37

Анонимен

преди 13 години

Ама защо не искат *** бе, нали са много демократични, защо ги дискриминират. Да ги интегрират бе, вместо да ни дават акъл на нас как да ги интегрираме, да се опитат ТЕ. Ама работата е там, че това е малко 'мисията невъзможна'.

36

Адолф

преди 13 години

Нима??тогава защо саркозито не екпулсира милионите арабски *** обратно в Африка??Колко от тях работят и спазват законите на Франция?

35

До Пурко

преди 13 години

абе принципно може и да си прав, но във Фрнация пред закона няма алжирец, няма мароканец, няма ***, няма с Мерцедес, няма без Мерцедес ... закона е еднакъв за всички! Те това ни е разликата, брат.

34

Вуте на Нане

преди 13 години

Абе за какво са му на Цецко шест апартамента? Черките му кат се оженат че си одат при мъжете....ааааааааа сигурно за внучето,другио за пра-внучето,третио за пра-пра-внучето,четвартио за пра-пра-пра-внучето и така още два апартаменто.Те сега разбрах скритио заговор.Па он не бил ***.Я глей он сака да осигури до девето колено.Бреййй тц,тц,тц,......

33

Цветан Цветанов

преди 13 години

Аз, Цветан Цветанов, и.д. министър на вътрешните работи на робска българия, обещавам от името на нашето правителство:1. Ще продължим да ограбваме Българите и да ги принуждаваме да късат от залъка на децата си, за да хранят ромите;2. Ще продължим да даваме привилегии на ромите, макар това да противоречи на Конституцията ни;3. Ще продължим да позволяваме на ромите да ползват безплатни ток, вода и здравеопазване... тоест платени от работещите Българи;4. Ще продължим да позволяваме на ромите да грабят и убиват горепосочените Българи, защото това е част от спецификата на ромската култура.Господа европейци, бъдете спокойни ромите няма да ви развалят рахата, няма да ви освинят подредените държави, няма да си струпват катуните пред вашите домове, няма да изнасилват вашите майки и дъщети, няма да колят вашите възрастни родители, няма да изсичат вашите гори, няма да крадат ток от вас, няма да нападат вашите болници, няма да се самонастаняват във вашите домове. Ние ще заставим Българският народ да понася всички гореизброени дребни неудобства, за да бъдете вие спокойни и усмихнати и да можете да проповядвате и занапред абстрактен хуманизъм на наш гръб.

32

Анонимен

преди 13 години

Я,ДАСКАЛА ПО ФИЗИЧЕСКО СЕ ЗАТЪЖИЛ ЗА РОМИТЕ...АМИ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ ДА СИ ГИ ГЛЕДА В АПАРТАМЕНТИТЕ

31

Анонимен

преди 13 години

що бе Цецо,нека бегат!тъкмо и другите да се пробват да ги интегрират,ние не успяхме

30

ссссс

преди 13 години

Да нали се сещаш ,че като по малко *** ходят по Лондон и Париж тея в Брюксел ше започнат да виждат ,че има борба с корупцията..........Те винаги виждат което им кефне ,а не това което е И ше ни отпускат повече кинти по евро -фондовете

29

Пурко

преди 13 години

а Париж разкритикува София и Букурещ,Те щото Френските гейзери се оправили с *** и арабите - алжирци, мароканци и ТУРЦИ, та акъл взеха да ни дават за *** ;)) Първо да се видят, че нацията им загива, белите мъже са ***, а белите жени се чукат и женят за араби..

28

Анонимен

преди 13 години

Как ще има, нали трябва да гласуват за ГЪРЧ... а и полседните читави българи се изнасят заради геноцида упражняван над тях от Цвъ. Цвъ., Бъ. Бъ. и Ко.

27

зъби

преди 13 години

И за какво ни приеха в ЕС.Поне да застанат като мъже и да ни кажат в очите,че ни готвят за гето.

26

дерикотев

преди 13 години

как ще ги спирате бе, пускайте ги да заминават, пускайте и комунистите и турците, всички те са ни големия проблем

25

Анонимен

преди 13 години

Цецко никъде няма да пусне ***, щото идат избори. А след година и половина геноцид над българите, за пратийката ЕТ ГРОБ се очертава да гласуват само ромите-кебапчари и тук таме някой ***. Е, разбира се и дежурните роднина-милиционер. Това му е болката на Цецко.

24

анонимен

преди 13 години

нали сме в Европа вече бе как ще ги спират хората,уж границите ще отваряме Шенген ала ,бала те утре и на българите ще им забранят да ходят по Европа

23

евала

преди 13 години

не бе много добре го е казал Цецко, това е блъф да ги излъжем за ни приемат, пък че не могат да спрат *** не могат :) Гениален ход на Цецко

22

да горят книги

преди 13 години

Скоро се очаква от т.н. Цецов "герб" да започнат да горят книги, да въведат расови закони, да правят факелни шествия и да префасонират имотите на Цветанов в концлагери, за да няма свободно придвижване (миграция) на ромите!

21

у бря

преди 13 години

Цецо ще ги консултира да не бягат , машала машала , честит нов апартамент от консултацията

20

росен

преди 13 години

Цветанов вместо да пази ромите да не крадът и да не издевателстват над Българските граждани ще принуди Българите да мигрират към Европа и тогава той ще бъде ромски министър на вътрешните работи на *** България а Доган ще бъде премиер Гоце ще си остане президент и всички ще са доволни

19

през три лъжи

преди 13 години

Цецо лъжи плете, през три лъжи преплита. Плети Цецо лъжите, през три лъжи преплитай!

18

Анонимен

преди 13 години

Ама как избори идват няма да пуснат *** да се махнат преди изборите, трябва първо да им бъдат "купени" гласовете и тогава.