175

555

преди 13 години

Видяхме целият форум е пълен с полицаи а не трябваше ли да са на протеста и освн /на дъщеряти в устата и на жена ти в устата други изрази знаете ли/това говори и за културата на българският полицай.Вие нямате ли жени и дъщери та се занимавате с другите.Няма нормален който да ви подкрепя нелепите искания.И според закона държавен служител НЯМА право на протести.Защо г-н. Цветанов не пусне цивилни за да види какви ги вършите по улиците и тогава да ви поткрепя.

174

Анонимен

преди 13 години

Сгъвам банички и мачкам понички.

173

питащ

преди 13 години

аз кога видех да робатят МИЛиЦИЯТа, беше кога комшийката която се ебеше с едно ченге на отговорен пост ги изивала да ми тропат на вратата в 22 часа вечерта и без да СЕ ПРЕДСТАВИ да ме ЗАПЛАШВА с акт!??? дойдоха точно когато усилих песента на втората третата минута;)))))Така ,че БЪЛГАРСКИЯТ МИЛИЦИОНЕР е *** по душа и *** като ЧАЛГАДЖИЯ в кръчма..ДА ИМ СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ ДА БЪДАТ СПРЕНИ

172

Анонимен

преди 13 години

Чел съм само кодекси, мразим друга литература.

171

Анонимен

преди 13 години

Бягам 3 км за загрявка в норматив.

170

Анонимен

преди 13 години

Сгъвам 94 кила за загрявка !!!

169

perko

преди 13 години

Тези хора вече наистина нямат срам от нищо.За какво протестират, като са най-облагодетелстваните в България /с изключение на ***/

168

питащ

преди 13 години

Стига сте наричали МИЛИЦИОНЕРИТЕ полицай ......Полиция има в нормалните и работещи държави ....тука са МИЛИЦИОНЕРИ !и за пари да не ревът щото ще ядът ПАПУРА!!

167

Just Smile

преди 13 години

Хихихи, три километра бяга български полицай,а ? :-))) Тези вицове разказваш ли ги на 3-годишните, или вече и те не ти вярват :-)))

166

Nobody

преди 13 години

167, и ги покриват, викаш? Последният път, когато видях катаджия да прави отскок от 50 санта от място беше като на въпроса "ко ша праим ся?" му казах, че ще пишем.

165

Анонимен

преди 13 години

Аз тези нормативи ги покривах с цигара в уста.

164

Анонимен

преди 13 години

"Минимални изисквания за полицай в любимото УСА"Ама ти да не си мислиш че в БГ-полицията са по различни?Дори преди няколко години вместо 2,4 бяха 3,0 км!

163

Пешо Спринта

преди 13 години

Ти подлудя ли ?! Знаеш ли какво ще стане ако български полицай пробяга два километра и половина ? Инфаркта му е гарантиран. Единствено ако се търкалят поради специфичната си форма, може и да устискат лоените топки. Ама ще им се търкулне фуражката ...

162

Анонимен

преди 13 години

Къде е ***, мо то тук се превърна на състезание по псуване и просташки квалификации...Тъ Пан ***, я се спри!Говорим за сериозни неща!

161

1

преди 13 години

КО ПРАИМ СЯ ?!!*** ГАДИНИ КОЙ ЩЕ ВИ БИЕ СЕГА ВАС КАТО ПРОТЕСТИРАТЕ ?

160

Спокоен

преди 13 години

Всъщност, лъжеш. Пак протестират за придобивки. За храна, за дрехи, за извънредни и т.н.

159

Хайде на бас

преди 13 години

Че 99% от състава на МВР м момента, не само няма да покрие тези минимални изисквания, но даже няма и да се доближи до тях. На практика - полицаите ни са НЕПРИГОДНИ за работата, за която получават заплати. Ти тези 2 километра и половина знаеш ли за колко ги минава ушев без патрулка ? За около седмица !

158

до 154

преди 13 години

Йода я *** ти да протестираш да видим колко палки ши издеш у гърба като ги подкрепяш толкоз много.

157

Ту Пак Сокур

преди 13 години

Дали са го на дъщеря ти в устата бе. Съкратиха половината полиция, а заплатите им ги намалиха с по 50 лв. тихомълком. Сега протестират за промяна на законодателството, а не за социални придобивки бе ***. Вуйчо ми е там и аз отивам с аверчетата...

156

Nobody

преди 13 години

Точно това имах предвид. Да сме били гледали полицаите колко са добре платени и признати в другите страни. Ми е, на, гледайте откъде почват онея, признатите, пък се вижте вие къде сте.