91

az

преди 13 години

Абе чешете си езиците по форуми, плюйте се и величайте тоя и оня. Ама ако не сте схванали пари в държавата вече няма, демек нема паре като идеш на доктор чинно си плащаш. Това е положението. Съмнявам се, че по-голямата част от тук пишещите ще ги стопли или излекува факта, че за това е виновен Сергийчо респ. Боко. За това си отваряйте очите и си мислете на кой поверявате държавата. Лично аз не бих поверил кучето си на никой от тиквениците в политиката, камо ли да управляват парите ми. А вие?

90

До #85

преди 13 години

ти на това вадене от блато ли му викаш, затънали сме до гуша в борисови фекалии,той вадел ни бил. Само БСП ще види сметката, на тези, които видяха сметката на България - Костов и Борисов.

89

АЛЕКС2

преди 13 години

КЛАТЕНИТЕ ,КЛАТЯТ...СМЕХ В ЗАЛАТА

88

Анонимен

преди 13 години

Що не посмеят да гласуват вота тайно?Да им лъснат задниците като излязат 240 "против" оставката на ББ.Че той им върши страшна услуга бе!

87

БАЧКАТОР

преди 13 години

....и с ДПС се обединихме, че това е състоянието на здравеопазването", каза преди дни червеният лидер Сергей Станишев. NOMENT

86

дерикотев

преди 13 години

ще клатят на баба си хурката...те да гледат бойко да не им даде власта, че в тази криза и с това наследство от некадърните комунисти, дупе да им е яко

85

Бай Ганьо

преди 13 години

Слушайте бай си ***, аз още преди 100 г. съм го казал и едните и другите са маскари и гледат само собствения си келепир. От тогава нещата изобщо не са се променили, само дето племеника ми Бойко вече е премиер :)

84

Toprealizator

преди 13 години

Imenno! Mnogo to4no mnenie!BSP/DPS ne se nalapaha! Na SerGei-q mu se qde ina Sopola mu se qde!

83

azz

преди 13 години

От петък БСП и ДПС почват да си клатят...(познайте какво!!!)

82

Аз

преди 13 години

До 78.По-голяма глупост от това, че БСП някога ще извади българия от блато не съм чувал. Както Луканов, Жан и Гея я извадиха ??? На черното бяло казвате ей. Костов я извади от блатото на Жан, сега Борисов я вади от блатото на СерГей и Доган, а вие обратното казвате. БСП може само и единствено да извади Балгария от Европа и да я прати в Анадола, като се сетя само как ни спряха фондовете.

81

ДО 78

преди 13 години

до 78 Я да ходиш да си пиеш хапчетата и да не говориш глупости !!!Заради такива като теб сме в това положение!!!

80

фиро

преди 13 години

БСП-ари, ДПС-ари, ГЕРБ-ери и други фенове на политикнастването:Г-да/жи и Д-ри/ки, докато ние с вас се хулим вече 20 години, нашите "избранници" до един са милиардери. За наша сметка, на наш гръб.Инфраструктурата ни е като че ли американската авиация е минала от тук, индустрията е под нивото от 1900 година, селското стопанство е 99,99% ликвидирано, българското население намалява с темпове при които след някое десетилетие ще сме като американските индианци - тук-таме останал по някой в резерват

79

333

преди 13 години

Всеки с мозък в главата разбира защо така неистово се *** Дянков та Дянков виновен....Ами просто е, защото падне ли Дянков пада Борисов а Дянков му е най-добрият миснистър и е непукист. Дянков не се влия от ДС агенти, от Гоце и от разни пост-комунистически интриги. Грабителите на българия се обединяват и минават в атака....Дано станат пушечно месо по скоро.

78

Колт

преди 13 години

Голям цирк ще бъде :)))БСП: Искаме правителството Борисов да си ходи, щото са некадърни и разсипаха здравеопазването!ББ: Не сме некадърни, само Нанев и Борисова бяха некадърни, ама то здравеопазването си беше разсипано и преди това по вина на тройната коалиция. Комунистите са по-некадърни от нас и съсипваха държавата 4 г. за това народа избра ние да продължим да я съсипвами оставащите 2 г. и половина. Още повече, че ние се учим в движение. Бас ловя, че адекватни решения за здравна реформа няма да се чуят нито от едните, нито от другите.Май обществения дебат по принцип се *** в това кой е по-добре да ни краде и да съсипва де що може. А при това положение бъдеще няма.

77

Иван

преди 13 години

Ще му клатят само макарите на бате Бойко,тия отдавна са си заковали ковчезите !!!!!

76

ВР

преди 13 години

Този няма да е първия нито последният вот на недоверие. Но истината е че никой друг в момента не иска да вземе власта / горещият картоф в ръцете си /

75

Анонимен

преди 13 години

Към комунизма вече не се изпитва носталгия, а надежди за светло бъдеще. Единствено БСП може да изкара България от блатот, в което ни набутаха Костов и Борисов!

74

не съм пророк

преди 13 години

Дянков е клати най много , но кой да им обясни !!!! "Финансовият министър Симеон Дянков ще събере целия отбор на Левски на банкет при победа над Спортинг тази вечер, научи БЛИЦ. Вицепремиерът е страстен фен на сините и не пропуска нито един техен европейски мач. Амбициран от победния марш на ***, Дянков е дал дума да организира парти, като цялата сметка ще бъде платена от него. Той вече е информирал Тодор Батков за идеята си, която адвокатът трябвало да предаде на футболистите."

73

golemiq

преди 13 години

vaobshte ne pluite Kostov che ako ne beshe toi sega shteshe da e oshte po-golqm batak. Mrete komunisti

72

Аз

преди 13 години

Васко не така. Помогни на твоите другари от Северна Корея де. Не може така да ги зарежеш в тежък момент. Айде Васко. Отивай, че и за България ще е по-добре без такива като теб, че може пък и ние да се оправим като се поочистим от вас.