59

Чалгаааар

преди 3 години

Махай се докато не си прецакал Държавата.

58

Анонимен

преди 3 години

Браво Слави, безкнижниците вият на умряло, турили са си математици в щаба, професорите им са неграмотни, не могат да събират и изваждат.

57

Лекцията

преди 3 години

Младежи, пенсионери, млади деца, какво не ви е наред?Плюете,че е чалгар, а в крайна сметка всичките сте по чалготекте и кръчмите.Слави поне се опитва да направи промяна, а Вие какво правите, интернет герой, скрити зада клавиатура и храните.СРАМ СТЕ

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо номер 21 от номер 15Аз също не съм глласувал нигога за ГЕРБ освен за Плевнелиев на президентските избори. Винаги съм гласувал за СДС, ДСБ, Реф. Блок и ДБ но честно да си кажа ИТН не виждам с какво могат да привлекат избиратели и що за избиратели са това. Какво очакват от ИТН тези избиратели, какви им са идеите за управление и реформи. Ако знаеш нещо щото виждам че си много запален по ИТН можеш да го споделиш, защото филанкишията на ИТН мълчи като п...а.

55

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ги боли. Боко вече *** по два пъти на ден!

54

1

преди 3 години

До ЕМО,а високия на тиквата,потъна във водата.

53

Лятото ще видим

преди 3 години

Пореден жлъчен пост от чалгаря. Хубаво, ще смени ЦИК, но на лято, като дойде мандата до него да не се ослушва пак. И накрая да изкара някоя софийска шахматистка, завършила у Свищов икономика и да ни е представи като Маргарет Тачър. Защото то злобата и жлъчта са до време. А него го видяхме, че като се стигне до диалог и решение е пас.

52

Къде е батко?

преди 3 години

Сляви да не се казва гласът зад кадър на някой анимационен герой?

51

Анонимен

преди 3 години

Свобода на словото, а е забранил на неговите дупетати да мълчат като пукали.

50

Анонимен

преди 3 години

,а ти кога ще дадеш пресконференция ? Кога ще излезеш на дебат ? Кога ще се покажеш пред някоя медия на интервю ! Кога ще отговориш на обществото ?? Кога ще назовеш приоритетите си,ориентацията,идеите? Кога бе,? Чрез ФБ ли ще управляваш ? Лайкчета ли ще събираш ? Нормален ли си ? Има толкова много казуси и сфери за диалог с народа! Мълчиш като каракуда и продължаваш да плюеш и критикуваш ! Това не ти е сатерично шоу,а отговорност за цяла държава !

49

разсмя ме

преди 3 години

До анонимен 14 "От както съществува ГЕРБ не съм гласувал за тях. Заради тези ще гласувам за ГЕРБ"...............Аз пък никога не обичал Трифонов и чалгата, но ако натири мутрата ще го заобичам :)

48

от фейсо

преди 3 години

смелчагата зад кадър , се изказа .

47

ЕМО

преди 3 години

ЩОМ МИСЛИТЕ,ЧЕ СЛАВИ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ НЕКА ДА СПЕЧЕЛИ. АЗ НЕ СЪМ СЕ ЖЕНИЛ ЗА БОЙКО БОРИСОВ.... НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ НА ИТН БЪРЗО ИЗЛЕЗЕ ВЪРХУ ВОДАТА КАТО Л....

46

1

преди 3 години

До Анонимен-14 неграмотнико,първо се научи да пишеш правилно,после гласувай ,за герб-комунисти,открий си сам неграмотното,което си написал.

45

Винету

преди 3 години

Браво, Славчо! Трябва лично да ти благодаря за този целодневен вой от Вожда, та дори и на Великде!

44

негодници

преди 3 години

Слави Трифонов по добре да каже каква комисионна (колко стотин милиона лева) ще му дадат мутрите и олигарсите ще получи когато ликвидират КОМПИ и спец. съда като им се развъражат 3 милиарда лева .. За това ли висяхме да стачкуваме .....

43

от Лондон

преди 3 години

кой е този слави трифонов ?! да не е тоя дето ше е новата дупка на бсп ?

42

АнонимеН

преди 3 години

ЦИК НА ГЕРБ ИЛИ ПО-ТОЧНО ЦИРК НА ГЕРБ СЛУЖЕШЕ ЗА ДА ЗАМАЗВА ВСИЧКИ ИЗМАМИ С ПРОТОКОЛИТЕ КОИТО СА В ПОЛЗА НА ГЕРБ!БОРИСОВ ИМА ЗАЩО ДА Е НЕДОВОЛЕН И ТО МНОГО!

41

не

преди 3 години

До АнонимеН 20Още по-лошо,защото е патерица на едни други хора с много пари и жадуващи за власт. Не разбирате ли,че целта на целия този цирк е да се съсипе държавата тотално. Никой,дори и те не милеят нито за народа,нито за тази държава,не им пука за тях.Целта е да се облагодетелстват, нали се видя как лъжат за всичко и се страхуват от отговорност, запитайте се защо? Защото целта не е да управляват,нито да се погрижат за нещо,а напротив. Но рано или късно всички ще си намерят майстора и мястото

40

Истината

преди 3 години

От 20 човека 7бяха излъчени от герб. Какво е било тяхно бе чалгар?