101

Банкер

преди 13 години

Ще те заболи, споко.....

100

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

Dear JOHNIFER,,AS mi e TIP KOMANDNA BANK IKONOMIKA PRUTIVNA..Komandna Ikunomika e ::Pri traditcionni ikonom.sistemi ot/Savetski tip/ narejdaniata na organ.ot CENTRAL.Planirane kam ikon.Organizatcii,imat silata na zakon,dukatu indikativnotu planirane e FISKALNI merki za STIMOLIRANE na investic.f 4ASTNIAD SEKTOR--tva e fzetu ut AMARTYA SENN +IRVING FISCHER...izo4avah gi f HARVARDT tes lakardii..

99

Ха-хааааа!

преди 13 години

Ако тази деформация в закона не се промени, нивата на лихвите по кредитите ще се увеличат"Тия опряха пистолет в главата на Дянков и гербавите за да прменят спешно закона. Иначе ........ :)Споко, сега ще им го гласуват и няма "да вдигат лихвите".

98

nasko

преди 13 години

хахаха "Банките в търсене на нови стратегии" - Това ли са ви новите стратегии бе *** лакоми?? Аз не виждам нищо ново в тези стратегии :)) На всякъде по света лихвите по кредитите се намаляват като държавата се намесва заради кризата и за да не стане осхте по голям хаос заради необслужвани кредити, само при нас се вдигат?!? Тоя, който е направил това изказване не го знам кой е, но ако го срещна на улицата бих му счупил носа.

97

един длъжник

преди 13 години

Боли ме *ура, сичко ми е на кредит и гсм-а и панелката и колата. Даже си направих и почивка в турция на лизинг. Живейте като мишки :)

96

Анонимен

преди 13 години

Ми с тоз алчен арменец вий кво очаквахте бе????

95

Пичай

преди 13 години

Виж сега, никой не те е накарал насила да взимаш кредит. Това е твое доброволно решение, което се базира на преценка, която ти сам си направил. Ако сега изпитваш някакви затруднения, вината е изцяло твоя защото винаги се е знаело, че банките са робовладелски структури, но много българи, поради липса на елемнтарна обща култура и с типичната си глупост решиха, че кредита се връща пожелание и сега берат ядове.

94

Анонимен

преди 13 години

Абе завършил Левон Хампарцумян ВХТИ, ама се изживява като пръв банкер на държавата - все съвети по ТВ дава и прибира по 2 400 000 лв. годишно. После - лихвите по кредитите били ниски.

93

Филипчо

преди 13 години

С такива сводки към новинарските сайтове - разни псевдо-банкерчета като тоз, се пробват да видят какво ще е общественото мнение "ако ги ебнем още малко"!Дали да вдигнат още кредитите - нещастниците като този вече са го решили, но зъбите им тракат от треперене дали тези (вече станали за 1 година) 6 милиарда лева лоши кредити дали няма да станат 12 милярда след още 1 година????

92

Анонимен

преди 13 години

Дупе да ви е яко кредитни и лизингови хай-лайф *** :)

91

Джонифър

преди 13 години

Брилянтно!

90

Анонимен

преди 13 години

V moment na "nevizhdana finansova kriza ot 70 godini nasam" NASHITE BANKI IMAT FENOMENALNI kakto obicha da kazva Rosen Plevneliev.....PECHALBI!!!!!!!A zaplatite i pensiite ZAMRAZENI PRI PO-VISOKI CENI SAMO NA TOPLENERGIQTA S 10-20%,ne samo zamrazeni,NO I NAMALENI,I LIPSVASHTI,zashtoto tezi s dvorcite si iznesoha parite ukradeni ot horata i sega vav "finansovata" kriza u nas sa mnogo zle "milite",a OTKADE NARODA DA VI NAMERI PARI V POVECHE BE GADOVE!!!!!ZA SVESHTI DA GI DADETE!!!!!!!!NAGLECI!!

89

ВР

преди 13 години

Голяма наглост е това да казваш че не си защитен като кредитор в тази ситуация в момента в българските банки. Да не говорим , че т.н. буфер е коректноста на част от техните кредитополучатели който биват товарени със все по голями лихви за да могат да създадат бъдещия буфер на банките за техните загуби направени от недалновидно ръководство и неправилно управление. Но така е кредитополучателю "магарето се товари докато носи или докато издъхне " така че търпи .

88

Анонимен

преди 13 години

Абе господинчо Ягодин,нали банката си взима 1-2% такса разглеждане на документите.Къде е загубата на банката и рисковете за нея????????Не ни правете на ***.Това време вече свърши.

87

завършил ВХТИ

преди 13 години

Какъв банкер е Левон Хампарцумян? Той е завършил ВХТИ (химия)!

86

Анонимен

преди 13 години

С Цецка Винетката си ляга. Ама нали нямали брак, а се праскали ей така, като *** за спорта, нямало конфликт на интереси....

85

Анонимен

преди 13 години

Дано ги повишат не с 0.9, а поне 2-3%.

84

Анонимен

преди 13 години

НА -СИБАНК-СИБАНК-СИБАНК-СИБАНК----=====КОЙ ЛИ Е СОБСТВЕНИК А А А ???????????????????????????

83

Боко Тиквата

преди 13 години

Видяхте, че аз като един истински мъж и мачо, милеещ за българския народ им казах на банките да намалят лихвите!!!! И те треперещи от страх и уважение пред моята персона незабавно намалиха лихвите.....по депозитите!!!!!!

82

Бравос

преди 13 години

Ашколсун...машаллах, трябва една гьосторица в главата на тези наглеци - банкстерите!!!