43

Анонимен

преди 13 години

Няма по-голям слагач и подлизурко от Бойко Борисов. Толкова ми е смешен, та чак ми е отвратителен. Единственото, което го вълнува е кухият му рейтинг и тъпият му PR, а народът изнемогва.

42

Българин

преди 13 години

"ЗДрава фискална политика" ?!? така ли се нарича вече докарването на бизнесът до фалит, а работещите - до просешка тояга - в името на изхранването на ***, ушеви и чиновници?А и тая лелка въобще наясно ли е какво се случва в България и че ако тя в Германия провежда такава политика, каквато Господин Картоф тука, хората ще вдигнат революция и ще и отрежат главата?

41

Анонимен

преди 13 години

bravo boiko

40

Анонимен

преди 13 години

Бойко се дупи на всеки, който дойде в България, само и само да го потупат по рамото и да се види на фотосите и по Бойковизиите. Няма такъв смях и такова унижение никъде по света. Дори в Джибути.

39

Анонимен

преди 13 години

Абе ***, не чувстваш ли вече че си супердемоде. Така ли ви казаха от ЦК на ГЕРБ - който не се кланя на Смешника, значи е "комунист". Я го питай него в коя партия членуваше, докато имаше далаверка, пък тогава пиши глупости и обиждай хората по форумите.

38

T&T

преди 13 години

BRAVO GOIKO,/BOIKO/ ti si gotin PIIIIIIIIIII4

37

Анонимен

преди 13 години

Тоя с такав мазен ибрикчийски поглед я гледа, имам чувството че е готов дори да излиже дъртата й ***.

36

Анонимен

преди 13 години

Може дори да изпаднат в умиление при спомените си за социализЪмо - тя като комсомолска секретарка от ГДР, той - като разтривач на ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков.

35

До35

преди 13 години

Кво ти пречат тиквите,ти си една голяма тиква,ама свинска,която ще похапнем за Коледа.А ТИ си една кратуна,която не се яде,безполезно същество.

34

Хааааа.....

преди 13 години

Ееее,това под мен направо ме развесели от сърце.Хаааааааааааахахахаха.........

33

Пренасяне

преди 13 години

А, не се знае дали няма да се пренесат нашите проблеми и навън. Ето един пример от днешните новини:"Гигантска тиква в с.Новачене"Вчера - кмет на софия; след малко - премиер; - днес гигантска тиква в Новачене - множат се значи, ще отиквим целия свят!

32

РежилентовПървокопко

преди 13 години

Не е за вярване.Днес не сме резнали лентичка а и няма първа копка:)

31

Спонги

преди 13 години

У нас кризата е икономическа, а финансовата криза е на финансовия пазар. Коя световна борса има интереси тук. Банките са чужди и дават кредити на 2 пъти по-високи лихви от тези в собствената си страна. Кредитите в повечето случаи са обезпечени. Криза като нашата се управлява по-друг начин, не само с икономии. Икономията е майка на мизерията.

30

Анонимен

преди 13 години

Ще ни пуснат до шенген, но ще искат да не качваме повече Болен пиян на самолет на Луфтханза :-)Истинският шенген ще стане когато паднат границите със Сърбия, Македония и Турция... До тогава в 3/4 от случаите ще трябва да пътуваме пак с международен паспорт!

29

Д1

преди 13 години

"Със здравата си фискална политика гарантираме, че няма да пренесем проблемите си у вас, както направиха нашите съседи, допълни премиерът, имайки предвид влошената финансова ситуация в Гърция. "Абе Бойко Борисов освен да клепа другите нещо смислено може ли да каже ?

28

Анонимен

преди 13 години

Меркел я познавам ...ама този до нея кои е ?

27

сдг

преди 13 години

Еи къде щяхме да бъдем,ние да не сме в космоса че да не ни засегне СВЕТОВНО ФИНАНСОВАТА КРИЗА,ти поне мислиш ли сериозно,или само глупости говориш.Май не чуваш Костов и М.Димитров какво казват "ОПТИМИЗАЦИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА" и още и още,според тебе това не са ли още безработни,или ти си мислиш че оптимизация е отваряне на нови работни места?

26

Некро

преди 13 години

Хаа тая снимка ми говори за:Ангела Меркел с поглед търси помощ от секретаря си:"Кой беше този? Моля ви подскажете ми кой е...."Бойко Борисов:"А ако ти плесна един... веднага ще се сетиш" хахахахаха

25

Леле

преди 13 години

Какъв Позитано бе пич? Ние не можем да се нарадваме, че Меркел ни е оказала честта, ти-Позитано:))))))))) Как да не се радваме! Едно време Станишев американския президент го нарече "Мистъл Клийн" и то виж какво стана.:))))))))))))))))))

24

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Волен към ББ: Шефе, помоли Меркел аз да и нося куфарите до самолета! Иначе не мога дори и да се доближа до Луфтханза!