7

ТОП БРОКЕР

преди 13 години

АЙДЕ НАРОДЕ НЕ ОСТАНА.СЕГА Е МОМЕНТО.

6

ЧСИ

преди 13 години

Няма да има вече брокери-***.Всички продажби ще минават през ЧСИ-тата

5

kreditor

преди 13 години

Озверелите от глад "брокери" само могат да сънуват раздвижване на пазара....Няма вече англичани, които да купуват на картинка, а цьените все още са доста набалонирани, макар да са с 30-40% по ниски от 2007-2008.Хората не се връзват и на платените публикации в пресата, че видиш ли сега е момента :), това е вече стар филм и най-простите разбраха за какво иде реч.А иначе пазара ще тръгне, когато цената на едно жилище е пропорционална на 100-130 наема, всичко нагоре е як балон.

4

разбирател

преди 13 години

До една година квадрата в централните части на столицата и другите големи градове ще падне под 350 евро,достатъчно млади хора лапнаха въдицата и банкерите-кожодери вече са доволни.С оглед на икон.ситуация в милата ни родина просто няма да има бум на купувачи в близките 10-15 год.Край на грабенията на банки и безгръбначни,*** брокери-***.Жалко,че толкова млади хора се набутаха с огромни кредити при нечовешки условия.

3

БАЙ ВИ ГАНЧО

преди 13 години

е па я продавам убава каща.топ оферта.

2

Анонимен

преди 13 години

Еми как да се престрашат, та те не са сигурни дали няма да се окажат с лихва над 50% накрая. Много хора се опариха.

1

имотенбалон

преди 13 години

да, напипали сте основните страхове. най-основният обаче са БАНКЕРИТЕ и шменти-капелите, които правят при определяне на лихвените проценти.иначе, браво