89

Симеон

преди 4 месеца

САЩ нямат идентичност,нямат какво да пазят и могат да правят каквото си поискат. Да се месят на други народи,да предизвикват войни де се мислят за много демократични. Защото нямат какво да защитават. Там е сбирщина от цял свят. И,ако не си с тях го смятат за не демократично и започват да промиват мозъци. Да си имаме уважението,но трябва да защитаваме нашето.

88

USA SUPER КИРО НОФ

преди 4 месеца

ОФЦАТА ДЕНКУФ НАПАДНА МЕЧКА У МЕНЗИСЕ !

87

Covid_22

преди 4 месеца

Това ще стане, но по нататък, в следващия живот.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Дърт съсел и пенция и заплата влачи :)))

85

Вижте 62 Браво

преди 4 месеца

Абсолютно си прав бате. А най добре тези ентусиазирани НАТОовци да се съберат в един от БТРите които подаряват (все едно че ТЕ са ги купували) на Украйна и да ги изсипят (със Спартана) на Източния фронт пред село Победа срещу руските танкове които току що го превзеха....

84

Анонимен

преди 4 месеца

Всички русофили трябва да се обявят за врагове на България.Начинът по който сега показват намеренията си са заплаха за националната ни сигурност.Това е война на русофилите обявена на България.Бякой мисли ли горе , по етажите на властта.Тия за които гласувахме и се доверихме на изборите.Дадохме им всички правомощия.Оръжие и логистика.На кого се доверихме?

83

Ееее, стига бе ..!!!

преди 4 месеца

Мрънколай сперматозоида ,кого плаши ? Руския император ли ???Брей, брей....тц,тц,тц...!!!! Най-после повод за национална гордост !!!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Денкооглу, ша ти дам една кърпичка да подбършеш крогодилските сълзи!

81

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Денков, Вие ли сте България?? Как така България остава солидарна? Защо говорите от името на всички? Никой не Ви е избирал. Вие загубихте изборите. Имате само 30 депутата заедно с Пинокио. А и да не забравяме все пак, че арестувахте Борисов и искахте съд и за него. Да не стане скоро както с Борисов, уж го арестувахте, а сега сте под юргана с Бойко? Скоро да не се мушнете и под юргана на Путин?

80

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е лидер на народа си и го защитава на всяка цена! Това без_мозъчно, безгръбначно мекотело е пр_сто една говореща български ку_кла!!

79

Умен

преди 4 месеца

Русия си освобождава, руски градове от НАТО. Ние къв го играем, дирим там ? Когато двама си мерят онази работа не се пъхай между тях! Стара поговорка.

78

О

преди 4 месеца

Това нещастно същество няма, няма и току вземе, че се изкаже. Ние пък се надяваме да има народен съд за такива като него.

77

USA SUPER КИРО НОФ

преди 4 месеца

ФАШИЗКА РУСИЯ ВЛИЯЕ ЛОШО НА СТАДОТО ЛИБЕРАЛИ !

76

Анонимен

преди 4 месеца

Денков пак почна с евроатлантическата пропаганда и дезонформация. Като един бот е.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Наведено слаботелесно човече,остави в Украйна и кажи какво правим с управлението на България,не дойде ли време след след шест месеца нищоправене и празни приказки да напускате?

74

Самуил

преди 4 месеца

А за украинците,които нападаха руснаци. Тяхното правосъдие е в момента. Давай Русия напред към победата.

73

Разказвач

преди 4 месеца

Приказки от 1001 нощ

72

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно , тези които подкрепят Русия сега , дали ще се окажат на фронта на обратната ,вражеската страна , ако утре Путин реши да нападне България.Тези русофили, които се слагат до доволно на една агресивна завоевателна политика ,дали утре няма да са наши вражески елементи в конфликт.Ние имаме ли държавна сигурност.Пари , които плащаме за да ни защитават от външни врагове и потенциални вредители на държавността .

71

Анонимен

преди 4 месеца

Днес Украйна празнува нова година...война.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Те рашките дори не си правят труда да е спечелят Денков, ама укрите са безобразно слаби... :)))