240

The Doors

преди 13 години

"Хората изглеждат коварни когато им изглеждаш нежелан " та ,та, та ...татата та

239

an

преди 13 години

PRI4INATA DA SME V KALTA I POMIQTA E SA6TATA TAZI EVROPA, VAV KOQTO NI VKARAHA, ZA DA SE OBLAGODETALSTVAT EDNA 6EPA OLIGOFRENI. DANE MISLITE 4E ZARADI NARODA VLQZOHME V EVROPA. KATO VLQZOHME KAKVA E POLZATA ZA NARODA? NIKAKVA. POLZATA E ZA DRUGARITE MAFIOTI, KOITO KRADNAT EVROPESKI PARI I STANAHA MILIONERI.

238

Баба Яга

преди 13 години

Ха-ха....та това новина ли е? Това си е нещо обичайно....Днес оневиняват Колето,утре ще оневинят Масларова,в други ден пък Мургина.... а ние ще се дерем и ще се плюем един друг по форумите коя партия е по- по- най-.Алеко Константинов си го е казал навремето,че всички са маскари. Щеше да е новина и сензация ако един ден осъмнем със заглавие: "ПЪРВИЯТ ОСЪДЕН МИНИСТЪР С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА 30 ГОДИНИ ЗА НАРОДЕН ГРАБЕЖ".Всичко друго е вятър и мъгла.

237

до 233

преди 13 години

Бойко е на власт от миналата година, а съда не си върши работата от както се помня. Не случайно съдебната система е и най критикуваната от ЕС, даже си бяха ни приготвили и предпазна клауза 2008 година , никой в ЕС да не зачита решенията на бг съдилищата. Ако сегашните са ти виновни , че УЖ нямали годни доказателства, как пък предходните 20 години след прехода само зулуми от този български мегаНезависим съд.

236

един военен

преди 13 години

Евала на Цонев,че ни оправи заплатите!!!Единствения военен министър след Луджев,който помисли за социалните стимули в армията!!!Поклон!!!

235

MURDOC

преди 13 години

Докато седим вкъщи и четем статии за крадене на нашите пари,за убийствата на нашите родители,приятели и близки нищо няма да се промени .Ако искате държава хора станете и си я създайте. Не чакайте Симечно ,Волен или Бойко или други митични грерой да ви свършат работата . Само се оплаквате комплексарски по форуми колко ви било тежко ,а нищо не правите за да се оправи страната ни .

234

ГРОБокопач

преди 13 години

Такива като са основния електорат на ГЕРБ !Що не вкараме всички прости и злобни хора във едно ГЕТО и да решим проблема на България :)

233

Потап

преди 13 години

Ако въведем военно положение, по нищо няма да се различаваме от комунистите! Не така, брат, не е нужно пушки и стрелби! Нужно е да се промени законът, нужно е съдиите, да носят персонална отговорност, особено тези, чиито присъди обикновено не се потвърждават на горна инстанция, а също персонална отговорност и за прокурорите, особено тези, чиито обвинения редовно падат в съда. Понеже колко компетентни ще да са и едните, и другите, щом решенията им обикновено не струват? И всичко ще се оправи!

232

до 233

преди 13 години

Скрий се ***.Смърдиш!

231

Анонимен

преди 13 години

Нищо му няма на съда ***. Бойко Цецка осрахте се пак. Всички сте въздух под налягане и двамата и цялата ви партия. ***. Само настройвате хората против институциите не ви е срам уж управлявате държавата Безсрамни корумпирани ***. Цецка видяхме те колко си честен с тези имоти то ще дойде другото правителство да видим тогава

230

Ники

преди 13 години

Писна ми от червения съд в България. Дано по скоро дойдат изборите , че да се маха сегашния президент заедно с назначените от него висши магистрати, след което искам една истинска акция НЕДОСЕГАЕМИТЕ съдии.А ето и една добра новина ....Нетният ефект от еврочленството ни за последните 12 месеца достига рекордните 861,3 млн. евро, като за периода до 30 септември 2010 г. сме получили 1,5 млрд. евро, а сме платили 644 млн. евро (основно членски внос), показват на база данни на БНБ.

