315

Анонимен

преди 13 години

Hora bez rabota draskat tuk...........a zaplatkata vyrvi li vyrvi...........prav e Kostov metla trebe :))

314

Анонимен

преди 13 години

ааааааа сега разбрах , що божо се изцепи така днес кат оглеждал студентките, ттттццц малей как са я оправили кат на кино, никой нищо не разбрал, и хубавка и мерак ама голям мерак да е там сред убавците народната лиубов, малейй какъв свет

313

здраве да е

преди 13 години

Бойко Борисов преди се възмущаваше ,че българите взимали фалшив болничен и отивали на почивка в Гърция.Сега мога да му кажа:От вас взимаме пример г-н Борисов- от хората във вашето министерство!

312

възмутена

преди 13 години

Оставка господин Найденов,оставка!

311

Найденов ХАХАХА ХА

преди 13 години

Много ме кефи как Найденов се прави че нищо не е станало ама е станало следното:1. Негова подчинена представя фалшиви документи.2. Неговата подчинена е абсолютна невежа в земеделието а май и във всичко освен в лъжите.3. Тази невежа е на една от най-високите позиции в Българското земеделие.4.От тази невежа зависи съдбата на хиляди земеделци и техните семейства. 5. Земеделието ни е в сериозна криза дали с невежи връзкари на ръководните постове ще излезе скоро от тази криза?Ех Найденов страх те е да пипаш пожарникарските щерки май а?*** то толкова си и можеш и ти...

310

аз 1

преди 13 години

таткото от съседния кабинет ли е ?

309

tonyk

преди 13 години

Колега съжалявам,без да искам натиснах върху триъгълничето.Напълно съм съгласен с теб!

308

Анонимен

преди 13 години

Да бе ! Той , шефът на ОЛАФ не е от същия дол дренки . Те там са кристално чисти и шуробаджанащина въобще няма . И всичките са с особено висок морал.Искаш ли примери ?

307

Стига глупости !

преди 13 години

Мразя такива *** връзкари, но тези клюки, че била любовница на шефа на ОЛАФ, на шефа на ЦРУ и т.н. са глупости. Вие как си мислите, шефа на ОЛАФ дали има нужда от нашата "красавица". Каквито и "умения" да има, съм сигурен, че в Западна Европа може да се намери кой да я засенчи :) Просто тати е приятел на Бойко Борисов и толкова !

306

an

преди 13 години

MNOGO SI PRAV. 21 GODINI NI UPRVLQVAT MRASNI FA6ISTI, KOMUNISTI, I VSQKAKVA PAPLA4.TOVA ZA RADIKALISTITE, E DOBRA IDEQ. PONE 6TE IZ4ISTIM TEZI, KOITO ZA 21 GODINI PI6MAN DEMOKRACIQ, NI UNI6TOJIHA KATO NAROD. PO DRUG NA4IN, NQMA DA MOJEM DA SE OTTARVEM, OT TAQ SGAN MRASNA. TRQBVA KORENNA PROMQNA, ZA DA MOJE SLED NAS POKOLENIQTA, DA JIVEQT KATO HORA, A NE KATO MAIMUNI.

305

Нов морал

преди 13 години

Така повелява Новия морал:- На 26 министър !- Безнаказано не ходиш на работа, защото .... можеш. Нали тати е човек на Бати !- За да не се размирише работата, даваш и някой фалшив болничен.- Каквото и да правиш, ти се разминава, защото така повелява Новия морал !!!

304

????

преди 13 години

Още не направила и ден на новото си работно място и из фонда тръгна мълвата, че Калина Илиева била любовница на повечето европейски експерти, които са дали препоръчителни писма за нея. Най-високопоставения от тях, разбира се, е шефа на ОЛАФ Франц Херман Брюнер. Това може да е клюка от чисто злорадство, но като познаваме нравите на българските жени в политиката и в бизнеса май няма дим без огън.Тя се е ползвала с доверието на бившия шеф на САПАРД Константин Паликарски. Илиева е предоставяла н

303

@@@@

преди 13 години

"Младата гербаджийка Калина Илиева ограви Държавен фонд Земеделие. От общо 11 кандидатури до финала стигнаха 5. На събеседването Калина Илиева била избрана с личното одобрение на премиера Бойко Борисов. Още миналата седмица земеделският министър Мирослав Найденов говореше за Илиева с респект и каза, че тя е връзката на ГЕРБ с ОЛАФ и европейските институции.".....Мдааа, както се вижда от казаното по-рано, прости всичко си е точно, това е правилният човек, вече леко позабременял.

302

Viktor

преди 13 години

Знаех си аз, че Станишев и тройната коалиция са виновни - ето ги доказателствата:-)))

301

Пожарникар

преди 13 години

Тъпо съм, майко, парче!!!! Много тъпо! Абе, пожарникарска работа....

300

Анонимен

преди 13 години

Калинка се сдоби с бебе, но си търси мъж!

299

rave

преди 13 години

Absoliutno si prav !Mai4instvoto e qsnoreglamentirano!Ama tuk stava vupros da ne si zagubi mqstoto!!Vsi4ki ot gerb gi e strah za mqstoto si.Tova ne go li razbrahte?!

298

жена

преди 13 години

Папеса Йоана е била ...жена. След гафа с нея, един от изпитите на Ватикана е бил "преглед" какви атрибути има бъдещия папа. Та..нищо нова под Слънцето. А на малката майка честито бебе, да са живи и здрави и да престанат в БГ да назначават с "конкурси" държавни служители с връзки. Тогава "ше се опраиме"!

297

Анонимен

преди 13 години

Първата министърка-самотна майка в България!

296

Анонимен

преди 13 години

Интересно ми е дали ще има последствия за това, че не е уведомила никой от ръководителите си, за това че е представила фалшив болничен? Как очакват ние да спазваме това, което те самите не спазват?