105

Въпрос

преди 7 месеца

Украйна не е в НАТО, обаче НАТО я "защитава" и все едно е, няма разлика... Не може ли ние понеже не сме в Шенген, Шенген да ни "защитава" и да сме със всички привилегии в Шенген ? Що за Украйна..дето не е в ЕУ може а за БГ дето се фукат че е в ЕУ не може?

104

Анонимен

преди 7 месеца

Лошото е, че няма да доживеем да видим тази загуба на Русия и съдебния процес срещу нея.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Още седмица и това мекотело е АУТ!

102

Анонимен

преди 7 месеца

Русия ще спечели и отново ще трябва да монтираме паметника на съветската армия.

101

USA SUPER КИРО НОФ

преди 7 месеца

ДЕНКУФ СМЕНИ СИ ПОЛА БУДИ МУЖ СМЕНИ СИ МОЗАКО СМЕНИ СИ ОЧИЛАТА СМЕНИ КОЗЯК СМЕНИ СИ ГАШТИТЕ И ШЕ СИ У ШТАСТИЕ !

100

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите считат , че както Крим и Украйна са руска територия ,така и България е руска територия ,дадена ни даром от руснаците за временно ползване Или грешна политика на Русия от 19 век.Някойот нашите власт имащи замисля ли се .Или се дръгнят за власт.Кой да седне на стола.Докато Путин дойде и седна него.Толкива късогледи политици България е нямала от падането под Османско иго.Алчност и себелюбие.

99

Анонимен

преди 7 месеца

АХахахах

98

Анонимен

преди 7 месеца

А как ще е спечелят тази война янките Денков, мейби с холивудски филмчета :)))

97

Анонимен

преди 7 месеца

Как е бачкери, бачкотите ли? Надлъгвате ли се колко е велика Русия, докато миете подове на запад и берете малините? Надлъгвайте се. Хитрият програмист аз влиза да пусне един джоб събота, вечерта проверява статуса. Утре пак така. За 2мин работа- 5000лв. уикенд ефорт. А вие бачкотете, няма лошо :) АМа не е зле и посока голташка Русия да погледнете за емиграция- там е рай. Във Воронеж във фабриката за консерви търсят бачкотещи бачкери. По литър олио и водка на месец + 220$ заплата.

96

Тенгри кан

преди 7 месеца

Уррааааааааааааааа!;))))

95

Анонимен

преди 7 месеца

Ей Хобит,това е специална военна операция, само ти ли не разбра ? Ако беше война още на 27.02 2022г.Укайна нямаше да я има ,разбра ли тролей. СЛАВА НА РОССИЯ!

94

Еврогейец

преди 7 месеца

Правилно Русия не може да спечели тая война,защото пратихме 100 наши БТР към Украйна.Те след година вече ще са в Украйна и те именно ще спечелят войната.

93

Анонимен

преди 7 месеца

На практика, тази гражданска война щатите я превърнаха в световна, като включиха всички в обсега на влиянието си. То всичко щеше да приключи за 1 ден, ако не се бяха втурнали да въоръжават и окуражават укрите с все сили. Сега не знам, какъв ще е изхода и дали Русия няма да бъде изправена до продължи до дупка. А ти, собствено си заври тънкия гласец къде ти е най-удоволствено.

92

Анонимен

преди 7 месеца

78- прав си, русофилите ще избягат първи къде- в Европа естествено- пренасяйки кремълските наративи, подобно на рашистите в ЕС- отвори ютуб и виж в каква мъка живеят те се обявяват против бежанците против храните по Европейските магазини, те не харесват как са устроени градовете и пр- но не се връщат в Раша- що бе що- НСИ- българи пътуващи по света декември- в Раша 81- по света- 650 000 българи- що само един самолет ама идете в лоното на наративите да видите как живеят с 200 лв пенсия и 380 запл

91

Анонимен

преди 7 месеца

Мегафона на Посолството на САЩ се обади!

90

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Господин Денков,а украинците не са ли виновни,че по време на сталиниската инвазия в България бяха на първа линия ? Украинците,които са дали повече вождове на съветският съюз от която и да е било друга република на същият, нямат ли вина? Да не искате да кажете,че нещо се е променило в историческите факти?Та той дори демонтираният войник на оня все още цял Паметник бе украинец. С действията си Вие доказвате именно,че сте фен на СССР.Защото няма значение коя от кастите на СССР защитавате .

89

Симеон

преди 7 месеца

САЩ нямат идентичност,нямат какво да пазят и могат да правят каквото си поискат. Да се месят на други народи,да предизвикват войни де се мислят за много демократични. Защото нямат какво да защитават. Там е сбирщина от цял свят. И,ако не си с тях го смятат за не демократично и започват да промиват мозъци. Да си имаме уважението,но трябва да защитаваме нашето.

88

USA SUPER КИРО НОФ

преди 7 месеца

ОФЦАТА ДЕНКУФ НАПАДНА МЕЧКА У МЕНЗИСЕ !

87

Covid_22

преди 7 месеца

Това ще стане, но по нататък, в следващия живот.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Дърт съсел и пенция и заплата влачи :)))