86

Мери

преди 13 години

"Хамбургските" проби са от същите партиди, в които са били уличените от националната ветеринаромедицинска служба продукти. По време на взимането им са присъствали инспектори от ДВСК и нотариус. Някои от дружествата бяха поканили и журналисти. В момента освен в лабораторията, контролни проби има и във всяко от дружествата, ДВСК и асоциацията на месопреработвателите.Оставка за министъра, както и за ветеринарите, които очевидно или са излъгали или са некомпетентни!

85

Dedo Ivan

преди 13 години

Това е вярно! Кучето ми, по същия начин отказва да яде пресни колбаси! Отначало ми беше смешно, но после ми се дорева, като си представих какво има в тях! И хора ги купуват...

84

За 66

преди 13 години

Яж ми грездея, бе *** гейберски 66. Мога да ти пиша с всякакви шрифтове, сзици и т.н., но ти ще останеш все така ***, *** и зомбиран ***.Май теб те е яд, че си останал на сухо, че не са те направили групов отговорник на село, но пробвай след някой друг месец на изборите - подложи си пак ***, а и заднизите на цялата си женска рода, тогава може да се класираш.

83

Анонимен

преди 13 години

Продължение: Бойко и неговата чета вече се превърнаха в рекламна агенция за различни фирми и лица.

82

Мина

преди 13 години

Има ,нема яжте си го вие.Не вярвам на тези фирми.Спрете вноса на месо от чужбина,такали не разбрахте какво месо ни пращат-БРАКУВАНО ,чистят си запасите.Българи,копувайте Българското с Български произход.А тези фирми уж Стара планина само петнът името Българско.Когато купуваме Българско месо помагаме на нашите животновъди.Търговската мрежа е пълна с ментета пълни със соево брашно.

81

до Dedo Ivan

преди 13 години

това няма никакво значениещом министъра си оттегля мнението,значи че и неговите проби не са коректни

80

Свиневъд

преди 13 години

Като ти гледам бузките ти само соя си ял.

79

росен

преди 13 години

Тия го обърнаха на ТУКА ИМА ТУКА НЕМА

78

Dedo Ivan

преди 13 години

"От четирите фирми, обвинени, че са нарушили стандарта, също изпратиха свои проби до германски лаборатории и по-рано обявиха, че според резултатите няма соя в продуктите им." А този пасаж,как ви звучи? "Свои проби.." И к'во, ще сложат и в тях соя?! Пълна идиотщина!!! Защо се отнасят с нас като с ***? Работил сам в такъв цех-направо си е за страх какво се блъска в кайма и колбаси!

77

Анонимен

преди 13 години

Това е разчистване на конкуренция, ама някой друг път. Колкото и да си ***, не можеш да лансираш някакви крайни предположения, преди излизането на резултатите. И какво излезе в края на каищата?-фирмите си измиха ръцете, вдигнаха си рейтинга и вече никой няма да смее да ги разследва. Това, което направи бойковата чета не е разчистване на конкуренциЯ - това е РЕКЛАМА за всички тия фирми! Спаднали им били продажбите за ден-два - голяма работа, сега ще си избият всички загуби с лихвите.

76

Пепо

преди 13 години

Защо реши,че всичко е ***?

75

Анонимен

преди 13 години

Всички кренвирши, слами, луканки и тем подобни са ***.Продавал съм. Като шефа на фирмата не ядеше НИКОГА от продукцията, която продаваме.Яжте месо. Правете си кайма от месо. Ако искате колбаси си ги правете сами.Купешките са вредни.

74

до 52

преди 13 години

Значи всичко е ***, ама "спазвали правилата".

73

Един

преди 13 години

Оставка на министъра!

72

Папо

преди 13 години

Котарака ми(уличен превъзх.) никога не е хранен с уискас или нещо подобно.Яде всичко,но колбаси от магазина не пипа.3 пъти съм го държал гладен няколко дни да видя няма ли да прояде,после му дадох колбаси на различни фирми или хляб да си избере-нашия и 3те пъти не пипна колбасите,яде хляба.Затова го назначих за мой личен ветерин.контрол-първо котарака изследва месото и като го видя че го яде значи става.Всички останали лаборатории,изследвания има соя,нема соя са шменти капели.Това е положението

71

.

преди 13 години

Тия обаче са се наговорили.ХЕМ НАШИТЕ СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ КОНТРОЛИРАТ,ХЕМ РЕКЛАМА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.ХАХАХАХАХАХ . НАКРАЯ ВСИЧКИ СА ЩАСТЛИВИ :) И НАРОДА СЪБИРА КУЧЕ ОТ КРЕНВИРШИТЕ НА КЕН ,КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ ЕДИН КОЛЕГА ВЪВ ФОРУМА :)

70

Анонимен

преди 13 години

хванаха и дянков във поредната лъжа :)От Оли Рен и Барозу зависи каква ще бъде процедурата за свръхдефицитСн.: EPA/БГНЕСот тема: Бюджетният дефицит() (13) (43) (33) Бюджетният дефицит на България през миналата година е достигнал ниво от 4.7% от БВП.Това надхвърля обяваните по-рано 3.9% от Брутния вътрешен продукт (БВП). Таванът, възприет в ЕС, е дефицит до 3 на сто от БВП.толкоз....вервайте му...

69

stenly

преди 13 години

В *** такива стандарти не могат да виреят ,защото тук всичко живо краде безнаказано.

68

бай Ставри

преди 13 години

По-насрано управление не сме имали от освобождението.

67

КаунЬ

преди 13 години

Другарю Найденофф, Вие сам внасяте месо на по 30 г. Обяснете за прокурора кой Ви пречи на пазара. Колко струваш г-н министър? $$$