229

Анонимен

преди 13 години

:))))))))) или по-точно :(((((((((((Тлябваше тук да направим един облог - ще го оправдаят, или ДАв тази "новина" - нищо ново.....Само театро гледахме, после човекО - невинен, а над 8 млн. лева - ние "публиката" ще ги плащаме

228

ГЕРБ, искаме закони!

преди 13 години

Съдиите съдят според законите.ЦЦ вместо да се жалва, да инициира промени в НПК.Но не му стиска.Защото сегашния вариант пази и него в случай, че го хванат как се облажва.

227

Анонимен

преди 13 години

Комуниситечските *** и техните превъплащения от ДС - БКП-БСП, СДС-ДСБ, ДПС, НДСВ, БЗНС - 20 години управляваха, окрадоха, разсипаха и унищожиха България и бъдещето на няколко поколения българи. Затова сме на това дередже. Дано никога повече не издват на власт горепосочените партии, които ни разсипаха живота. Дано Бог се смили над нас и най-накрая се освободим от тия ***, които от 1944 г. до 2009 г. системно и целенасочено превърнаха Родината ни в разграден двор.

226

Анонимен

преди 13 години

Точно!!!!!!!

225

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

НУЖНО Е ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ВСИЧКИ СЪДИИ В ЗАТВОРА БЕЗ ПРИСЪДА

224

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ако има нещо по-мръсно от всичката мръсотия на света това е тоя сайт-клоака заедно с платените си драскачи от мафията и бсп...срамувам се че има такива българи.....срамувам се че съм българин заради тези ***

223

ПОЗОР!!!

преди 13 години

НАПЪЛНО ПРАВ Е ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЧЕ КАТО ЧУЯТ ШУМА НА ПАРИТЕ НЯКОИ "ХОРА" ЗАБРАВЯТ ЗА ВСИЧКО ДРУГО, КАМО ЛИ ДА"ПРАВОРАЗДАВАТ". ЗАТОВА БРЮКСЕЛ 1000 ПЪТИ НИ КАЗВА, ЧЕ СМЕ НАЙ-ИЗОСТАНАЛАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА В ЕС - ГЛАВНО В ОБЛАСТТА НА Т.НАР. "СЪДЕБНАТА СИСТЕМА". НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТИЯ НАРОДНИ ДУШМАНИ, КОИТО РАБОТЯТ В ТАЯ "СИСТЕМА". ДОКАТО НЕ НИ УМОРЯТ НЯМА ДА МИРЯСАТ. ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! ПОЗОР! В ТАЯ ДЪРЖАВА ВЯРВАМ САМО НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ И НА НИКОЙ ДРУГ!

222

Анонимен

преди 13 години

Абе стига бе ***!!! Стига с тая тиква, боко и т. н. Ай измисли нещо друго ***!!

221

САШО

преди 13 години

НЕ ЗАЩИТАВАМ ЦОНЕВ И НЕ СЪМ НЕГОВ АДВОКАТ.САМО ПИТАМ КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА НА ЦВЕЦКО-ПАЛАША И НЕГОВИЯТ ГОСПОДАР БОКО -МУТРАТА. ТИЯ ДВАМАТА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, АДВОКАТИ, НО НАЙ - ВЕЧЕ В МИЛИЦИОНЕРИ. ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА В ЦИРКОВА АРЕНА, НО ЕДВА ЛИ ПРОУМЯВАТ, ЧЕ ТЕ ДВАМАТА СА ГЛАВНИТЕ ЦИРКАДЖИИ. НАКРАЯ СТРАДАМЕ НИЕ -ЕДИНИЯТ ИМА БОЛ АПАРТАМЕНТИ , АДРУГИЯТ ПАЛАТ В БАНКЯ И БАНКА НА МУТРЕСАТА ЦВЕТКА.