10

Веско

преди 13 години

БРАВО !!! Подкрепям с ПЪЛНА СИЛА !!!

9

Анонимен

преди 13 години

До кога ще издържаме тези ***? Докога????

8

гражданин

преди 13 години

Стига с тези измислени протести. Всички знаем че в момента се намираме в период на преход и реформи, нема как да не завършим прехода. За това се иска търпение и работа, не става с протести. Нека да изчакаме приключването на прехода и тогава да искаме, а до тогава да проявим малко повече търпени и да работим повече за да успеем по-бързо да приключим с реформите.Търпение бе хора, няма нужди от протести и стачки, а от работа.

7

Stany

преди 13 години

Чудя се как събрах минуси на коментар 2. От пенсионери дето ще стачкуват, че получават 100 лв пенсия, НО иначе имат интернет или от ***, които вече нямат блок, НО имат интернет ?!?!?!?

6

аватар

преди 13 години

Той пък един синдикат имаме,пази боже.

5

Анонимен

преди 13 години

Abe podpisi lesno se sybirat...........ama nikoi ne kazva kak shte syberat pari za pensii, kato ne rabotite

4

Shark

преди 13 години

Ми и аз не искам да давам ама какво да парвя като ми ги удържат по ведомост. Има ли начин да се отръва от това?! Май не.

3

някой

преди 13 години

не 20 000 а 200 000 трябва да се съберем и да ги изметем тия некадърници. Цяла Европа стачкува а България спи и търпи тази мизерия!

2

Stany

преди 13 години

Протестирайте за това, че се раздават помощи на неграмотни хора дето си счупиха собствения блок (20) и за това им дадоха допълнителни помощи. Вашите пенсии драги пенсионери отидоха при ***. Стачкувайте в гетата, а не на центъра на София.

1

Maма ви

преди 13 години

Един лев няма да дам за осигуровки след 40 години няма да има пенсия за мен *** ли ще работят за да ми плащат пенсията нека будалите си плащат!!!