120

extr3m1st

преди 13 години

Абе..да не спорим на тая тема, че не се знае кой чете тука :D Предлагам следното: Ти си плащай по 80.00 лева..а аз ще се орпавям както си знам и си стискаме ръцете ок ?

119

Анонимен

преди 13 години

Тези които са гласували отрицателно на коментар 120, най-вероятно са *** понеже само такива хора могат да имат противно мнение.

118

Истината боли

преди 13 години

Чалга, ментета и евтини***яци - това запълва съзнанието на 70-80 процента от бантустанците :)

117

1

преди 13 години

ако имаш някакво човешко достойнство няма да се наречеш сам -: *** и да чаткаш от името на ***, както си се самонарекъл, от тъпотията на живота ти. съдбата е много справедлива кауза.

116

Анонимен

преди 13 години

126 Ти какво предлагаш , да изнасилват вместо това дъщеря ти и жена ти ли ?

115

:)

преди 13 години

Ми нямат, щото за срамни въшки трябват срамни косми, а такива отсъстват :)))))) Провери пак ценоразписите тия за 80/час са същите дето предлагат 400/нощ(6 часа)

114

Анонимен

преди 13 години

Бре колко пропаднали хора имало.. Половината мъжка част на форума сигурно ходи редовно по ***...

113

exte3m1st

преди 13 години

"Ако легализират проституцията, всички мутри и други видове *** ще се окажат с легален бизнес и вместо в затвора ще започнат пак да раздават правосъдие. "А, разликата със сегашното положение е....?

112

мислещ

преди 13 години

На какво се смеем у нас ? Опознай себе си преди всичко друго.довиждане и успехи в напредъка.

111

Анонимен

преди 13 години

ех че любов към глагола "генерирам"...

110

extr3m1st

преди 13 години

За 80лв./час скъпи ми приятелю..има сравни въшки..

109

правилно

преди 13 години

хахах именно

108

Изрод

преди 13 години

Предлагам проституцията да се легализира в България, но при условие че максималната цена на елитна *** е 10-15 лева за пълна програма.Аре да видим после дали ще искат да работят като нормалните хора или ще стават ***!!!

107

Анонимен

преди 13 години

*** те и сега са с легален бизнес , само че от нелегалния си докарват повече доходи , които не декларират никъде . Прането на пари не е спряло.

106

:)

преди 13 години

:))) Момче проституция е имало винаги и навсякъде. За бардаци по нашите земи пише и в "Мамино детенце", а и в други произведения. Първите класни бардаци се появяват след освобождението. Тогава жриците са идвали от западна европа на сам(предимно от Австрия и Унгария). Слез на земята малко.

105

чат

преди 13 години

Доста странно! Да се нарича 'древна професия'. Явно, че мнозина не знаят съвсем точно какво е професия ?!Проституцията е невежество и нищо повече.

104

Анонимен

преди 13 години

да се легализира, да се контролира (и медицински, и всякак), да се обложи и всички проститутчици да бъдат прибрани от улицата в спретнати къщурки и облечени в чисти роби в пастелни цветове. супер гнусно е да гледаш по околовръстното да се разхождат някакви развалини без никакъв стил. направо се чудя какъв отвратителник трябва да си самият ти, за да им спреш. в тази връзка - да се контролира и хигиената, здравословното състояние (и психическото) на клиентите.

103

Ivan

преди 13 години

Ако легализират проституцията, всички мутри и други видове *** ще се окажат с легален бизнес и вместо в затвора ще започнат пак да раздават правосъдие.

102

отбележи си :

преди 13 години

Странно, доста странно е на какво се смеем у нас ?! Ние се смеем на неща, които не са смешни, а вулгарни. България има очевидна нужда от видни европ. психиатри и психолози, не е срамно! Срамното е да се мислим за бог знае кой и да защитаваме патриотично собственото си грандиозно ЛУМПЕНИЗИРАНЕ, ДА НЕ ВИЖДАМЕ че всички до един сме в калта.

101

Анонимен

преди 13 години

И с тази констатация какво целиш , може би да повдигнеш народния дух ?? Или да го сринеш още повече ?Какво мислиш ще стане ако се забрани и криминализира проституцията ? Ще напълниш сливенския само , нищо повече , т.е ще имаш трудоспособни хора , в затвора на издръжка на данъкоплатците и толкоз. Отделно , че за други по-опасни престъпници места няма да има и те ще си вилнеят безнаказани.