47

xax

преди 13 години

И днес.бг да сложат части от IP-тата, които пускат мнения, за да е ясно кога един човек пише с 10 имена.

46

anonimen

преди 13 години

защо да ни е страх нас да се страхуват такива като теб ,нас по- лошо от това каето ни направиха такива като теб Цветанов не може да ни се случи,никой няма да дойде да слага бомба в такава окаяна държава като нашата,те Алкайда знаят на кого да я сложат на американци,англичани,французи и др,тука *** ли ще трепят ха,ха

45

продължение

преди 13 години

Впрягат цялата си дезинформационна машина в действие и със зъби и нокти се противопоставят на всякао намерение на който и да е да прокара нянакъв прогресивен закон или ред,защото за престъпленията им давност няма и те го знаят много добре,червените мафиоти в тая държава.Знаят го и затова със зъби и нокти пречат да се оправи държавата ни.Това е истината.

44

Весо Потния

преди 13 години

Ако някой някъде купува шест апартамента с къща в село Шума истината днес е само тази този е министър и ни пази.

43

xax

преди 13 години

Аре бегай с тия имоти, тия лафове са прекалено плоски и минават пред публика, която не знае как да използва компютър. Изкарай някой лев и си купи ако искаш няколко кооперации, а не апартаменти. Бива ли да пускаш толкова ком/соц-мнения?

42

Анонимен

преди 13 години

Червените *** са се окопали с крадените пари на народа още от 1984 г насам.Когато бях студент 1986 г,в София,наши преподаватели казваха ,че до 1984 г ,България нямала външен дълг.А в края на 1989 г бяха изнесени 10 млрд долара зад граница.Луканов обяви мораториум-е къде са парите на червената мафия ,зад граница и после ги вкараха обратно и сега ни въртят на шиш.Щом се появи някой прогресивно настроен като Б.Б. и Цв.ЦВ. и започва яростна борба и пропаганда .Впрягат цялата си дезинформациоонн.

41

експерт

преди 13 години

Жалка твар изкарвам си парите с изключително тежък занаят за който ти нямаш дупе.За тва си затвори мръсната герберска човка и потъни в забрава.

40

РЕАЛИСТ

преди 13 години

Дано господ ни опази от полезрението на някоя терористична групировка,че тогава ни разказа ИГРАТА!!!!!!!!!!!!! аз не мога да разчитам на ,,НАШАТА ПОЛИЦИЯ:, защото тя с елементарни джепчийски похвати не може да се справи.............

39

Анонимен

преди 13 години

Червената мафия се гаври с Цветанов,като отвлича вниманието от себе си.А защо не ги подхванат за парите на Гея Сергея ,на Румен Овчаров ,ми с Доган бе с Доган -не виждате ли ,че има страшна мафия тук в тая комунистическа България-червена мафия.В службите имат внедерени хора от ДС.Занимават ни с Цветанов с Б Бойко,за да не може тях да опандизят.И простия народ припява.Това което Цветанпв има е капка в морето в сравнение с техните имоти,които са придобили и то с подставени мафиотски лица .

38

dome

преди 13 години

всъщност коментара ми беше към експерт, а не към големеца, както го насочиха.експертино, като си легнеш вечер или като останеш сам, срамуваш ли се от себе си ? да си продаваш съзнанието, за да изкарваш пари ? дали не се приближаваш до някой животински вид. а в същност си човек.

37

123

преди 13 години

до 26 - нещо бъркаш ми се струва.Защо си мислииш,че хората,които работят в моловете са к..... и чалгаджии. Много бъркаш.Някои нямат много избор, помисли малко и не бъди настроен толкова зле . Някои хора имат семейства и нямат избор, но не са прости,а с по няколко образования, умни и интелигентни.

36

дйхгх

преди 13 години

Предлагам на Веселин Маринов да направи втора част на култовата песен със заглавие:,, НАШАТА ПОЛИЦИЯ ЦЯЛ СВЯТ ПАЗИ" и всичко ще си е наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

dome

преди 13 години

четох тези дни, че имало професия - да се ръгаш по форумите и да оплюваш някого. като чета този форум, което е голяма моя грешка, огромното мнозинство са такива. уважаеми такива платени оплювачи, как се чувствувате като платени.....няма ли това нещо общо с духовна проституция ?

34

експерт

преди 13 години

Жалък герберски ескремент.

33

Анонимен

преди 13 години

Трябва да ги гръмнат тихомълком и толкова.Какво се хабят парите на държавата и хората,и тия безчинстват.Е оня бандит от Самоков ли беше ,дето би охранителите на Боровец на лифта.Е така трябва.Сега гушна чимшира и няма да занимава ни съд ,ни да тормози хората.Но не е лошо да бъде гръмнат и някой друг съдия и особено съдийка.В съда е пълно с ***-съдийки,пълно.Мутрите хем ги хранят хем ги ***..Сега Галевите ще им спретнат един секс купон на който ще им пъхат пари в циците,в гащичките и къде ли..

32

Golemeca

преди 13 години

*** те в експерта. Баб ми също има три къщи на нейно има с пенсия от 200 лв. Питаш как е възможно ли с акъл бе и с мнго труд. Ти сигурно си спал цел живот или си мозъчен инвалид.

31

експерт

преди 13 години

Шест апартамента,два гаража и една огромна къща.Как не го е срам тоя.За кви молове кви пет лева ми шепне.По молове се ходи с кинти,а хората са бедни и гладни.И който не е крал няма как да има толкоз пък било то и с наследствени имоти.Значи ако си е купил 2 апартамента другите 4 са от родителите плюс огромна къща.Ееее баси родителите,че те повече от министър са напрали бе.Значи от една страна 2 апартамента,а от другата още 2 с огромна къща.Къде отиваш Цецо и кого мяташ по върбите.

30

marinov

преди 13 години

Nasata policiya vi pazi ,taka pee v.marinov v himna na policiyata.

29

петров

преди 13 години

от бомби ще се пазим, но от висока класа апаши като него, как да се пазим. Това е по-трудно от всичко останало.

28

Анонимен

преди 13 години

Според мен няма файда от такива актове и държавичката ни.