Анонимен

преди 13 години

най-добре срещу Русия, ама като гледам нашите плейметчовци и те щи ни бият

90

Анонимен

преди 13 години

Македонския все пак е отделен език, колкото и да ви иска на теб и на созополското пиянде Шибидар Димитров да го изкарате български. Просто никога не е бил такъв - запомни го. И най-мръсната дума в Мекедония е именно - БУГАРИН.

89

Анонимен

преди 13 години

Българите винаги са били смешни и жалки - само приказките им големи. Виж Премиера им и всичко ще ти стане ясно.

88

До Макетата в сайта

преди 13 години

Срещат се двама приятели и единия казва: -Ще гледаме ли довечера мача?-А кои играят?-Как кои?!!!БЪЛГАРИЯ и македония,не знаеш ли?-И срещу кого ще играем?

87

dodo

преди 13 години

и аз да ви стана кум че да има кой да я клати българката щото вие за нищо не ставате ей мишоци

86

4457

преди 13 години

Българке, аз и ти да се срещнем времето ще спре , земята под нас ще се поклати и небето ще ни позавиди .Преводач няма да ни трябва .....:))))))))))))))))))))))))))))))))))

85

Обективен

преди 13 години

а бе на кой му дреме за някакъв мач,в който се играе потоколно.не ,че нашите са силни,ама дай да си строшим краката в контроли.

84

Българка

преди 13 години

"Срамота бре .... :)))))))) "-Знаеш ли какво е това,а?!!Срам е да пишеш тук!!!Хайде друм по твойте си "национални сайтове"....Тук ми пишеш на селски,ама на междинародни срещи ривете за преводач!!!!

83

потърпевша,до 72

преди 13 години

Абсолютно.....!!!!Хайде сега да ми платят бензина и нервите,кото похабих заради тази среща.Ден през ден кръстовището на Орлите или е кански здръстено,или затворено!!!ПОНЕ ДА ИМАШЕ ЗА КАКВО!!!

82

4457

преди 13 години

и каква е тази снимка,дури и на мен ще ми дойде да се разочаровам.:)))))))))))))))

81

4457

преди 13 години

Ова и не е това толкова трагично, колкото поражението, което имахте към Черна гора.Срамота бре .... :))))))))

80

Български Войн

преди 13 години

хахахаха ама вие имате ли някаква победа въобще във жалката си история бе?Даже Албания не сте били, а пък при нас сте тръгнали!Ще ви бием най - малко със 5 : 0

79

македонец

преди 13 години

слаби сте нема што да стенкате и со македониа да играте и ние ке ве тепаме три нула и тоа насред софиа и со румуниа да играте и од нив ке паднете па од турциа да не зборим

78

bulgar

преди 13 години

С две думи... Българите са мъже, и не могат да играят добре в несвойствени за тяхната голяма мъжественост спортове. Просто във футбола се тътрим и ни е доста тежко и скучно да целим и да си подаваме някаква си топка 90 минути. Нямаме търпение просто.

77

бг

преди 13 години

вчера видех едно маке и му подадох ку-ро да го хване за поздрав нали сме комший а той като го виде и го налапа целия

76

Анонимен

преди 13 години

България ще мачка Сърбия 17 г. след паметния 17 ноември---Това е вашето заглавие Днес.бгАма и вие журналята като вземете така да им вдигате акциите...затова им се вирват носовете и се мислят за"ЦАРЕТЕ НА ФУТБОЛА"--Царе ама в чалготеката.И този Иван Иванов Да вземат веднъж за винаги да го не викат в това подобие на "Национална гарнитура"-С-Р-А-М-МММММ!!!!!

75

V

преди 13 години

Има ли хора още които се надяват и заблуждават ,това не отбор, с тая бащиния до никаде няма да стигнем

74

bulgar

преди 13 години

Жалък родоотстъпник си ти!!!

73

ЕВРОПЕЕЦ

преди 13 години

Като ви чета коемнтарите и ми става лошо! който и да е на мястото на Матеус със тея балерини няма да стигнем далеч, но това му е първата загуба със националния отбор! И да ви кажа по силни сме от Сърбия във много спортове, ето например Волейбола, и на щанги и повече упсехи имаме от тях!

72

bulgar

преди 13 години

Момчета, няма страшно! Та какво значи да си добър в някакви балерински спортове като баскетбола, футбола, волейбола?! Нека сърбите да са по-добри в тях. Няма никакво значение, по-големите братчета българите ще се занимаваме със спортове, които са за истински мъже! ТАТАРСКАТА НИ КРЪВ НЕ НИ ДАВА МИР И ИСКАМЕ ДА СЕ БИЕМ. По спечелени медали сме на първо място в света за всички времена във вдигането на щанги, сърбите са след 80-то място. В борбата сме на 8-мо място, а сърбите не са в първите 30!