55

Анонимен

преди 13 години

Ще видим какво ще стане със специализирания съд след Нова година. Може и да има някаква промяна тогава.

54

Somebody

преди 13 години

Току що каза една пълна глупост! Със заповед на министъра на правосъдието съдии могат да се сменят, не ме карай да вадя законите и да пействам членове и алинеи! Явно Бойковата политика хубаво те е изманипулирала и теб! А и законите могат да се променят от парламента, в който мнозинство е ГЕРБ...

53

Анонимен

преди 13 години

52 parvanov mrazi gerp i boiko i my pravi nomerca za da kajat xorata eto vijdate li boiko ne si var6i rabotata i decata go znaqt tozi nomer

52

Somebody

преди 13 години

Ами да се справи с тях! Вече година го чакаме! Или какво - лошите с еоказаха по-силни от добрите в България ли? А че добро утро- то 20 години вече е така и още 20 ще е ! Нали и аз това казвам! Да прочисти съдиите бре! Знаеш ли колко безработни юристи има! То все от някъде трябва да се почне!На принципа и вълка сит и агнето цяло нищо няма да стане... Обаче ако тръгнат да сменят ще извадят доста истини и за тях... А идат избори!

51

Анонимен

преди 13 години

Ти знаеш ли какво говориш? Всеки един съдия е независим и никой не може да му нарежда. Министъра отговаря да имат сгради, компютри, тоги и да им се разпределя бюджета за заплати. Съдиите са независими, че и несменяеми, могат да разиграват такива циркове до гроб. Лошото е, че хора като теб, които не са запознати, вярват точно на такива като Яне,и после гласуват!!! Е затова трябва да има образователен ценз за гласуване, така *** и тия дето нямат цент представа как работи една държава увисват

50

Анонимен

преди 13 години

Каква изпълнителна власт те гони бе, мечтател? Нали Авджи Гоце фон Сирищник държи съдебната система, която иначе е "независима".

49

Somebody

преди 13 години

Какъв Първанов те гони! Изпълнителната власт е в ръцете на Бойко! Аз да видя, че изпълнителната власт си върши работата, пък Първанов нека е виновен! Обаче щом и министърът на правосъдието не взема мерки явно ГЕРБ е същия *** като предните!

48

Анонимен

преди 13 години

47 a znae6 li kolko sa lo6ite kadeto my pre4at na boiko da raboti kakto trqbva

47

Препоръка

преди 13 години

То се е видяло, че Прокуратурата и Съдът разиграват театър пред народа и пред ЕС, ала театърът им стана вече ептен аматьорски ! И за деца не става. Даже ми се струва, че това се прави нарочно, за да не ни приемат в Шенген. Тъй, тъй главните "обвиняеми" са все ваши червени ченгета, поне си ги назначете отново в МВР и Прокуратурата, а защо да не да ги издигнете и за депутати !

46

Somebody

преди 13 години

Всички магистрати са подчинени на министъра на правосъдиито! Той е от правителството на ГЕРБ! Какво прави то тогава? Ами нека гиизволни! Или поне да ги накара да работят! Очевадно това не се получава - значи това правителство е същия *** като всички останали до момента! Явно съм ***, щом ми прави впечатление!

45

Анонимен

преди 13 години

do 40 za6to ti e vinoven boiko tio nerazbrali 4e parvanov pravi vsi4ko

44

Анонимен

преди 13 години

Е, фенките му трябва да са най-доволни,нали се радват на смъртта на наркомани

43

Дон Кихот

преди 13 години

Гоцето,Гоцетоооо!Сега ще си ги вземе всички тези бандюги в АБВ-то да му свършат някоя и друга работа.

42

iffaylo

преди 13 години

Когато, простАтата алармира, доверете се на Темида.

41

Анонимен

преди 13 години

****ка им съдии скапани долни корумпирани, абе народе, дайте да направим нещо да притиснем скапаните магистрати, щото станахме за резил!!!!

40

Somebody

преди 13 години

Борисов, какво се е променило за година и половина от как твоя ГЕРБ спечели изборите Батка? - Баретата - free, Галеви - free ... Ко стана - май някой скръцна със зъби? Хайде вдигни сега осигуровките, замразявай пенсии и заплати и всенародната любов ще ти засвири в *** и на теб ... Нито от Станишев си по-различен, нито от който и да било... Тази държава винаги ще се управлява от всеки друг , само не и от политиците... Abroad forever!

39

Анонимен

преди 13 години

ne e vinoven cvetanov a parvanov i sadiite 4e gi pyskat

38

boza

преди 13 години

kato che li njakoy e ochakval nesto drugo .

37

Анонимен

преди 13 години

Горкият!!! Остана си без простата, жив да го ожалиш. Пък и вкъщи го настанили, че да му осигурят комфорт, да не се травмира, да е спокоен, че да си върти далавеите. Защото на Бойко не му идва наум как сам да ги върши тези работи.

36

Гоце

преди 13 години

Следва връщане на позиции,вразумяване на свидетели,наказване на конкуренцията и борба за цялата страна с подкрепата на гръмки арести