151

незнайко

преди 13 години

Не зная кой ще гушне букета, но засега аз гушкам букета вече 21 години. А от тия едва ли някой шще гушне букета, защото и сметките им са ултранационални. не вярвам Гоце да проси по улиците и а чака работа в бюрото по труда? Впрочем ГОЦЕ означава това: Гледайте си работата Още ще ви Цуцам Електоратчета.

150

Анонимен

преди 13 години

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ ТАКИВА СА.

149

СС

преди 13 години

Много сте прости всички червени турски ***!

148

h hi hi

преди 13 години

Na tezi ostareli i ovehteli agenti i drugari shte im trjabvat poveche pari za pampersi, otkolkoto za predizborna reklama !!!!!

147

Анонимен

преди 13 години

Alo Goze, tazi Marijana Todorova da ne e pevizata Marijana s kojato si imate detenze!???

146

EMIGRANT

преди 13 години

TOZI FILM GO GLEDAME VE4E 65 godini !!!!!!!!!! SVETLO BADESTE ,NA DRUGIA DEN , PO-VDRUGI DEN ,SLED STO POKLENIA ......SEPTEMVRI STE BADE MAI !!!!! - DA ,AMA NE ....! SAMO DETO V BALGARIA BALGARITE SA NA PRIVARSVANE !!!!!!!!!!

145

:-((

преди 13 години

***, що скрихте темата?Толкова се забавлявам, да чета тъпните, а сега ще трябва да я търся из целият Ви сайт, за да се посмея!

144

Патриот

преди 13 години

Що ли, като се сетя за последното управление на червените и в главата ми изниква филма "The Day after Tomorrow".....

143

Дедо Гаджа

преди 13 години

Нека да припомня на Гоце следните факти:Президентът Жельо се пропи и едва не се преби на Цариградско шосе, шофирайки в нетрезво състояние;Президент Петьо се пробва за депутат, не се забеляза с нищо и катастрофира като политик.Така, че нека Гоце да прецени добре, дали и той желае да катастрофира като своите "побратими".

142

Анонимен

преди 13 години

Пууууууууууууу най-сетне ще видим всички доносници в държавата...

141

Някой

преди 13 години

Това "новото", което ще е на другия ден, ми прилича на едно политическо раждане на някакъв ***, то не че няма място под слънцето и за ***, но този ще бъде с много аномалии, и няма да оцелее дълго време. Смъртта му е предизвестена още преди появяването му на бял свят. А дружината нека се напъва да си го роди, тяхно чедо е , по техен образ и подобие.

140

Анонимен

преди 13 години

Всичко около АБВ е обвито в мистерия, но се знае със сигурност че проекта е "голяма работа". Това очевидно звучи много тъпо нали?Въпреки това вече няколко дни горното се втълпява от всякакви медии и "велики" политици.

139

щщр

преди 13 години

малко прилича на "татко каза, че ще ми купи куче ама друг път"

138

комент

преди 13 години

Ами 145 прав си..за съжаление е така но не им ли стига на печените......едни и същи хора се въртят 20 г. вече.

137

Caleb

преди 13 години

Проектът на Първанов е с изтекъл срок на годност.

136

:-))

преди 13 години

Голяма паника бре!Що толкова вие страх бе "цетарчета"?143, ти явно си я чел вече платформата на Първанов, та затова се стряскаш!Май Герб ще гушне букета ;-)))))))))

135

MURDOC

преди 13 години

"АБВ-то полага основите с "България - на другия ден!"Абе туй заглавие що ми напомня на името на една фондация как беше.......а ,да бе, Фондация "Бъдеще за България" която впоследствие се оказа че няма никакво бъдеще в България . Ах ,ГОЦЕ крадлив *** такъв.........

134

но комент

преди 13 години

Колкото и да псувате-подбрани хора.А не като Бойко да ги събира по кръстовищата!

133

но комент

преди 13 години

Ами,141 поне печени.А не да вземеш от пътя бившата партийна секретарка на общината в Плевен и да я направиш председател на народното събрание.Сравнени с Цецко, Цецка и Фидоска тия хора са с класи по-високо.Квичите, защото като се направи сравнение се вижда колко струва бойковата пасмина.

132

Анонимен

преди 13 години

алооо, ***? вие да не сте платени агенти на ГОЦЕ ? защо ми изтрихте АБВ, АБВГЗ ?и това ли ще изтриете?почвам да се съмнявам сериозно дали Гоцката не ви дава кинти да си пробутва *** политическа платформа и тук?