105

Нина

преди 13 години

Този *** пиар вече е писнал на народа. ББ каза, че токат ще падна-вдигна се. ББ каза, че ще инвестира пари в науката-оряза ги. ББ вдигна цените на енергоносителите. Гейбери, през септември изтече срокът според, който БГ трябваше да реши ще строи ли Белене, или не. В случай на отказ трябваше Русия да ни заведе дело за неустойка. Кажете как се развиват нещата с делото или вече сме осъдени?

104

чичо

преди 13 години

ЕЙ ДРАСКАЧА ЧЕРВЕН----КВО ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ ИЛИ ЗАРАБОТВАШ НЯКОЯ СТОТИНКА---НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НАРОДА НЕ ВИ ИСКА КАКВА Е ТАЯ НАГЛОСТ И ТОВА НАХАЛСТВО---ХОРАТА ВИ ПЪДЯТ ПРЕЗ ВРАТАТА А ВИЕ ИСКАТЕ ДА НАХЪЛТАТЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ---СРАМ И ПОЗОР---ПОНЕ МЛЪКНИ ЧЕ МЕН МЕ ДОСРАМЯВА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС

103

тоше

преди 13 години

ГЕРБ съсъпаха здравеопазването

102

doky

преди 13 години

да се засилят контролните мерки в здравеопразването,защото има случай за болничен хоп хоспитализация!И който частник ,частник,който държавник,държавник,щото хората се разкарват като маймуни от частния кабинет до държавната болница,особено с листите за прием....

101

Анонимен

преди 13 години

до 97обещал го е боко тиквата.заради тия обещания го избрахте.ся ли открихте, че ви е баламосвал?

100

Х

преди 13 години

Не е трудно да усмириш когото и да е в милата, родна кочинка. Просто го купуваш!

99

Отегчен

преди 13 години

Естествено!Как няма да ги усмири?Нали целта беше от страната да бъдат изгонени тези,които не могат да бъдат усмирени!Единствената страна в която всеки протест завършва с нулев резултат!Пенсионери,мутри,*** и ку..ви с ТВ предавания!Бедни професори!За култура-чалга!Това е!

98

до 107

преди 13 години

Прегледай си мозъчния процесор, нещо не се охлажда! ХАХАХАХАХАХАХАа

97

Анонимен

преди 13 години

Бате Бабуин се е оплел в държавното управление като пате в кълчища. И медиите една подир друга започват здраво да попържат банкянския херой. Пък сега, като дойдат и първите сметки за парното...Клети ми, клети, Бате Бабуине! Защо не си гледа ИПОНЯ?

96

Иво

преди 13 години

Дянков-икономическият убиец на България.

95

Бай Тошо

преди 13 години

Добър вечел, ВЕЧНО ВРЪНКАЩ, СТРАХЛИВ, НАЗАДНИЧАВ, НЕРЕАЛИЗИРАЛ СЕ българино.-Миналото правителство позволи 3 МЕСЕЦА СТАЧКА на учителите. Сега /в условие на криза/ няма да има и един час стачка. ФАКТ!!!-МВФ даде положителна оценка за финансовата политика на правителството. ФАКТ!!!-Строят се пътища както никога до сега. ФАКТ!!!-През ден НАП са взима мерцедеса и вилата на някой дебеловрат ***, който ВЗИМА ТВОИТЕ пари. ФАКТ!!!Докога ще живееш в измисления си свят? Събуди се!!!

94

103 до № 105

преди 13 години

Същото е само , че друго.

93

Анонимен

преди 13 години

Дянков да си ходи в САЩ, егати тъпият човек и.

92

до 103

преди 13 години

Че то не е ли същотото БЕ?!!!

91

Анонимен

преди 13 години

Временно отлагат неизбежното, лъжите и PR-а са еталон за Гейб, не забравя да похвали и Хер Флик...

90

До 97

преди 13 години

Бате, ти си зле без да се боцкаш. Твоят Някой никога не е обещавал средна работна заплата от 1500-2000 лева. Той каза " средноевропейски заплати" което е приблизително 1800 лева.

89

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА на най-комунистическата партия БКП-ГЕРБ и конфискуване на милиардите на Бойко и Цветелина в полза на България!!!

88

анестезиолог

преди 13 години

Безспорно най-големия *** в целия цирк е "женското междукрачие" - Райчинов. Тази жаба, за съжаление, трябва да ми подпише един документ, който ми искат в Германия за да ичезна дефинитивно, та за това не се индетифицирам, щото очевидно вече е приятелче с мутрата "Бат Бойко". Този, колеги, е *** изчадието! Изчезвайте навън докато ни търсят - -спасение няма

87

Кочев

преди 13 години

А бе то ако можеше така, премиерите на всички държави щяха да са бивши пожарникари. Ама не са.

86

ГЕРБЕР

преди 13 години

Не се давай на лекарите, всичките са се нагушили с пари и карат нови коли. Един лекар в България си изкарва минимум 3000лв. на месец, какво искат повече? Всеки лекар има частен кабинет.