30

BIG AL

преди 11 години

Някакви примитивни пенсионирани *** милиционери смачкаха "ищаха" на дребния и среден бизнес ..Някакви мутри - отново -лапат, някакви - спортистчета и федерации, някакви неграмотни люде- ни обясняват нещо ...Някакви руски агенти - ни определят цените на бензина, други - тимаджийчета грабят държавна собственост , един ги обикаля с джипа или самолета- бил мин. председател...:)BIG AL

29

по-кратък живот

преди 11 години

Другарю Борисов, кога средната продължителност на живота на българите (за мъжете: 70 години, за жените: 78 години) ще достигне тази на немците? 78 за мъжете и 83 за жените? Защо животът на българите е с от 5 до 8 години по-кратък?

28

Богданов

преди 11 години

Час по-скоро да се измитат тези мутри!

27

Анонимен

преди 11 години

медиини лъжи...от къде цели 22 % доверие....на изборите ще стане това, което стана преди 11 години с г-н Лостов! През тази зима ще измрат десетки хиляди от глад и студ! Тези дето са около магистралите добре - ще маат асфалт, ама тези дето са по-далече са обречени! Лошото е, че няма за кого да се гласува, но ще гласувам наказателно за партията, за която никога не съм си мислел, че ще се наложи да гласувам;)))

26

optimist

преди 11 години

С наближаването на изборите атаките срещу Борисов ще стават все по-ожесточени! Комуноидите едва издържат вече 3 г. и половина без кражби и далавери и са готови на всяка цена да си върнат властта. Няма да се очудя, ако се опитат дори физически да елиминират Борисов, човекът почти унищожил БСП.

25

BIG AL

преди 11 години

Когато управляваш по комунистически, когато си нефелен , нямаш ум, капацитет, когато си слуга на златевци и правешка околия, когато напълниш Мин.съвет с червени недоразумения , когато забогатяваш в БЕДНА държава, когато се самозабравиш, когато не си изпълняваш обещшанията , когато...:)))))ТОГАВА си отиваш от властта , и по-лошото- отваряш пътя на предишните недоразумения - към властта...Човекът , гражданинът трябва да в центъра, най-голямата ценност - в 21- вия век ..От времето на Ренесанса е така ..Само у нас- почти комунистическа България , не е било и не е така ..Личността никога НЕ е била ценена в тоталитарните общества , държави ..Неговият, на гражданина , индивидуален интерес , благосъстояние, бизнес, работа, семейство , права и законни интереси..са най- важни ..:))Дянковчета , подобно на Р.овчаровци - не са тези , които ще се грижат за всичко това ..Те нямат необходимия морал , интелект, ценноста система ..ТЕ са генно увредени ..*** са ..Комуноалчността е пословична в Бълкгария ..Животът е един..Бяха съсипани две и трето вече поколение , българи..Отново бяха излъгани от *** , докопали се до властта ..Времената сега са динамични , никой няма да чака и Цветитата да станат милиардерки, рапоните около тях да се мерят с червените сатрапи и техните 'аристократични ' фамилии..Просташкият език не е модерен вече ..Ние сме свободна , отворена страна..***, сикаджии, ипонджии, златевци , трябваше да са в пандиза , като във ВСЯКА нормална страна ..Руските агенти - също..БКП и ГЕРБ- са едни и същи изтърсаци- червени и нагли ...:)

24

681

преди 11 години

Тези 1% реално съществуващи гербери , са налазили сайта и цъкат минуси. На изборите обаче минусчетата ви няма да струват нищо! Довиждане! P.S. Да видим кой ще дойде тогава на власт. Дано не допуснем нова грешка.

23

ДА БЕ ДА

преди 11 години

А,пък СТАНИШЕВ ИСКА да се смени закона за референдумите,защо ли така бе съселче?

22

Докато не изключи.

преди 11 години

Пожарникарят е страхлив. Страх го е да взема решения. Страх го е от (1) последствията от взетите решения и от (2) неговата намалена способност да взема решения. От този страх пожарникарят зацикля. А когато зацикли, единствената му (спасителна) мисъл е Станишев, оправданието Станишев! Пожарникарят върти мисълта Станишев, като развалена грамофонна плоча! Докато не изключи. Т.е. темата Станишев вече се е изчерпала. До следващото неизбежно зацикляне.

21

Анонимен

преди 11 години

правителството не работи добре, но не виждам негова алтернативаТова е изразът, който най-точно определя действителността в момента. За огромно съжаление.

20

НИЕ

преди 11 години

Изкаме ли герб

19

СДС е марката

преди 11 години

СДС са най-умни и прозорливи, знаят че 1 и 1 прави 2, а при комунистите и Боко Тиквата явно прави 0. Нулите в политиката трябва най-после да слезнат от власт, те ще слезнат и тогава ще си видят оценката в народния бележник - Слаб 2 и Среден 3. Време е отличниците да управляват правилно тази овехтяла страна прорязана от евтин асфалт и рехав бетон. Кабаиванов направи града си еталон за останалите градове, нека му дадем шанс след 9 месеца.

18

Анонимен

преди 11 години

NAPRAVO MI SE POVRASHTA OT TOZI S NEGOVITE POKAZVANIQ PO TV ILI KADETO I DA E ..POGREBAHA MAKIQ BIZNES I KAKVO LI OSHTE NE PO DOLNO PRAVITELSTVO NE E IMALO DO SEGA

17

БАЧКАТОР

преди 11 години

То си е закономерно -когато цените се увеличават ,рейтингът на управниците намалява.

16

SS

преди 11 години

А дали му пука ?

15

9689

преди 11 години

Мутрата едва ли ще разбере,че не е вечен.За това шутът който заслужава до година трябва да е още по-силен от този на кобурга.Но без пълна отговорност от крадците на прехода нищо няма да стане. Това,че шайка наследници на бившата околийска,окръжна,държавна номенклатура,техните слуги,агенти на ДС,разни Златки и азисовци ни подложиха на геноцид не трябва да оставено без отговор.

14

оригинален цитат

преди 11 години

за 3 г. работа, има само 4 години закъснение, обясни министър-председателят.

13

Стамен

преди 11 години

Началото на края,и тези се оказаха като онези никаква разлика а колко надежда имаше.

12

Анонимен

преди 11 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ! АМИН !

11

Успехът на политикат

преди 11 години

Успехът на политиката на режима на пожарникаря се измерва с броя на умрелите, с броя на убитите и с броя на самоубилите се!