198

1

преди 13 години

А,бе тея добре ли са?! Щеле разпечатки и следене по интернет да искат и то на колко хора.Това е безумие,просто.Айде ако се касае наистина за доказателство, което ще им е от полза за дело,ок ама иначе...простотия.Щом искат толкова много хора да следят ме навежда на мисълта, че са некадърни и така ще им е по-лесно.Значи за нищо не стават нашите полицаи начело с цветанчо.

197

Обама Бин Ладен

преди 13 години

Първо по офтопика: Като поставяш така въпроса, рискуваш да получиш отговор, който няма да ти хареса! ;) Обяснявал съм го 200 пъти поне! Пишеш другаде, аз примерно ползвам ноут пад, копи-пейст и става...Поне при мен става, въпреки че нямам нищо общо със сайта! ;)Иначе по темата, щом искаш доброволно да се лишаваш от правата си, това си е твой проблем! Но не мислиш ли, че има хора които държат на правата си и не искат да се лишават от това, което им гарантира Конституцията и всички международни харти, които България е подписала?! И това няма нищо общо това дали аз и ти сме престъпници или възнамеряваме да станем такива! Това са права! Основни човешки права! Т.е. всеки човек си ги има, априори! Не е нужно някой да му ги разрешава, или самият той да бъде нещо конкретно, за да се ползва от тях! Това е основата на демокрацията!!! Всичко останало е произвол и полицейщина!!!! И това въобще не означава, че всеки който държи на правата си е преспъник! Даже точно тези нескопосани опити за защита на полицейщината, че честните хора нямало от какво да се притеняват, е по отвратителна от самата полицейщина!!!!

196

Анонимен

преди 13 години

Става дума за повечето държави в ЕС, не за Германия и не за всички. А Канада не е в ЕС, Канада се намира на друг контионент - е Северна Америка и няма нищо общо с ЕС.

195

Хроника

преди 13 години

"Бъдете щастливи, не виждайте какнастига ни буря, обвива ни мрак.Вземете за почест пред нашта епоха.Но, моля... по тихо! Но, моля... без ропот!"Н.Й.Вапцаров - "Хроника"

194

анонимен

преди 13 години

След като са толкова ненужно усложливи, то няма какво да врекат, че им били малко парите за дрехи, за бензин или за заплатите ... Парите са нужни за друго.Видеонаблюдение, следене на трафика и други виртуални неща.

193

Hanibal_Lektar

преди 13 години

пост 221 Първо да се извиня за офтопика , НО ми писна да има деление на хората ! Или аз съм *** ... или dnes.bg ни прави такива ! Защо едни могат да пишат пост над 500 знака , а други не могат ! Даже и регистрирани потребители като мен не мога ! Към ръководството на сайта ... застанете пред всички и кажете как става този номер ! Със здраве ! По темата : Нищо нямам какво да крия , нито смятам да извърша престъпление , нито съм извършил ... да ме следят !

192

Анонимен

преди 13 години

НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ

191

Към ЕС

преди 13 години

Това не е вярно! Ако не си запознат дори в Германия еквивалентният ЗЕС беше от менен от техния конституционен съд! А В Канада има закон, който забранява на доставчиците да правят каквито и да е опити или да пазят информация кой е потребителят на даден ИП. Ама това са все демократични държави, които никога не са имали тоталитарен режим.

190

ЕС

преди 13 години

В повечето държави в ЕС дори не се иска разрешение за следене на трафик и следене на разговори - полицията може да поиска по всяко време от интернет доставчика или мобилния оператор разпечатка на трафика и разговорите на коготи и да било без никакво разрешение. Със сигурност обаче в този сайт следят кой от къде пише и докладват на Алексей или на които са там господарите им.

189

да бъдат подслушвани

преди 13 години

Интересно ми е, как могат да бъдат подслушвани тикви?

188

AreU_Sure?

преди 13 години

Ти сигурен ли си, че целият ти софтуер е легален? Нямаш никакви нелегални музики на компа? Никакво порно? Всички филми са ти на линцензирани дискове? Не си пращал нищо, което може да бъде изтълкувано двуяко по мейл или до друг начин през мрежата, дори нашега? Когато се увериш в тези неща, може да си "относително спокоен".

187

Някой

преди 13 години

Честито на печелившите !

186

да бъде отрязан

преди 13 години

Проблемът е туморът герб, и този тумор трябва да бъде отрязан!

