85

до Лора

преди 13 години

Вижда се, че не си особено пъргава в главата...Професиите, които изброи заслужават тези привилегии, заради редица ограничения, които практикуващите ги търпят.А щом и "***" пак са виновни.., всичко е ясно. Сигурно си с максимум средно образование.

84

ИВА

преди 13 години

Не трябва да сме толкова крайни,защо сами се представяме като овце,давайте предложения и алтернативи,нали обществото ни е коректив на тези в парламента, след като са *** значи ние трябва да ги сменим- бъдете разумни

83

Желев

преди 13 години

Ако МФФ ръководи БГ,тия некадърници за какъв *** са ни.Бойко да ги праща на магистралата,белким изкарат някой лев.

82

Анонимен

преди 13 години

Абе ти си много ***

81

az

преди 13 години

Ми да спрем да се осигуряваме тогава. Явно няма да доживеем да се пенсионираме.

80

Лора Стоилова

преди 13 години

Защо не разбирате ,че не Дянков е виновен затова че кесията ни е празна.*** изкрадоха всичко, което имаше до 1990 година , а след това какви вноски са правени, на минимални заплати, а всеки иска голяма пенсия!!!!съгласна съм, че държават трябва да преразгледа стажа за пенсиониране на полицаите,военните,летците и др. Рано идв а на един млад и здрав мъж на 42 години да се песионира и то с голяма пенсия.Ами нали ние всеки ден се срещаме с престъпници те са в цялата ни държава особено вНС

79

Анонимен

преди 13 години

този Дянков няма ли кой да го удуши

78

Shark

преди 13 години

Добре де докога ще се мълчи в тази страна, вижте какво става във Франция. Не е ли време да спрем да се съгласявабе безропотно с всички простотии на правителство, международни фондоре и евролапачи. Ай сиктир и от ЕС и от шенгени и менгени. Нищо добро не е станало за България в този ЕС, освен че се пътува без визи. Нищо!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 13 години

Знаят как се тушира обществено недоволство, днес казваме така и чакаме реакцията, утре казваме иначе и чакаме реакцията, след като няма никва реакция си правим квото си искаме. В Гърция стачки, в Румъния стачки, във Франция стачки, ние овцете кротко блеем,че и задтудя мани другото.

76

mdaaa

преди 13 години

дянкоолу и ахмедпехливанбойкоолу ако сте мъже си подайте оставката

75

Анонимен

преди 13 години

ТОВА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СБ И МВФ Малко справка за поразиите на двете организации работодатели на ДЯНКИ :В Латинска Америка благодарение на МВФ и СБ и техните "реформи" броят на бедните почти се удвоява през периода 1980-2001 г., като от 120 нараства на 320 милиона.

74

бивш кандидат пенси

преди 13 години

поне вече знам да не чакам пенсия. по-добре да ида да си избера едно място в парка и вместо да се осигурявам да събирам пари за го изплатя, защото и за там пари искат..

73

Кандидат- пенсионер

преди 13 години

На 60 години съм. До днес имам 35 г. трудов стаж ,плюс 2 години от казармата. При сегашната система ще се пенсионирам след 3 г.с общ трудов стаж 40 г. и ще получавам 138 лева пенсия.Не бих се притеснил да се увеличава трудовият стаж с по 4 м.на година считано от 2011 г.въпреки,че пак ще получавам 138 лв.Но ако увеличат и годините за пенсиониране майна им жална на ГЕРБ.Те ще се простят с властта завинаги.Такава гавра не бихме могли да понесем. Не ме интересува ЕС.Там никой не взема 69 евро пенс.

72

Гербер

преди 13 години

Браво, господин Дянков! Мачкай комунистите! Ние българите сме с теб!

71

Анонимен

преди 13 години

Каквото си решат това си правят , защото сме стадо овце

70

Анонимен

преди 13 години

Дянков е жалко човече без грам достойнство.Не знам защо се упражнява да управлява на толкова високо ниво.И всички да му сърбаме попарата. Дянков, не ставаш! Прояви доблес и си ***!

69

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА ЕНИЧЕР ДОЛЕН ПРОДАЖЕН КАК МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВАШ ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

68

Анонимен

преди 13 години

Каквото си решат това си правят, жзащото сме стадо овце

67

emigrant

преди 13 години

не знам какво правя още тук :(

66

Анонимен

преди 13 години

Какво знаете вие- аз съм балерина и ще се пенсионирам на 60- елате да ме гледате тогава в "Лебедово езеро"! Маразум, Боже, помощ!