185

Обама Бин Ладен

преди 13 години

Аз не предлагам никого, защото не мисля въбоще, че ще има избори скоро! Никой няма интерес от това! Нито гербавите, нито червените, нито сините, никой! Гербавите от едни избори само ще изгубят огромна част от мнозинството си, червените все още не са се въззели и нямат надежда да спечелят, сините - също! Още повече, че последните тотално се компрометираха, подкрепяйки милиционерското гербаво правителство. Така че, дясна партия в момента просто няма. Лявата е тотално съсипана. Остават само някакви, абсолютно непредвидими и с абсолютно неясни политически, икономически и всякакви други принципи, като РЗС, Атака (въпреки че и те загубиха доста гласове в резултат от "безусловната си подкрепа", иначе казано - допедавство към гербавите), и други подобни странни субекти! Ако сега се проведат избори, хората просто няма да гласуват! Има само една сигурна партия, и това е ДПС! Тяхните гласове са си ясни и те си ги получават на всички избори, независимо какво се случва! Другата, която въобще не се споменава в това изследване, абсолютно некоректно според мен, е бъдещата партия на Гоце. Въпреки цялото лаене срещу него, личният му рейтиг е сравним с Боковия, и ако се яви на избори с проекта който подготвя, ще обере не малко гласове. Така че, ако все пак има предсрочни избори, те ще завършат с някаква минимална победа за гербавите, но в никакъв случай няма да е с победа като на предишните. Боко ще има 20-30%, ДПС - техните сигурни 10-на %, които при ниска избирателна активност, нищо чудно да им стигнат за да бъдат дори и втора политическа сила, Гоце ще събере поне 10-15%, БСП ще си вземат поне 8-10% на най твърдия си електорат, и вероятно пак ще се сформира някаква нова коалиция, на база БСП, Гоце, ДПС и някакви други, които успеят да се промъкнат! Не казвам че това ми харесва, но това са реалностите, за съжаление! Така че, едва ли някой ще се напъне да сваля Боко точно сега! Най малкото самият Боко ще си подаде оставката, защото той много добре си дава сметката, че едни нови избори ще са пълна катастрофа за него! Колкото до Алексей, не съм убеден, че след "Месиите", за които гласувахме последните няколко пъти, като царя и Боко, българите ще са чаааак толкова ***, че да изберат поредния, който "идва да ги оправя"! Още повече, че видяхме какво представлява милиционерското управление, видяхме колко се справя...

184

хубава диктатурка

преди 13 години

ЦЦ: - Вече всеки се досеща какво целим с шефа, ББ. Под прикритието на борбата с престъпността, ще спретнем една хубава диктатурка, чрез която ще си разчистим сметките, както с политическата, а така също и с мутренската конкуренция. Демокрация? Човешки права? Неприкосновеност на кореспонденцията? Правова държава? Повишаване на жизнения стандарт? Глупости! Важното е, шефът ББ и аз да сме добре, останалите да гният и да пукнат!

183

Indianec

преди 13 години

NikodimovUvajaemi gospodine, spored men vie ste s bolen mozak! Kak e vazmojno da agitirate za komprometirano lice kato g-n Petrov?! Negov poddrajnik ili po-skoro pridatak e Iane Ianev, koito e nai-goliamoto politichesko mekotelo smenilo bezbroi politicheski formacii... Samo tova i deistviata na g-n Petrov bi triabvalo da ozaptiat vsiakakav napan za negovoto politichesko izdigane... Nadejdata mi e che horata s vasheto mnenie sa ogranichen broi...

182

лаик

преди 13 години

Може ли някой да напише - колко пари се предвиждат по бюджет за подслушване и колко за висше образование.Та да га сравним двете цифри и да поумуваме - ние каква държава искаме да бъдем....

181

вай,вай

преди 13 години

Кво ще правя сега?!Знаят ми IP,знаят че искам да работя за турското разузнаване,малеее сгазих лука!

180

ss

преди 13 години

policeishtinata e na max! Glasuwaxme za Boiko poluchixme policeiska hrutka s ambiciqta vsqka sedmica da snima klipcheta s akcii, a aktiorite w tqh biwat oswobodeni do mesec sled "akciqta". Poluchixme i edin shimon diankov (miki maus) koito veche i malkite deca wijdat che ne si e na mqstoto, poluchixme i nqkolko broq zdrawni ministri, koito da ni umorqt...po-skoro sa ministri na genocida. Edinstweniq swesten tip e ministura na obrazowanieto...a towa e edwa purwata im godina!

179

1331

преди 13 години

Защо се притеснявате то и митничарите се страхуват нали искате стабилна държава или мутренско БСП управление Това се прави на всякъде в европа протестираите там